17.01.2025 | 07:59
dpasaric kaže:
Japanci objavili studiju u kojoj je mRNA za C19 pokazala negativnu(!) efikasnost, tj. na kraju ispada da su cijepljeni podložniji ponovnoj zarazi.
Mene više brine činjenica (da - iz današnje perspektive mogu reći činjenica) da čovječanstvo nije ništa naučilo niti izvuklo bilokakvu pouku
Interesne skupine su bile, i biti će dominantne u kreiranju budućnosti... To mislim generalno, ne samo na coronavirus.
No, govoreći o coronavirus pandemiji - Iako bih se mogao složiti s tobom da se cijepljenjem krenulo a da ipak nitko nije mogao garantirati nepostojanje takvih "nuspojava", jednostavno se ne slažem da je trebalo dopustiti NEcijepljenje.
Ja osobno, da se nisam cijepio, a da znam da sam prenio virus na nekoga, i ta osoba je nedajbože umrla, sa tim nebih mogao živjeti. Eto ti JEDAN od razloga ZA cijepljenje.
Može se to gledati i kao kazneno djelo.
Zamisli da osoba zaražena HIV virusom, iz nekih svojih uvjerenja, smatra da se on može "odbolovati", da nije toliko opasan koliko se prikazuje, te da ga sa tim uvjerenjima slobodno prenosi dalje. I osoba koju je zarazio / zarazila umre.
Složiti ćeš se da je to nedopustivo. Zašto bi onda sa coronavirusom bilo dopustivo?