Photoshop CS5 - kako zamutit ljudima lice ( MAC )
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Photoshop CS5 - kako zamutit ljudima lice ( MAC )

20.02.2012 | 03:30
Ciao ljudi, molim vas pomoc, dosta mi je hitno, trebalo bi mi ako mi netko od vas moze pomoci, kako da zamutim lica u photoshopu verzija 12 na mac-u

Znaci treba mi za posao, posto moram staviti neke slike na net, a ne zelim da se otkrije njihov identitet.

Pa bi vas zamolio ako u sto kracem roku mi javite.

Ako slucajno imate program na talijanskom jeziku bilo bi mi jos lakse, tnx

Michele
20.02.2012 | 03:39
Oznacis s lassom lice i filter blur dok ne bude mutno koliko treba.
20.02.2012 | 03:41
di se nalazi ta opcija, mozes mi napravit print screen, posto sam tek danas instalirao program, hvala ti, sori sta te gnjavim
20.02.2012 | 04:06
Na vrhu ekrana ti je padajuci meni imena Filter, pa ides na podmeni Blur i onda na Gaussian blur i tamo odredis radius, tj. kolicinu blura koju zelis primjenit. Samo nemoj zaboravit prije toga napravit selekciju lica jer ce ti inace zamutit cijelu sliku.
20.02.2012 | 04:16
evo super, imao sam program na talijanskom jeziku, pogledao sam na youtube-u kako se promjeni jezik, pa sam uzeo jednu sliku i napravio.
Super si objasnijo, hvala ti jos jedno.

Pozdrav iz Umaga
20.02.2012 | 04:22
Nema na cemu, samo ubuduce ako budes imao pitanja u vezi sa photoshopom i slicnim grafickim alatima, otvori topic u kategoriji grafika
  • campo
  • Posjetitelj
20.02.2012 | 11:08
Uvjek ti može pomoći Youtube ili neki od mnogih video tutoriala na internetu.
www.youtube.com/results?search_query=pho...l219l1954l0.8.4l12l0

za 80 % stvari youtube ili google imaju riješenja
20.02.2012 | 16:04
ok moze, sori
20.02.2012 | 17:50
Koliko znam, sam Adobe ima hrpetinu tutorial-a na svojim stranicama.
20.02.2012 | 17:54
Adobe Tv ako se ne varam, i tamo ima za svaki zasebni program zasebni kanal sa tuttorialima. Ali takodjer ima zbilja dobrih youtube kanala sa odlicnim tuttorialima na koje se vrijedi subscribati. Mada ako ce ti photoshop doista i ucestalo trebat za posao toplo preporucam basic i advanced lynda.com treninge. Jest da kostaju ali nema im ravnoga!
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 5 sati, 7 minuta
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.
  • kupus: nije, to je isto kao i apple.hr
  • zvone: Imaju apple.hu. Valjda je to istyle.
  • kupus: samo hoće li ti htjet prodat minija s 256gb storagea, to je pravo pitanje :P :)
  • kupus: a imaš i našeg dpasarica s foruma, pa se njemu javi. vjerujem da ti može složiti konkurentnu cijenu
  • kupus: imaš translate u browseru, čak i u firefoxu od ne toliko davno

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.16 Seconds

Provided by iJoomla SEO