Upravo sam si našla matičnu kojom bih zamijenila staru, pa me frend podsjetio da apple ima poseban id broj za svaki dio hardvera, što će biti ako i kupim matičnu ispada da joj nisam vlasnik i ništa neće proraditi... riječ je o macbook air early 2015
Ne isplati ti se to mijenjati, pogotovo ne po toj cijeni. Računaj još PDV od 25 gore + shipping. Ako nabaviš negdje polupani ili slično, do max 100e, to bi ti se možda isplatilo.
Vidi koliko košta novi refurbished 2017, doduše i5, ali isti k. Sa garancijom od 12 mjeseci i novom baterijom.
Intel Air, da je ne znam kakav, danas ne vrijedi više od 200€. Druga je stvar što prodavatelji imaju u glavi. Rabljeni M1 se već može navuči za 500€!!!
Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo
Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj