Battlefield 3 na Air-u
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Battlefield 3 na Air-u

15.10.2012 | 21:51
Zanima me je li netko imao iskustva sa ovom igrom na MB Air-u (preko boot campa), ako je neko probao zanima me kako je proslo i na kojem modelu (2010, 2011, 2012). Ja planiram kupiti MB Air 2012 model pa me interesuje hocu li moci pokrenuti BF3 na barem 25 fps-a.

Naravno znam da Mac-ovi nisu namjenji za gaming ali treba mi Mac Air, mozda i MB Pro. pa bi zelio znat ako cu moc gameat barem malo..
  • mileni
  • Posjetitelj
15.10.2012 | 22:27
Ako vec zelis BF3 igrati, kupuj mbpro, aira odmah u startu otpisi.
Nije mac los za gaming, dapace. No ne moras otvarati odmah 5 topica, mogao si sva ova svoja pitanja ubaciti u jedan topic. I pardon sto se igram moderatora
15.10.2012 | 22:39
Haha nesmeta mi, imas pravo samo ja kako sam razmisljo tako sam postavljo pitanja..nije mi palo na pamet da to sve ubacim u 1 post
Reci mi jos na koji MBPRo mislis? sa onom geforce 650m. Mislio sam do puknut do nekih 11 000kn ..ako mislim taj sa tom grafickom onda moram puknut 16000.
Reko si MB Pro, ali ovi 13" sto su po 10 i 13 000kn imaju samo malo jaci procesor od Air-a i gori HDD od Air-a, grafika HD4000 je ista na oba.Jesi mislio mozda zbog hladjenja? Pojasnjavaj

Msilio sam uzet ovog: store.apcom.hr/cpumbair13i5dualcore18ghz...s4000crkb-p-642.html

Ali kad kazes Pro: onda store.apcom.hr/cpumbpro13dualcorei525ghz...000sdcrkb-p-644.html

Jos mi se cini da bi Air ovdje bio bolji, ??
16.10.2012 | 00:39
BF3 zaboravi na Airu. To jednostavno neće ići. Povrh toga spomenuo si Bootcamp. Budi onda oprezan koliko če ti diska trebati za Windows particiju i BF na njoj. Ako ideš na 128GB model imati ćeš malo prostora za rad i bilo što drugo kad jednom staviš barem 50GB particiju za BC. Sve ispod toga biti će nategnuto po pitanju kvalitete rada na macu.

Ako misliš igrati na Airu kao na nekom turbo laganom, a jakom stroju to zaboravi. Bacanje para. Dobro razmisli zašto želiš na maca, jer ako je samo gamanje trebati ćeš dosta para potrošiti a možda na kraju nećeš biti zadovoljan.

evo ti primjer kako to izgleda na HD3000 kartici iz 2011 godine. i5 (1.7GHz, sa 128GB SSD)

Ovo je prikaz na low detaljima. Koliko ja vidim ovo je cca oko 2-3 fpsa.

Jako dobro razmisli još jednom za što ti treba Macbook i koji.

pozz
  • forthdancer
  • Posjetitelj
16.10.2012 | 01:31
Graficke na kojima ces imat solidni fps su ti 6770m radeon i 650m nvidia sve ostalo zaboravi,

jedino s cime ces se igrat ti je mb pro a ako ti je do igranja mozda bolje da uzmes neki drugi laptop.
16.10.2012 | 07:59
Uzmi konzolu.
  • mileni
  • Posjetitelj
16.10.2012 | 13:36
ATI 5750 1GB = igranje bez problema. Puno bolja solucija i od 6770 radi vise memorije. No covjek je ocito zapeo za mobilno rjesenje, a tu sve osim novog macbooka tesko da ce proci.
16.10.2012 | 15:39
da zapeo sam za mobilno rjesnje
  • mileni
  • Posjetitelj
16.10.2012 | 15:48
Onda idi na najnoviji macbook pro (sa ili bez retine), no isti nadogradi odmah na 16g memorije. Ali iskreno, previse je to novaca da bi se igrao igara. Radije si uzmi bilo kakav PC laptop ako vec zelis mobilno. Ima ih dosta mocnih vec od 7000kn sa kojima ces pristojno igrati. Macbook pro je prevelika investicija za gaming. Na air zaboravi.
16.10.2012 | 16:30
ma ja zelim Macbook, da je prijenosno xD lagano, netrazim za igranje iigara nego me zanimalo kako igre idu na tome...
16.10.2012 | 16:35
Ako te ne zanima igranje, kakve veze ima kako idu?
Kupi ovo: us.playstation.com/psvita/
16.10.2012 | 16:45
Ma ne zelim to, zelim MacAir jer sam odlucio da je on "za mene" i samo me zanimaju iskustva njegovih korisnika koji su na njemu probali bf3, ja netrazim prozvod za igranje bf3 (bf3 koristim samo kao primjer) jer da mi je to primarno ne bi trazio Mac. Tako da ako je netko probao nek mi se javi

(Naravno Air nije moja konacna odluka) no svidja mi se.
Evo covjek ima avg. 25 fps-a na bf 3 (sve low), naravno tu nema nekog posebnog uzitka ali "gura" to Air (2012)
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 13 sati, 1 minute
  • cariblanco: Elon postaje gori od Ele Dvornik, nije za vjerovati, mada mu i ja osim širim propagandu, ali čovjek ne može šutjeti na sve ove gluposti :(
  • Zdravac: ht - naknada dodatno na mjesečnu tarifu 4 eur
  • Zdravac: ht podržava multi sim i za apple watch (za galaxy watch već neko vrijeme)
  • Yonkis: iStyle počeo prodavati Apple Watch Cellular model.. Opa bato! Nismo više ograničeni :)
  • drlovric: Ne bih ja podcijenjivoa tako to trziste. Ogromna vecina ljudi u USA koriste iPhone, pa im je i Apple Maps logican izbor :)
  • smayoo: Ajd... Iako... zašto više troše novac na to. Kasne za Google Mapsom 20 godina, a za OSM-om 10.
  • Yonkis: Jeste li znali za Apple Mape na webu? [link]
  • Piko: Skužio, AppleInteligence, kategorizacije u Mailu, Image Playground i sl. se pjavi kada podesim sistemski jezik na Engleski …. Kada je na hrvatskom, toga ničeg nema… Bezveze.
  • smayoo: Podsjetnik, vidimo se sutra u Kokolu u 18h! [link]
  • drpongrac23: Čestitke!!! [link]
  • drpongrac23: Nemam, čak sam ugasio i upalio mob, sve izgleda po starom
  • Yonkis: Ja sam u Zagrebu :)
  • miomika: Nemam....to je zigleda privilegija Amerike i Australije.
  • Yonkis: Nemaš ove kategorizacije na vrhu? [link]
  • drpongrac23: Ja ne primjećujem nikakav update Mail app
  • Yonkis: Zanimljivo da je Mail app dobio update na telefonu ali ne i na iPadu i Macu. Očigledno smišljaju kako to prikazati na većim ekranima.
  • Zdravac: ...sa Apple intelligence
  • Zdravac: OS X Sequoia 15.2 update
  • drlovric: Mail app je fin redesign
  • drlovric: Bez veze je iskreno....niskoristi od svega toga
  • Piko: 18.2 isti ko i prijašnji .... nažalost "Image Playground" nije dostupan u HR
  • Gjuroo: Sam da se pridružim karminama za Šveca. Legenda stojedinice i svih nas koji smo tada bili privilegirani biti dio tog pokreta. Svima nama, koji smo morali slušati Raosa kako s balkona na Trgu viče "Strepiteee!", Radio 101 nije bio samo radio. Švec je bio veliki dio tog pokreta.
  • Yonkis: Pa baš ništa novo osim što se video sad prikazuje full screen na otvaranju. Baš sam to trebao (sarkazam). I naravno, spravci
  • drlovric: Instalira se 18.2 :)
  • hal9000: Linus VOLI novi Mac Mini! Hihihi! [link]
  • Beli: Počivaj u glazbi kume. My Hand Over My Heart...
  • smayoo: RIP. Ostaješ u sjećanju, Švec!
  • smayoo: Stvarno prerano. :/
  • smayoo: O, jebote... :(
  • FiFi: RIP Siniša Švec
  • Borisone: [link]
  • Lihto: prije prodaje
  • Lihto: Jel treba uključiti file vault pa onda formatirati Mac M1 ili je dovoljno erase all content and settings?
  • Beli: Prošla akcija ...
  • Beli: Aplikacija Funkey koja proizvodi zvuk mehaničke tipkovnice od sada je besplatna: [link]
  • dpasaric: Kakav entuzijast!!!
  • zoranowsky: Ajme mrak...
  • Gjuroo: Ludo.
  • hal9000: Izuzetno lijepo za pogledati: [link]
  • cariblanco: Sretan imandan Nikolama...jel vam kapnulo što u čizmu ;)
  • hal9000: Anketa bi trebala imati checkboxes, a ne radio buttons. Za nas koji koristimo više mac-ova. Just sayin'.
  • Yonkis: Kradljivci našli nov način krađe Apple proizvoda [link]
  • zoranowsky: Al me ložite :)
  • Yonkis: zoranowsky - kako reče jedan korisnik M1Pro-a: I think the sweet spot is M2 Pro as of right now. I really don't see a reason to get M3 Pro - it has lower memory bandwidth, less P-cores , and it costs more. But if you're on M1 Pro... Just don't upgrade, there is no point.
  • accom: [link]
  • accom: @zoranowsky, u krivu sam
  • accom: Mislim, da je baš M2Pro najslabiji od svih M Pro procesora, sa više energy efficiency jezgri...
  • accom: Ako često obradjuješ video, onda pro. Sam bi preferirao novije gen. CPU.
  • accom: [link]
  • accom: @zoranowsky Za sve DTP programe dosta ti je air:

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Damirst, MacSlavko, robee, VanjusOS, Anonimci (267)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.88 Seconds

Provided by iJoomla SEO