25.08.2006 | 07:21
Večeras mi je istekao trial account. Nije mi dobro. Bolest ovisnosti o virtualnoj stvarnosti me opako zarazila. Igra je predobra i previše zarazna da bi se smjela prodavati djeci bez kontrole. Sada mi je jasan onaj \"parental control\" sustav unutar igre, a i zašto je ona cura iz Koreje umrla igrajući jer nije stigla jesti i piti. Strašno.
I što sada? Ne znam. Ne smijem nastaviti jer će mi žena dati nogu, a na posao ću dolaziti kao zombie. Zadnjih deset dana triala išao sam spavati u 5-6 ujutro i spavao dnevno svega po 3-4 sata. OK, to može tako desetak dana kada si na godišnjem odmoru, ali kasnije ti može ozbiljno poremetiti život.
Čak mi se mjesečna cijena za igru čini sasvim ok obzirom na zadovoljstvo koje pruža. Samo je vrijeme problem... nisam pametan, ne znam da li bi bolje da nikada nisam niti probao World Of Warcraft... ne možeš žaliti za onim što ne znaš... a opet, znatiželja je jača od svega, morao sam probati...
Volio bih kada bi Blizzard ponudio nekakav sistem pretplate slican korištenju mobitela - po satu igre npr, ili barem po danu igre. Tako da ljudi koji rade mogu igrati vikendima ili praznicima...
Ah....
P.S.
Mika, screenshote ću objaviti ovih dana, vjerojatno za vikend čim nađem vremena...