26.12.2008 | 12:56
Gle ovako... u startu treba reći da je Lightbringer prilično "easy-going" server - već samim time što je PvE, a ne PvP. Startalo je tako što je u vrijeme prapočetaka to bio preporučeni PvE server za Europu, pa je onda mlada ekipa redom dolazila na njega, a kasnije, kada je već postalo gužvovito i Blizzard je preporučivao druge servere, ostali su i dalje dolazili "po preporuci" tamo gdje je ekipa.
Prvi iza mene bio je Mika. Još čuvam screenshot gdje on i ja pecamo u Teldrassilu kao totalni noobovi
. On je i najozbiljniji igrač među "našima". On ima više high-level likova, obično je član "naj in" gilda na serveru, prošao je zbilja sve i svašta i mislim da nema instance koju nije probao, a mislim da je i vodio većinu njih. Odličan igrač i često pokretač akcije. Kako, bez obzira u kojem gildu se nalazio, uvijek ispliva kao visoki časnik, onda uvijek nađe načina da ugura "našu ekipu" u kakav gildovski raid kada ima slobodnog mjesta. Na tu "prijateljev prijatelj" foru obišao sam dosta toga jer je "Eldari Guard" (gild moje vilenjakinje) više stvar prepoznavanja, nego ikakve obaveze. U njemu su ljudi kojima treba gild da te drugi ne gnjave pitanjem "Wanna join my guild you guildless player?"
.
Ostali Jabučnjak korisnici na Lightbringeru su Vedran, njegova bolja polovica Ivana, Breed, Dijete i njegova bolja polovica Bearfaerie, Dorijan, Igor, Bernard, a iako ne na Macu, tu su u društvu Edi, Deky i Katija, a isprika svima koje sam zaboravio, a znam da ih ima ovdje... Tradicionalno dobre odnose imamo sa šeficom jednog od većih gildova na serveru "Darkflames" - Yshaniom, tj. Sorayom u zadnje vrijeme. Zajedno smo "odrasli" u Azerothu i uvijek voli pomoći starim prijateljima, pa se uvijek nađe pomoć kada negdje zapnemo...
Dakle, tu je lijepo, ali ne očekuj hard-core atmosferu i fore tipa "kikati ćemo te iz gilda jer si večeras zakasnio na raid"!
Što se klase tiče, možda je najbolje odabrati baš nešto po svom guštu, za vlastiti užitak, a ne da se lik radi ciljano - ionako se uvijek snađemo. Hilerica ovdje je Restowna, ali ona je u zadnje vrijeme u poslu, pa nije česta. Od kada je Vedran zapustio svog tenka nismo ga imali, ali sada Mika ima Tarantulu - sjajnu tenkicu...