kafanska laprdanja
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

kafanska laprdanja

16.01.2025 | 16:02
nisam mislio da se javljam, ali ajd da nesto kazem.
stvarno vas van SR ne razumem zasto se opterecujete ovim glupostima, izuzev ako je u pitanju neko nasladjivanje tudjom mukom. ovo nece jos dugo potrajati, pa i te novine i njihov vlasnik kokainski zavisnik.
"informer" je odavno poznato kao blatoid (ne tabloid), i to su najjeftinije novine (i po ceni i po kvalitetu), i to citaju penzioneri i ljudi koji bistre politiku ispred prodavnice. recimo, pre nekoliko godina kad je goreo notr-dam, na naslovnoj strani je bio naslov - "stigla ih bozja kazna", pa kad je vlasnik i urednik dobio po usima, maknut je taj sadrzaj. ima onoliko primera, da ti se stomak prevrne od gadosti koje oni plasiraju.
sada kad su protesti na sve strane, a oni o tome ne izvestavaju, i kad na kosovu se definitvno ukidaju i poslednje srpske institucije, o tome tek ne pisu, oni moraju da zamaskiraju necim sve ovo sto bukvalno propada.
16.01.2025 | 16:54
Ender kaže:
stvarno vas van SR ne razumem zasto se opterecujete ovim glupostima...

Na žalost, stanje u Srbiji utječe i direktno na Hrvatsku tako da baš i ne možemo potpuno zanemariti što se događa "preko tarabe".
Osobno sam osjetljiv kad nas se tako olako naziva ustašama, a mnogima od nas su još dovoljno živa sjećanja o onome što se dogodilo nakon što nas je Milošević počeo zvati ustašama.
Ne pada mi na pamet da čitam "Informere" i slične baljezgarije, a pogotovo ne zato da bih se naslađivao na tuđoj muci. U Srbiji je stanje iz dana u dan sve ozbiljnije i nije mi zabavno to promatrati čak ni ovako sa strane.
Svakako vam želim da se riješite psihopata i njegove klike, ali se bojim da to neće biti baš lako i jednostavno.
Danas je na prosvjedu neki bolesnik autom pokupio studenticu... Ostanem bez riječi na tako šta.
16.01.2025 | 17:09
Zapravo, jedino se cariblanco iz nekog razloga "navukao" na teme iz RS, a razloge nam još uvijek nije otkrio.
Kao da mi u RH nemamo dovoljno tema za ćakulanje...

Što je to zapravo demokracija? - Nije vladavina većine, nego skup trgovačkih radnji koji će ti podmićivanjem, kupovinom i uhljebljavanjem osigurati vladavinu, a u cilju vlastitog bogaćenja, i / ili bogaćenja preferiranih interesnih skupina.
Eto, nova / stara definicija. HNS je u svoje vrijeme bio rekorder u tome, danas to svi prakticiraju, čak i oni koji krenu u politiku radi uistinu JAVNIH interesa. Rijetki ne pokleknu.

...pa smo tako dobili da nam hebena milka čokolada košta 7 hebenih eura...
16.01.2025 | 17:55
Gjuroo kaže:
Ender kaže:
stvarno vas van SR ne razumem zasto se opterecujete ovim glupostima...

Na žalost, stanje u Srbiji utječe i direktno na Hrvatsku tako da baš i ne možemo potpuno zanemariti što se događa "preko tarabe".
Osobno sam osjetljiv kad nas se tako olako naziva ustašama, a mnogima od nas su još dovoljno živa sjećanja o onome što se dogodilo nakon što nas je Milošević počeo zvati ustašama.
Ne pada mi na pamet da čitam "Informere" i slične baljezgarije, a pogotovo ne zato da bih se naslađivao na tuđoj muci. U Srbiji je stanje iz dana u dan sve ozbiljnije i nije mi zabavno to promatrati čak ni ovako sa strane.
Svakako vam želim da se riješite psihopata i njegove klike, ali se bojim da to neće biti baš lako i jednostavno.
Danas je na prosvjedu neki bolesnik autom pokupio studenticu... Ostanem bez riječi na tako šta.

Evo imate i kratki video tog događaja.

www.danas.rs/vesti/drustvo/devojka-povre...u-ruzveltovoj-video/

Kaže Lovrić. "Ciljana publika tih tabloida su siromasni ljudi da imaju o cemu pricati na njivama ili pored kazana za rakiju. Cisto eto da malo zaborave kako zbilja zive."

To je samo djelomično točno. Informer ima i tv, gdje naprimjer predsjednik Vučić gostuje na njihovom kolegiju po par sati. Kakvi god bili, uvjek objave prvi neku bitnu vijest, kao što je bio pokušaj nekog referenduma oko Vučka.

@ender, nitko to ne prati da bi se naslađivao tuđoj muci. Imaš npr. kuću i sa 4 strane susjede, a s jedne strane uvjek neki problemi, normalno je da si zabrinut.
16.01.2025 | 18:25
Pa Informer je Vucicev, nije vlasnik neka random bakica sa pazara

Logicno da ce se i on pojavljivati tu. To je rezimski list.

Mjesec dana su na naslovnicama casopisa objavljivali golu Jelenu Karleusu, dok je imala aferu sa nekim nogometasem iz Bosne. I to samo zato jer je ona u tom periodu pljuvala akutalnu vlast.

Sada se s njima spisala, platio joj Telekom Srbije 450K eura da izda album, a ona na drustvenim mrezama pozdravlja i odobrava sve sto vlast (ista ona koju je pljuvala ranije) radi

I pogledaj sada na Informeru postoji li ikakav negativan tekst o Karelusi? Ili slika? Rijec, skandal, afera. Sve pocistili, pobrisali, jer je ona sada njihov sada igrac.

Srbija je europska Sjeverna Koreja po slobodi medija.
16.01.2025 | 21:05
Jelena Karleusa?!? Tko je pak ta?!?
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 sati, 38 minuta
  • dpasaric: Konačno neki hardver test, dugo mi nitko nije želio ustupiti računalo za test, ali sada se našao dobrovoljac! :)
  • dpasaric: Stigao mi je novi MacBook Pro M4 Pro na Jabučnjak test! :)
  • smayoo: RIP David Lynch
  • ^SuperUnknown^: Treba tko Time Capsule 1st gen? 500 i 2000 GB modeli, restauriranih napajanja (40/50E cijene). Javite u PM ako tko treba :)
  • accom: Windy. Meni odličan.
  • smayoo: Nije nijedna 100% i uvijek točna, ali za Hrvatsku je HRT Meteo meni najtočnija
  • smayoo: Za Hrvatsku HRT Meteo
  • Matija klc: Teski ocaj. Trenutno mecava u mom gradu a u njoj pise kisa da pada. Sta koristite vi ekipa?
  • Matija klc: Koju aplikaciju za vrijeme koristite? Ova standardna od Apple-a je postala
  • smayoo: Piši u forum
  • Air: Kod instalcije mi se oštetio jedan user na način da jedinio kod njega ne mogu otvoriti System preferece.
  • Air: @Bertone hvala. Odradio sam direktno preko instalera Apple. Spremim ovaj link za kasnije.
  • Bertone: [link]
  • Bertone: @Air, [link]
  • Yonkis: Settings , General, Dictionary. Bilo mi je uključeno. Nisam to upalio 100%
  • Air: netko je stavio na Jabucnjaku link sa operativnim sistemima koji nisu više podržani od Apple-a. Ja ne mogu naći taj post. Trebam Big Sur. Ako netko zna sa koje stranice je siguno sikuniti?
  • smayoo: Nemam pojma. Gdje si to našao? :)
  • Yonkis: Kakav je ovo hrvatsko engleski rječnik? [link]
  • ^SuperUnknown^: Ekipa, trazim tipkovnicu tj. top case za prvi Intel Macbook (Macbook1,1-4,1 A1181), po mogucnosti bijelu, ali moze i crna :) Ako tko ima od nekog krepanog javite :) Thx!
  • kupus: tražim 30 pin na lighting adapter, ako ima tko viška - PM
  • stefanjos: sretna nova!
  • Yonkis: Sretna vam ova nova 2025!
  • dpasaric: Kreativna vam 2025. godina! Kanpai! [link]
  • JOHN: Sve najbolje u novoj godini. Puno zdravlja, sreće i uspjeha.
  • zoranowsky: Sretna Nova!
  • Miro Spiro: Sretna Nova godina
  • Matija klc: Sretna Nova svima
  • Gjuroo: Sretna nova!
  • Bertone: Sretna Nova
  • Zdravac: Sretna Nova, i svako dobro vam želim!
  • dpasaric: Svako dobro i da vam 2025. bude još bolja! :)
  • smayoo: SRETNANOVAGODINAAAAAAAA!!!! :D
  • Yonkis: dpasaric, I think you're gonna love it :)
  • dpasaric: Kako imamo Lisu u Pikiju, to mi je na listi za gledanje!
  • Yonkis: [link] netko već gledao?
  • Zdravac: :)
  • JOHN: Jel prolazi integralni? :)
  • Zdravac: @JOHN, lagano sa ugljikohidratima (kruh), rakija je, s druge strane, preporučljiva :)
  • ping: Sretan Božić
  • JOHN: Sretan i blagoslovljen Božić. Pazite na slatko i slano. Samo kruh i voda i ajde može i pijača!:)
  • zoranowsky: Sretan Božić!
  • dpasaric: Sretan Božić i se najboljshe judi! :)
  • smayoo: Sretan Božić, svima svima neka bude veseo, miran, topao, sit i napit! :)
  • Gjuroo: Sretan Božić!
  • Zdravac: Sretan Božić!
  • drpongrac23: Sretan i blagoslovljen Božić!
  • Damirst: Sretan Božić svima!
  • Bertone: Sretan Božić
  • Yonkis: Sretan Božić svima, koliko god vas ima!
  • drlovric: Hvala hvala :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, zoranowsky, Anonimci (282)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.96 Seconds

Provided by iJoomla SEO