Coronavirus / COVID-19
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Coronavirus / COVID-19

19.11.2024 | 18:01
dpasaric kaže:
mbp2009 kaže:
RFK lagano kreće u odmazdu kancerogenih stvari u hrani, struka i stručnjaci na aparatima.

I sada ima dosta moralista po društvenim mrežama koji ga prozivaju da će on napraviti zlo prema ugroženim skupinama jer je "tada i tada rekao to i to", ja se zapitam gdje su bili kada je Fauci činio zlo, ne samo "ugroženim skupinama", nego velikom dijelu planeta?

Možda oni imaju i dobre namjere, ali ne vide cijelu sliku od propagande koja im je isprala mozak, pa sada reagiraju na jedno (a što ih se usmjerava po političkoj liniji), a na sve ono prije ih je bilo strah - ili su potisnuli jer im je teško priznati da su bili nasamareni od sustava koji nije radio u njihovom interesu.

Ma nije im teško priznati jer im je nakon ispiranja mozga uvijek dizan ego, tako da su oni stvarno uvjereni u što god im kažu da se slaže s prijašnjim. Nitko od njih nije ni pogledao materijale o cjepivu, kamoli odradio dublje istraživanje.

Naravno, gledati populaciju nacije koja je #1 nacija po pretilosti u svijetu kako naziva idiotom tipa koji kaže da treba zabraniti upotrebu raznih kancerogenih tvari u hrani i duboko ispitati sve što se ubrizgava u narod je uvijek jako zabavno.
19.11.2024 | 23:34
Evo malo o Berošu i Stožeru:

20.11.2024 | 19:40
Nisam baš neki od postanja Youtubera, ali Davore, evo još jednog primjera malicioznosti novinara, koji su gurali cjepiva protiv COVID-a. Cjepiva koja nisu funkcionirala

youtu.be/T5Td4m15c28?si=IzfKtvJwqdoQVU6T

TLDW: NYT kaže da RFK nije u pravu, i onda napišu da američke verzije, za razliku od kanadskih verzija pahuljica za doručak, ipak imaju umjetna bojila i BHT. Dakle, u pravu si, ali se ne smijemo složiti s tobom. Najzanimljivija je rečenica o tome da FDA ne daje nikakav certifikat ili nešto prije nego se novi sastojak stavi u hranu.

Naravno, moguća je naknadna provjera, ali članak time kaže da firme u SAD-u nisu obavezne provjeriti sastojak i dati analizu testiranja sigurnosti najvišem autoritetu za prehranu u SAD-u. Komedija, i objašnjava puno toga, pošto će većina ljudi pročitati samo naslov članka, i možda podnaslov, i na tome formirati mišljenje.
20.11.2024 | 21:58
Joj vidio sam to, znači čista korporativna propagandna mašinerija koja otvoreno manipulira s javnosti. Samo to već dolazi na naplatu, ljudi su zaista dobrim dijelom prestali vjerovati mainstream medijima.
25.11.2024 | 13:18
dpasaric kaže:
Joj vidio sam to, znači čista korporativna propagandna mašinerija koja otvoreno manipulira s javnosti. Samo to već dolazi na naplatu, ljudi su zaista dobrim dijelom prestali vjerovati mainstream medijima.

Nadajmo se da će ih dovoljno progledati kroz propagandu, ali svi su preopterećeni Tiktokom pa nemaju vremena za kritičku analizu
28.11.2024 | 02:00
Novi službeni i "peer reviewed" podaci o "višku smrtnosti" koji se događa, a indicira da nuspojave cijepljenja itekako treba ozbiljno shvatiti i u kontekstu toga razmišljati o budućim pandemijskim politikama.

08.12.2024 | 23:04
Koliko sve smrdi i koliko su gnjusni, govori činjenica da je Biden nakon oprosta za svog kriminalnog sina, dao unaprijed oprost i za zlikovca Faucija!

09.12.2024 | 09:39
Nema veze s COVID-om, ali ima veze s toliko bezuvjetno štovanom “strukom.”

youtu.be/5KP2kr5oD1M?si=03P9wtd1S-j_in36

Naime, za “struku” je veliki ekonomski problem brzina kojom je El Salvador pozatvarao kriminalce, jer ipak kriminalci drže ekonomiju, tako da je puno bitnije da se porez sliva u blagajnu nego da se spase životi tisuće ljudi. Stručnjak kaže da treba, zbog ekonomskih razloga, pomalo smanjivati kriminal, jer se istom brzinom mora povećavati legalna produktivnost.

Dakle, narode, ne smijemo ubojice i kriminalce koji drogiraju vašu djecu strpati u zatvor, jer će pasti potrošnja, samim time i porez. Vjerujte nam, mi smo struka.
09.12.2024 | 10:06
Pa to je stara stvar. Ima više od 30 godina da je Kolumbijska vlada odbila surađivati s američkim vlastima na suzbijanju proizvodnje kokaina jer su rekli da je njima uzgoj koke previše bitna gospodarska grana. Tako je isto i uzgoj maka u Afganistanu.
10.12.2024 | 10:30
"The House released a 500 page report on COVID-19 pandemic key findings ... The Select Subcommittee on Coronavirus Pandemic basically said all the conspiracy theorists were correct. Every single one of them. No repercussions, no retractions, no apology from Rachel Maddow. None of it."
10.12.2024 | 12:19
smayoo kaže:
Pa to je stara stvar. Ima više od 30 godina da je Kolumbijska vlada odbila surađivati s američkim vlastima na suzbijanju proizvodnje kokaina jer su rekli da je njima uzgoj koke previše bitna gospodarska grana. Tako je isto i uzgoj maka u Afganistanu.

Kako to? Pa vlade svijeta nemaju nikakve loše namjere za svoje stanovnike.
10.12.2024 | 12:23
dpasaric kaže:
"The House released a 500 page report on COVID-19 pandemic key findings ... The Select Subcommittee on Coronavirus Pandemic basically said all the conspiracy theorists were correct. Every single one of them. No repercussions, no retractions, no apology from Rachel Maddow. None of it."

"There was no science behind the masks. No science really behind the social distancing, the six feet."
11.12.2024 | 00:19
Sjećate se drastičnih pandemijskih mjera u Australiji? I evo sada backfire...

13.12.2024 | 08:29
dpasaric kaže:
Sjećate se drastičnih pandemijskih mjera u Australiji? I evo sada backfire...

Pa ok Davore, struka je uvijek u pravu, samo ovaj put su više u pravu nego prije 4 godine, i to je to.
11.01.2025 | 00:23
Kada jedan Index objavi da je jedan Zuckerberg ovo priznao, onda znamo koliko je sati...

www.index.hr/vijesti/clanak/zuckerberg-b...cjepiva/2631685.aspx
15.01.2025 | 21:59
Elon Musk tvitnuo (ima i video iskaz doktora):

"Dr. Patrick Soon-Shiong, owner of the LA Times and a renowned transplant surgeon, is raising alarms about the fallout from mRNA COVID-19 “vaccines,” linking them to unprecedented deaths and cancers in children.

“For the first time in my career, I’ve seen an 8-year-old, 9-year-old, and 10-year-old with colon cancer.”
“A 13-year-old child died of metastatic pancreatic cancer.”

He has thrown his support behind Robert F. Kennedy Jr., stating Kennedy “knows more about the science than most doctors.”

These revelations demand urgent attention."
16.01.2025 | 08:20
dpasaric kaže:
...Kennedy “knows more about the science than most doctors.”

Ovo je sa Wikipedie i pitam se tko nju moderira:
"Robert Francis Kennedy Jr. (born January 17, 1954), also known by his initials RFK Jr., is an American politician, environmental lawyer, author, anti-vaccine activist, and conspiracy theorist. In 2024, he was announced as the presumptive nominee for United States Secretary of Health and Human Services in President-elect Donald Trump's second cabinet."
Sve u svemu, jako zanimljiv lik.
16.01.2025 | 09:19
Wikipedija je već godinama moderirana od WEF plaćenika, točno se mogao pratiti history promjena gdje su išli ocrniti svakog tko je stao na put bigpharma lobiju. Tako, da Wikipediju uzimam ozbiljno samo za tehnička pitanja, a dio o osobama je krajnje ispolitiziran ili pod utejecajem farmaceutskog ili vojnog lobija.

Poslušao sam više dužih razgovora s njim i tip uopće nije "antivakser", to je slično kao da netko kaže da sam ja antivakser, a cijepio sam se za sve živo u životu (osim naravno ovog zadnjeg mRNA eksperimenta koji i nije cjepivo u dosadašnjem značenju te riječi). Kennedy traži da se radi pošteno, bez korumpiranih tijela koja odobravaju sve što novac može platiti i to ne u korist građana, nego samo za profit. Nije čudo da im je trn u oku.
16.01.2025 | 12:25
Ja sam već godinama označavan kao teoretičar zavjera. Više od dvadeset... Neka. Sve više ljudi, s kojima sam prepričavao svašta, i koji su me godinama uvjeravali kako sam u krivu (neke debate su se rasplamtale žestoko, i da nisam ostao miran, mogle bi prerasti u svadje), sad mi sve češće dolaze u sustret u tim debatama i večina njih otvoreno kaže "jebiga, u pravu si bio već tad!". Ne, ne mislim, da znam sve, ne mislim, da sam kadar sudit sve... ali u velikoj večini slučajeva formula za otkrivanje istine je jednostavna - follow the money. I kad se pogleda šira slika, to je često puno jednostavnije nego na prvi pogled. Ne želim se s ni kim svadjat, nit bilo koga u išta uvjeravat... ali me veseli, kako sve više ljudi želi razmišljat svojom glavom.
16.01.2025 | 17:21
Evo, ja tvrdim da, kad život na zemlji dosegne određeni stupanj razvoja, dogodi se nekakav tip apokalipse, koji svijet "resetira na proste faktore".

Darwinova teorija evolucije je samo zadnje takvo "post-apokaliptično" razdoblje.

A siguran sam da će jednog dana netko i za mene reći: "Bio je u pravu".

Jedna od želja mi je da doživim napredak tehnologije pa da mi netko kaže: "U pravu si"
16.01.2025 | 21:19
@accom - potpisujem sve navedeno, plus još dodajem jednu svoju - ŽELJA JE SVE VIŠE, A LOVE JE SVE MANJE!!! - Pametnome ne treba 2+2 da shvati o čemu se tu radi. Usporedimo samo način života i potrošačke navike bivših generacija, evo na primjer naših roditelja, j nas!
16.01.2025 | 21:32
Zdravac kaže:
Darwinova teorija evolucije je samo zadnje takvo "post-apokaliptično" razdoblje.

Zdravac, slažem se u potpunosti s tobom, kao što bi Bele iz Buldožera, na kultnom albumu "Pljuni Istini u Oči" rekao, "Dečki, to je ono pravo!".

E sad, ja smatram da se svako malo, kroz ljudsku povijest, pojavi netko tko obilježi točku te prekretnice - Tesla, Jobs, Musk... ako nije tako - otvorite raspravu! Jer ako Jobs nije napravio "ulubinu u svemiru", kako je on zamišljao, onda ne znam tko je. I postavlja se pitanje, da li je te ljude netko postavio na ovaj planet, ili je po strani nešto treće?!?
17.01.2025 | 01:22
Japanci objavili studiju u kojoj je mRNA za C19 pokazala negativnu(!) efikasnost, tj. na kraju ispada da su cijepljeni podložniji ponovnoj zarazi.

17.01.2025 | 07:50
drpongrac23 kaže:

..E sad, ja smatram da se svako malo, kroz ljudsku povijest, pojavi netko tko obilježi točku te prekretnice - Tesla, Jobs, Musk... ako nije tako - otvorite raspravu! Jer ako Jobs nije napravio "ulubinu u svemiru", kako je on zamišljao, onda ne znam tko je. I postavlja se pitanje, da li je te ljude netko postavio na ovaj planet, ili je po strani nešto treće?!?

Ja mislim da je u ovome razdoblju to bio Einstein sa svojom teorijom relativnosti, koja zapravo "skoro" pa ne dopušta out of the box pristup.

Ono "skoro" pod navodnicima se odnosi na činjenicu da današnji stupanj razvoja znanosti još uvijek nema dosta odgovora...
17.01.2025 | 07:59
dpasaric kaže:
Japanci objavili studiju u kojoj je mRNA za C19 pokazala negativnu(!) efikasnost, tj. na kraju ispada da su cijepljeni podložniji ponovnoj zarazi.

Mene više brine činjenica (da - iz današnje perspektive mogu reći činjenica) da čovječanstvo nije ništa naučilo niti izvuklo bilokakvu pouku
Interesne skupine su bile, i biti će dominantne u kreiranju budućnosti... To mislim generalno, ne samo na coronavirus.

No, govoreći o coronavirus pandemiji - Iako bih se mogao složiti s tobom da se cijepljenjem krenulo a da ipak nitko nije mogao garantirati nepostojanje takvih "nuspojava", jednostavno se ne slažem da je trebalo dopustiti NEcijepljenje.
Ja osobno, da se nisam cijepio, a da znam da sam prenio virus na nekoga, i ta osoba je nedajbože umrla, sa tim nebih mogao živjeti. Eto ti JEDAN od razloga ZA cijepljenje.
Može se to gledati i kao kazneno djelo.

Zamisli da osoba zaražena HIV virusom, iz nekih svojih uvjerenja, smatra da se on može "odbolovati", da nije toliko opasan koliko se prikazuje, te da ga sa tim uvjerenjima slobodno prenosi dalje. I osoba koju je zarazio / zarazila umre.

Složiti ćeš se da je to nedopustivo. Zašto bi onda sa coronavirusom bilo dopustivo?
17.01.2025 | 10:33
Zdravac kaže:
Ja osobno, da se nisam cijepio, a da znam da sam prenio virus na nekoga, i ta osoba je nedajbože umrla, sa tim nebih mogao živjeti. Eto ti JEDAN od razloga ZA cijepljenje.
Može se to gledati i kao kazneno djelo.

Da, kada bi se to temeljilo na znanstvenoj istini, ali nije - oni su otvoreno lagali da njihov mRNA tretman spriječava prijenos virusa i zarazu. Da bi kasnije, kada ih se stisnulo u EU paralmentu, predstavnici Pfizera umrli od smijeha (doslovno se žena smijala!) i rekli: "Ne, odakle vam to da smo mi to rekli? Mi mRNA nismo niti testirali na to spriječava li prijenos ili ne!".

Kakvo crno kazneno djelo, pa to bi bila inverzna logika - jer ako je cjepivo stvarno, oni koji smatraju da im treba zaštita će se cijepiti i onda ih baš briga je li netko do njih nositelj virusa ili nije. No, to pada u vodu ako se prodaje bullshit, kao u ovoj "pandemiji".
17.01.2025 | 10:54
I dalje podmićuju sve koje mogu... od medija, do institucija koje odobravaju i preporučuju medikamente:

17.01.2025 | 12:03
Da se razumijemo, 99% prihvaćam tvoje argumente, i vjerujem da je to istina.
No, i dalje smatram da je i ovakvo cijepivo kakvo smo imali u doba pandemije bolje od ne-cijepljenja. (o pohlepi korporacija sam već rekao u drugim postovima)

Povukao sam neku paralelu sa HIV-om, da pokušam objasniti moje razmišljanje; Početkom 80-ih ni taj virus nije bio dovoljno istražen, postupno su dolazili noviji i napredniji lijekovi, koji su ga uspješno "držali pod kontrolom".
Jednako tako (koliko god usporedba bila brutalna), ne možemo dopustiti da osobe zaražene HIV-om to svima prešute smatrajući da se kod njih neće razviti u AIDS, i svjesno zaraze druge smatrajući da se ni kod tih drugih neće razviti.
Nategnuta je analogija, ali mislim da shvaćaš što želim reći. Možda sam ja previše empatičan, ali eto, ona druga krajnost bi bila da bi neki sa manjkom empatije namjerno išli zaraziti coronavirusom čim veći broj ljudi razmišljajući da se čim prije stekne globalni imunitet.
17.01.2025 | 18:28
Ja pak ne mislim da je "bolje ikakvo cjepivo, nego nikakvo", jer pristajali smo se cijepiti s "vodicom" za koju se ne zna od čega je sačinjena i potpuno neprovjerena.

A onaj pamflet "Mislim na druge - cijepi se!" je najveće s...e jer što mene boli kuka za druge, ako se "drugi" ne misle paziti.

Imam stare roditelje i oni su reducirali obitelj na minimum, a prijatelje i okolinu eliminirali. Oni koji su se gurali po poštama i dučanima i ako su nastradali, sami su si krivi i ja nemam miti trunke grižnje savjesti.
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 sati, 40 minuta
  • Lihto: Jel vrijedi šta orginal Apple dock sa 30pin kablom za iPhone 4/4s? Ako netko želi kupiti može na pm..
  • dpasaric: Konačno neki hardver test, dugo mi nitko nije želio ustupiti računalo za test, ali sada se našao dobrovoljac! :)
  • dpasaric: Stigao mi je novi MacBook Pro M4 Pro na Jabučnjak test! :)
  • smayoo: RIP David Lynch
  • ^SuperUnknown^: Treba tko Time Capsule 1st gen? 500 i 2000 GB modeli, restauriranih napajanja (40/50E cijene). Javite u PM ako tko treba :)
  • accom: Windy. Meni odličan.
  • smayoo: Nije nijedna 100% i uvijek točna, ali za Hrvatsku je HRT Meteo meni najtočnija
  • smayoo: Za Hrvatsku HRT Meteo
  • Matija klc: Teski ocaj. Trenutno mecava u mom gradu a u njoj pise kisa da pada. Sta koristite vi ekipa?
  • Matija klc: Koju aplikaciju za vrijeme koristite? Ova standardna od Apple-a je postala
  • smayoo: Piši u forum
  • Air: Kod instalcije mi se oštetio jedan user na način da jedinio kod njega ne mogu otvoriti System preferece.
  • Air: @Bertone hvala. Odradio sam direktno preko instalera Apple. Spremim ovaj link za kasnije.
  • Bertone: [link]
  • Bertone: @Air, [link]
  • Yonkis: Settings , General, Dictionary. Bilo mi je uključeno. Nisam to upalio 100%
  • Air: netko je stavio na Jabucnjaku link sa operativnim sistemima koji nisu više podržani od Apple-a. Ja ne mogu naći taj post. Trebam Big Sur. Ako netko zna sa koje stranice je siguno sikuniti?
  • smayoo: Nemam pojma. Gdje si to našao? :)
  • Yonkis: Kakav je ovo hrvatsko engleski rječnik? [link]
  • ^SuperUnknown^: Ekipa, trazim tipkovnicu tj. top case za prvi Intel Macbook (Macbook1,1-4,1 A1181), po mogucnosti bijelu, ali moze i crna :) Ako tko ima od nekog krepanog javite :) Thx!
  • kupus: tražim 30 pin na lighting adapter, ako ima tko viška - PM
  • stefanjos: sretna nova!
  • Yonkis: Sretna vam ova nova 2025!
  • dpasaric: Kreativna vam 2025. godina! Kanpai! [link]
  • JOHN: Sve najbolje u novoj godini. Puno zdravlja, sreće i uspjeha.
  • zoranowsky: Sretna Nova!
  • Miro Spiro: Sretna Nova godina
  • Matija klc: Sretna Nova svima
  • Gjuroo: Sretna nova!
  • Bertone: Sretna Nova
  • Zdravac: Sretna Nova, i svako dobro vam želim!
  • dpasaric: Svako dobro i da vam 2025. bude još bolja! :)
  • smayoo: SRETNANOVAGODINAAAAAAAA!!!! :D
  • Yonkis: dpasaric, I think you're gonna love it :)
  • dpasaric: Kako imamo Lisu u Pikiju, to mi je na listi za gledanje!
  • Yonkis: [link] netko već gledao?
  • Zdravac: :)
  • JOHN: Jel prolazi integralni? :)
  • Zdravac: @JOHN, lagano sa ugljikohidratima (kruh), rakija je, s druge strane, preporučljiva :)
  • ping: Sretan Božić
  • JOHN: Sretan i blagoslovljen Božić. Pazite na slatko i slano. Samo kruh i voda i ajde može i pijača!:)
  • zoranowsky: Sretan Božić!
  • dpasaric: Sretan Božić i se najboljshe judi! :)
  • smayoo: Sretan Božić, svima svima neka bude veseo, miran, topao, sit i napit! :)
  • Gjuroo: Sretan Božić!
  • Zdravac: Sretan Božić!
  • drpongrac23: Sretan i blagoslovljen Božić!
  • Damirst: Sretan Božić svima!
  • Bertone: Sretan Božić
  • Yonkis: Sretan Božić svima, koliko god vas ima!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, m@xym, pontmax1, Riba, saint, smayoo, Anonimci (330)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.52 Seconds

Provided by iJoomla SEO