30.11.2010 | 00:30
renato.lubina je napisao:
Uf, kad te kren bas te krene... Samo se nadam da je samo hard inace ce biti zeznuto!
Znam, znam.
Ako nije hard, mogao bi biti i kontroler koji je na matičnoj, a onda nema pomoći osim servisa i nove matične.
Ne znam Kako to ide...ali koliko bi me recimo dosla dijagnoza kvara u sluzbenom servisu (Powercom) ?? Jel zna to tko?
Odneseš im ga, oni pogledaju i naplate tih sat dva 200kn mislim. Nazovi i pitaj ih. Samo, ako je gužva možda buš se načekao
Ima i MacTomma, mislim da je on uvijek dovabljiv, ali će i naplatiti, makar ne toliko kao Apcom.
Okreni se okolo, treba ti samo JEDAN frend sa slijedećim od navedenoga (ne nužno svime): USB ili FW eksterni optikaner / Mac / Hackintosh, a onda si na konju
Ako imaš optiku, bootaš sa CDom od sistema i gledaš vidi li se HD ili ne, da li se popraviti ili ne.
Ako se ne vidi odoše podaci (valjda imaš backup). Novi hard u nekom od dućana i otvaranje.
Ako nemaš optiku ali imaš Maca - spajanje firewireom i bootanje sa T pritisnutim na laptopu. I provjera harda i popravak, odnsono instalacija.
Previše sam kave danas popio, jebiga, nepovezanost...