04.01.2011 | 22:44
Zašto ajoj? Grdna greška?
Bio prvo u Konikoma. Nisam tamo nikad ništa kupio pa ne znam jel to neko pravilo ali prodavači mi djeluju prilično nezainteresirano za pomoć, unatoč par poziva, frajer me otkantava radi razgovora s kolegom. Možda je bilo važno, ali ne vjerujem baš. Kad je konačno došao, pitam ga za tog Epsona od 300kn a on mi veli: "mi taj printer nemamo"
Meni upitnik na glavi jer sam vidio i na web stranicama da imaju a i u reklamnom listiću kojeg sam dobio u sandučiću je naveden. Odem ja dalje do Emezzete u Kaštelima i pogledam prvo u Techno-Marketa. Isti taj Epson 260kn skuplji, a ovaj moj Xerox 100kn skuplji. Nema niti 10 metara od Technomarketa do Emezzete. Na kraju, nisam imao više živaca mozgat nego sam na kraju uzeo ovog Xeroxa pa kud puklo da puklo. Sutra si printam skriptu od nekih 330str pa bumo videli.
Uglavnom, zaboravio da sam bacio onaj stari printer zajedno s njegovim kabelom. Bravo ja
Ali ugodno sam se iznenadio uvidjevši da Xerox dolazi sa USB kabelom. Ne znam jel ovo normalno za laserske budući da mi je prvi, ali za inkjetove sigurno znam da ne dolaze s kabelom. Tako da je i tu ušteda nekih 30-40kn.
Spojio ga i radi. Isprintao testnu stranicu, dvaput
Isprintao stranicu iz PDFa sa slikama i tekstom, nemam zamjerki. Jedino me malo smeta što ne mogu provjeriti stanje tonera jer kad odem u SysPrefs veli mi "Information unavailable". Malo bedasto al mogu tu i tamo puknit testnu stranicu, na njoj piše taj podatak. Zasada je 100%
al mislim da je to samo zato što je prva tj. druga test stranica, nakon što isprintam stotinjak stranica, vjerojatno će postotak brzo padati.