U system requirements-ima za Shake 4 stoji da je neophodan \"Three-button mouse\" ok za Mayu 6.5 (sto je isti slucaj) bih i shvatio nekako ali APPLE Shake....izgleda da je vrijeme da se tradicija \"jednoklikog\" prekine
To važi za Shake od prve verzije. U originalu je to Unix program i teško ga je sada toliko suštinski prepakirati da radi kao da je izvorna Apple aplikacija.
Ma jasno, ali neki su emotivno vezani za misa sa jednom tipkom,
pa mi je na prvi pogled bilo cudno da je unutar apple-ovog alata
zahtjev mis sa tri tipke.
pa mi je na prvi pogled bilo cudno da je unutar apple-ovog alata
zahtjev mis sa tri tipke.
Apple ne proizvodi niti graficke kartice, tvrde diskove, DVD pogone, graficke tablete, ni 95% aplikacija za Mac platformu ... pa to opet nikog ne boli.
drlovric: @Yonkis: Sad marketing timovi vec rade na strategiji "Kupite novi iPhone raid Nove Siri" Kao sto su se ljudi upecali na Apple inteligenciju, koja niti dan-danas ne radi niti jednu jedinu korisnu i uporabljivu stvar.
kupus: sad se ne može upaliti, nema ni jabuke pri paljenju. rip imac
kupus: nisam ni ja gasio svoj imac. neki dan, nakon budjenja iz sna, radio je 5 minuta. poslije toga screen "flickering" pa se ugasio.
Ender: @hal9000: mislim da nema smisla ni potrebe za takvom anketom. jer Mac se ne restartuje, osim kad budu neki update-i sistema, al to je redovno odrzavanje
Ender: @ZoPaj: toliko cesto? podseti me na mog kolegu sa studija kad je rekao - ja menjam devojke kao carape, 2 puta u godinu dana
Yonkis: @zopaj ima travel-sickness, ne podnosi vožnju?
ZoPaj: ja restartam često, dva tri put godišnje.. a kad ga vozim na more ugasim ga skroz
hal9000: @Ender - Mogli bi predložiti jabučnjaku da stave anketu tipa "Kad ste zadnji put restartali svoj mac"
hal9000: @borisone Ne fali kontekst. Sjećam se kada sam ga zadnji put restartao, samo je bilo davno pa ne mogu procjeniti. A nemam preko 6 banki. Nisam boomer.
Borisone: Fali kontekst. Ako hal9000 ima preko šest banki taj "tako davno" moče biti i jučer. :-)