Kakva je budućnost čovječanstva?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kakva je budućnost čovječanstva?

03.09.2024 | 11:40
dpasaric kaže:
"The European Union is a brilliant idea, but its implementation has gone wrong. We want a union of European nations, not a United States of Europe." - Hungary Prime Minister Viktor Orbán
Ako može ostatak teksta a ne samo ta rečenica? Kad je to rekao? Njemu je to briljantna ideja kada dobiva novce od EU ali implementacija nije u redu kada mu se zavrne pipa? Nije li to malo.. čudno.
Anyway, kad je on to rekao, u kojem interviewu? Jer vidim po internetima da tu rečenicu kvotaju svakojaki accounti ali nitko nema izvor.
09.09.2024 | 08:38
Pregled novosti od naših dragih WEF elita:

"When exposing a crime is treated as committing a crime, you are being ruled by criminals." ~ Edward Snowden

"The great nations have always acted like gangsters, and the small nations like prostitutes.” ~ Stanley Kubrick
  • Air
  • Korisnik
  • 72
20.09.2024 | 09:15
Iako je sada samo najava, kažu da će biti uskoro i službena objava:

"Europska unija postavila ultimatum velikom Apple-u: ‘Morate otvoriti svoj strogo čuvani sustav"

Meni to izgleda ovako:
"Ne možete vi imati svu pamet a mi ništa!"
"Kad ne možemo kao vi onda vam moramo uzeti to što je vaše."
Eto nam slobodnog tržišta...

S druge strane im ne smeta i ne pritišću Apple za stvari koje bi trebali otvoriti - a to je dopuštanje servisa uređaja od treće strane.
20.09.2024 | 10:33
twitter.com/ZDFheute/status/1837061344022938101

Bill Gates traži veći porez za Superbogate! A što traži Mask?
  • Air
  • Korisnik
  • 72
20.09.2024 | 14:32
tino1 kaže:
twitter.com/ZDFheute/status/1837061344022938101

Bill Gates traži veći porez za Superbogate! A što traži Mask?

Ja bi zaokružio "konačni odgovor":

On priča o tome ali će u pozadini napraviti sve što se može da do toga ne dođe.
Čisti marketing za široke mase.
21.10.2024 | 22:41
"There's never been a generation so asleep to what's happening as the woke generation."

22.10.2024 | 15:27
Veci porezi za superbogate je floskula. Bas onisu “oslobodjeni” poreza jer upravljaju strateskim firmama u USA.
Vece poreze superbogatih platili bi obicni gradjani kroz povecane cijene proizvoda.
Zasto su proizvodi u RH ducanima skuplji nego u istim tim ducanima u ostatku EU?
22.10.2024 | 15:50
Dijelom zato što je poslovanje kod nas skuplje, a dijelom zato što smo budale pa plaćamo takve više cijene iako za njih ne dobivamo višu kvalitetu.
22.10.2024 | 19:38
Na cemu temeljis to da je poslovanje kod nas skupo?
Energija? Radna snaga? Cijena nekretnina?
22.10.2024 | 20:45
Cijena radne snage svakako. Poslodavac mora na svaku neto plaću platiti još toliko za doprinose i porez. Osim toga, relativni trošak trgovačke distribucije je bitno veći jer smo rijetko naseljena zemlja - za pokriti malo kupaca, treba napraviti puno kilometara, pa još po otocima.
22.10.2024 | 21:21
Izgleda da je budućnost USA već određena?!?
www.realclearpolling.com/betting-odds/20...Px62wrd_QP4KJYApDuDQ
22.10.2024 | 21:55
Hja... bit će što bude. Već sam napisao, za ostatak svijeta je bolje da izaberu Trumpa, on će ih brže i efikasnije odvući u propast.
23.10.2024 | 10:25
dpasaric kaže:
Pregled novosti od naših dragih WEF elita:

"When exposing a crime is treated as committing a crime, you are being ruled by criminals." ~ Edward Snowden

"The great nations have always acted like gangsters, and the small nations like prostitutes.” ~ Stanley Kubrick

Ima li kakvih novosti od npr. brics elita, pa da možemo izvagati i izabrati ? Kakve god te naše "drage" elite bile, one su naše zapadne s svim manjkavostima koje imaju. Ako konkurencija ponudi nešto bolje, mnogi ljudi će promjeniti elite, da čujemo !!!

Btw. dajte nađite još nekog osim Snowden_a i Assange, koji su još uvjek živi u odnosu na mnoge druge koji mirišu ljubičice odozdo, pa će vam i propaganda biti puno bolja. Ako se želi brisati, neka se obriše zadnji pasus ako nekog vrijeđa, a ne cijeli post.
23.10.2024 | 14:15
Nemamo profesionalnog redaktora, niti mi dobrovoljni imamo vremena za to. Ako ne želiš da ti se post briše, ne ubacuj u njega tekst za kojeg i sam sumnjaš da može do toga dovesti.
30.12.2024 | 23:06
jura22 kaže:

Danas je tužno da još ima naivaca koji vjeruju da to nije bio "inside job". Day one su statičari rekli da je to nemoguće, a gdje je tek Zgrada 7 i show u Pentagonu. Loša predstava, ali motivi su bili toliko jaki da nije uopće čudno da su to izveli.

Čak su ispjevane i pjesme, Martin Noakes kaže:

There's a million reasons why I don’t believe it
There's a million reasons why it can't be true
Open fire can’t melt steel, it's not hot enough
It's nothing new it's not a mystery, check out the Reichstag, Germany

There's a million questions still remain unanswered
There's a million questions still to be resolved
Out of nineteen Muslim guys, seven still remained alive
It's nothing new it's not a mystery, check out thе USS Liberty

9/11, 9/11
What went down with building 7?
It’s a mystery to this day
Thе building fell with such precision
Freefall speed no reasons given
Like the towers it just fell
And fire’s not enough
No way hot enough to bring 'em down

The Project for the New American Century
Was added to a year before that day
It states in order to proceed
A modern day Pearl Harbor it would need
In Vietnam it was just the same, the Gulf of Tonkin took the blame

9/11 set them free - The Project for the New American Century
It’s just a lie it's a conspiracy, Cold War, Bird Flu, W.M.D
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 sati
  • dpasaric: Više ne vrijedi, njegovo vrijeme je davno prošlo, to je muzejska stvar, a i muzeju ih imamo hrpu...
  • Lihto: Jel vrijedi šta orginal Apple dock sa 30pin kablom za iPhone 4/4s? Ako netko želi kupiti može na pm..
  • dpasaric: Konačno neki hardver test, dugo mi nitko nije želio ustupiti računalo za test, ali sada se našao dobrovoljac! :)
  • dpasaric: Stigao mi je novi MacBook Pro M4 Pro na Jabučnjak test! :)
  • smayoo: RIP David Lynch
  • ^SuperUnknown^: Treba tko Time Capsule 1st gen? 500 i 2000 GB modeli, restauriranih napajanja (40/50E cijene). Javite u PM ako tko treba :)
  • accom: Windy. Meni odličan.
  • smayoo: Nije nijedna 100% i uvijek točna, ali za Hrvatsku je HRT Meteo meni najtočnija
  • smayoo: Za Hrvatsku HRT Meteo
  • Matija klc: Teski ocaj. Trenutno mecava u mom gradu a u njoj pise kisa da pada. Sta koristite vi ekipa?
  • Matija klc: Koju aplikaciju za vrijeme koristite? Ova standardna od Apple-a je postala
  • smayoo: Piši u forum
  • Air: Kod instalcije mi se oštetio jedan user na način da jedinio kod njega ne mogu otvoriti System preferece.
  • Air: @Bertone hvala. Odradio sam direktno preko instalera Apple. Spremim ovaj link za kasnije.
  • Bertone: [link]
  • Bertone: @Air, [link]
  • Yonkis: Settings , General, Dictionary. Bilo mi je uključeno. Nisam to upalio 100%
  • Air: netko je stavio na Jabucnjaku link sa operativnim sistemima koji nisu više podržani od Apple-a. Ja ne mogu naći taj post. Trebam Big Sur. Ako netko zna sa koje stranice je siguno sikuniti?
  • smayoo: Nemam pojma. Gdje si to našao? :)
  • Yonkis: Kakav je ovo hrvatsko engleski rječnik? [link]
  • ^SuperUnknown^: Ekipa, trazim tipkovnicu tj. top case za prvi Intel Macbook (Macbook1,1-4,1 A1181), po mogucnosti bijelu, ali moze i crna :) Ako tko ima od nekog krepanog javite :) Thx!
  • kupus: tražim 30 pin na lighting adapter, ako ima tko viška - PM
  • stefanjos: sretna nova!
  • Yonkis: Sretna vam ova nova 2025!
  • dpasaric: Kreativna vam 2025. godina! Kanpai! [link]
  • JOHN: Sve najbolje u novoj godini. Puno zdravlja, sreće i uspjeha.
  • zoranowsky: Sretna Nova!
  • Miro Spiro: Sretna Nova godina
  • Matija klc: Sretna Nova svima
  • Gjuroo: Sretna nova!
  • Bertone: Sretna Nova
  • Zdravac: Sretna Nova, i svako dobro vam želim!
  • dpasaric: Svako dobro i da vam 2025. bude još bolja! :)
  • smayoo: SRETNANOVAGODINAAAAAAAA!!!! :D
  • Yonkis: dpasaric, I think you're gonna love it :)
  • dpasaric: Kako imamo Lisu u Pikiju, to mi je na listi za gledanje!
  • Yonkis: [link] netko već gledao?
  • Zdravac: :)
  • JOHN: Jel prolazi integralni? :)
  • Zdravac: @JOHN, lagano sa ugljikohidratima (kruh), rakija je, s druge strane, preporučljiva :)
  • ping: Sretan Božić
  • JOHN: Sretan i blagoslovljen Božić. Pazite na slatko i slano. Samo kruh i voda i ajde može i pijača!:)
  • zoranowsky: Sretan Božić!
  • dpasaric: Sretan Božić i se najboljshe judi! :)
  • smayoo: Sretan Božić, svima svima neka bude veseo, miran, topao, sit i napit! :)
  • Gjuroo: Sretan Božić!
  • Zdravac: Sretan Božić!
  • drpongrac23: Sretan i blagoslovljen Božić!
  • Damirst: Sretan Božić svima!
  • Bertone: Sretan Božić

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

jmirakul, Riba, smayoo, Anonimci (795)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.07 Seconds