PDF copy paste
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

PDF copy paste

30.06.2012 | 18:05
Bok !
Imam uputstvo za mikrovalku na francuskom i htio bih napraviti copy/paste teksta da je mogu koristiti. Međutim, nikako se neda kopirati tekst da ga ubacim u prijevod. Uputstvo je kupljeno (5$) ali ga ima samo na francuskom. Dakle, kako bi ga mogao prebaciti/kopirati za prijevod.?
30.06.2012 | 18:44
Očito je pdf zaključan. Pod windowsima sam u takvim slučajevima koristio neki "pdf unlocker", ali mislim da to baš nije 100% legalno.
Možeš jednostavno napraviti screen capture tog teksta (jpeg, png) i pretvoriti ponovo u tekst pomoću online ocr usluge tipa:

www.newocr.com/

Meni taj online ocr radi zadovoljavajuće.

EDIT:
Ovo nisam probao www.macupdate.com/app/mac/35106/pdf-unlock/ ali izgleda da bi moglo riješiti problem.
30.06.2012 | 19:12
Koja je mikrovalka?
30.06.2012 | 19:26
@ martyn, izgleda da ne pomaže.

@ Bertone, stara Whirlpool AVM360/WP uščuvana . Ima dosta toga ali francuski mi je OFF . Da je engleski, njemački, mađarski još bi se snašao.
01.07.2012 | 09:13
Jel to ovaj model:

DSC01906.JPG

... ak je, ja ti je imam doma i mislim da mi je kod staraca u kući originalni višejezični manual (ne i HR naravno, on je bio na par A4 listova papira i prilično beskoristan) pa ti pogledam slijedeći vikend kad budem išao kod njih,... do tada se javi na pm ak te nekaj zanima, možda znam kako radi

... i ovdje: my.opera.com/Amdejac/blog/2010/10/10/whirlpool-kuharica imaš link na kumov blog s Whirlpool-ovom kuharicom
01.07.2012 | 09:52
Samo sam znatizeljan, koje to funkcije ima mikrovalna da vam trebaju upute za koristenje?
Kaj nije mikrovalna onaj uredaj koji grije hranu određenom snagom i određenim vremenom.
01.07.2012 | 09:54
A vidi koliko gumbi ima?
01.07.2012 | 09:57
Bit će taj. Gore na vratima piše još VIP27. Isti manual je za 230/360 model. To mi treba da znam funkciju svih gumbi i način korištenja.
Hvala za link, ali bitće koristan kad budem znao tehniku korištenja. Ne treba mi sve, nego samo funkcije i način korištenja. Veći dio ionako kužim, imam manju mikrovalku, a i prodavao sam ih prije cca 30g.
U biti bi mi više pasalo da mogu prevoditi sam što mi treba. Probao sam uploadat na Google ali oni to nemogu prevesti.
Mogu poslati PDF nekom tko ima volje igrat se pa da mi ga vrati u varijanti da ga mogu c/p.
01.07.2012 | 10:00
@ Bertone , probam bacit gore PDF.
01.07.2012 | 10:01
@ Bertone , probam bacit gore PDF. [file]
Ne šljala !:unsure:
01.07.2012 | 10:10
@ Tito, to je bilo dok je bog hodao po zemlji. Nešto kao i prvi mobiteli.
01.07.2012 | 10:14
Tito kaže:
Samo sam znatizeljan, koje to funkcije ima mikrovalna da vam trebaju upute za koristenje?
Kaj nije mikrovalna onaj uredaj koji grije hranu određenom snagom i određenim vremenom.

Pa pere, pegla puši i tri strana jezika govori ,... ma zezam se, može sve, peći, kuhati, odleđivati, sterilizirati,... može se isprogramirati da se sama uključi za xy vremena ili u određeno vrijeme,... ima jedno 20kg i mislim da je tam negdje 95-96 kad smo je kupili koštala nekih 1700 DM dok su se ove kaj samo griju prodavale za nekih 300-ak DM,... a manual je bio na nekih 40-ak stranica ak me sječenje dobro služi,...

@jzelko
mislim da nemreš staviti PDF na forum,... ak se dobro sjećam u jednom postu je to smayoo spominjao da obični smrtnici to ne mogu
01.07.2012 | 10:39
Hm, funkcije…
IMG_0385.jpg
01.07.2012 | 12:00
Jzelko, iz mojeg iskustva Adobe Reader ne da kopirati tekst iz protected pdf datoteke ali Preview to ne muci. Cime ga otvaras?
01.07.2012 | 12:11
Oooo tu si Riba! Pa sa Previewom i neda kopirat. Adobe niti nemam na Macu. OOffice i NeoOffice sam imao za tekst.
I duplo mi ubacio sliku ali čini mi se da si to riješio.
@ Bertone, nije baš sasvim isti aparat ako pogledaš sve tipke. Poslao sam ti na mail doma.
01.07.2012 | 13:30
Vidio sam, odnosno povukao sam si pdf na posao pa kak tu imam svakakvih alata bum probao maknuti zaštitu,...

Da vidio sam da tvoja ima i tipku "Forced air", a moja ne
01.07.2012 | 16:19
Hvala svima, a "imenso" je već vratio mail sa rješenjem. Zaboravio ga pitati za način. Bertone za kuharicu dobiš veeeliki plus !
01.07.2012 | 16:37
jzelko kaže:
Hvala svima, a "imenso" je već vratio mail sa rješenjem. Zaboravio ga pitati za način. Bertone za kuharicu dobiš veeeliki plus !

Sa Abbyy fine readerom
01.07.2012 | 19:49
jzelko kaže:

A dobro, mogao si mi malo i karmu podebljati ,... zapravo ne meni nego "imensu" koji je riješio problem
04.07.2012 | 10:47
@ Bertone, malo si narasao.
05.07.2012 | 11:50

Kak ide kuhanje?
05.07.2012 | 13:07
Samo isprobao da radi. Nema stakleni tanjur pa čekam dok ga ne nabavim. U onoj kuharici isto ima dosta lijepih uputa za rad osim recepata.
Nabavio i češku uputu pa je dosta lakše.
05.07.2012 | 14:31
Pa jel ima kod nas dodatnih dijelova za te mikrovalke,... ja sam prije par godina tražio onu aluminijsku tavu (imam jednu, htio sam dvije) kako bi recimo kad si pečemo doma pizzu ne bi bilo čekanja no nisam našao,...
06.07.2012 | 00:42
Kopam, ako naletim, javim !
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 5 sati, 42 minuta
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.
  • kupus: nije, to je isto kao i apple.hr
  • zvone: Imaju apple.hu. Valjda je to istyle.
  • kupus: samo hoće li ti htjet prodat minija s 256gb storagea, to je pravo pitanje :P :)
  • kupus: a imaš i našeg dpasarica s foruma, pa se njemu javi. vjerujem da ti može složiti konkurentnu cijenu
  • kupus: imaš translate u browseru, čak i u firefoxu od ne toliko davno

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.30 Seconds

Provided by iJoomla SEO