kafanska laprdanja
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

kafanska laprdanja

10.11.2024 | 18:31
Sad si me baš dobro iznenadio. Teško mi je spojivo da Peti dan gleda (i još hvali) osoba koja konzumira onoliku količinu sadržaja koju inače linkaš.
12.11.2024 | 14:14
I onda tak, nikom niš, ovo postaje normalno. Malo novogodišnjeg ugođaja i srpskog humora, kaj ne riječani, vi ste van zone na karti i sad ćete reći da vas opet smaram bez veze. Tragično je da se nitko nije od toga ogradio, niti vlast niti opozicija. Zašto se nitko nije ogradio, pa zato što 80 % ljudi u srbiji nema ništa protiv toga i to bi rado prihvatili.

@Jura daj naštampaj kartu ndh i poljepi po špici, da vidimo što će ti se desiti

www.index.hr/vijesti/clanak/foto-diljem-...slovnica_izdvojeno_d
12.11.2024 | 14:39
Ajd uzese jadnu BiH i Makedoniju, to mogu prozvakati. Ali ljudine su i dvije NATO clanice dodali u veliku Srbiju

A u stvarnosti im putovnica treba da odu na Kosovo. Ovi plakati su samo jos jedan drzavni projekt, da se se skrenu mediji sa stvarnih problema i rezimske korupcije.

Sirotinja se na ovo sve prima, kao i ljudi u RS misle da bi bolje zivjeli kad bi se spojili sa Srbijom. Ne kontaju da bi samo njihove pare od poreza zavrsavale u BG a oni i dalje bili ista bijeda

Ja kada vozim iz Beograda za Tuzlu, cim se maknes sa auto ceste ka Sremskoj mitrovici, to sve toliko izgleda jadno, siromasno, zaraslo, zapusteno. Rupe na cestama, oronule fasade, propale ograde, Yugo, Stojadini po cesti, konjska kola, traktori. Nesto sve tmurno, napusteno, zaraslo, zrak smrdi na stajnjak. Ljudi piju po ulicama i ispred prodavnica. Depresija mrtva.

I tako je sve do granice. Kada predjes u BiH, mali grad Bijeljina ali osjecaj je kao da sam usao u Monako.

I oni bi se prosirivali , kao i Putin, a ne mogu da okrece ni asfaltiraju ni ovo sto imaju u Srbiji

Nije Srbija samo Beograd...
12.11.2024 | 15:05
Pa nije bit što su zaostali kao i rusija, bit je da nema nikakve reakcije vlasti i opozicije. Treba li naš veleposlanik, ignorirati to i Piculu u ustaškoj kapi ? Ako se nitko od njih ne želi ograditi, zašto nitko od naših to ne komentira !!! To što je moguće skretanje pozornosti nas ne zanima, kao što ne zanima nekoga tko vodi rat, da li ga vodi s uljuđenom i naprednom zemljom ili ne.
12.11.2024 | 15:24
Gledam u plakat i vidim da je to Šešeljeva famozna poštapalica Vivovitica -> Kavvobag, ali onda mi je sinuo crni scenarij po kojem je to moguće, ako ne i još malo crnje.

Trump mrzi EU, a bome i Putin mrzi EU. Kako će se osvetiti? Kako će nas kazniti?

Pa jednostavno. Nađu se oko Ukrajine da bi to riješili u 24 sata i Trump veli da si Putin uzme cijelu Ukrajinu, boli ga glava, samo da rat stane.

Putin se nadoveže da bi bilo dobro da se EU razbije na dva dijela, stari dio nek ovisi o Trumpu a novi dio ide nazad pod Rusiju. Veli Trump, Može, ne treba mi. Pita ga Putin, a što ćemo s Jugoslavijom? (Tito je Rusiju svojedobno ponizio i siguran sam da se Putin tu želi naplatiti). Ma uzmi si i Jugoslaviju, veli Trump dok si misli, kakava sad Jugoslavija, što se nije Jugoslavija raspala?

Pita ga Putin, A što će Melanija na to reći? A Trump se čudi: Kakve veze ima Melanija, ona je iz Slovenije!? Da, ali Slovenija je bila u Jogoslaviji.

Trump sad malo zbunjeno, Šta stvarno? Zanimljiv podatak, kao da sam to već negdje čuo. OK, ako je tako, uzmi si onda Jugoslaviju ali bez Slovenije.

Može, veli Putin. Ako se netko ne složi, oboje imamo atomsko oružje, nemaju izbor.
12.11.2024 | 15:47
@igor:

Rusi logisticki ne mogu da isprate rat preko svoje tarabe. Balkan je za njih misaona imenica jos uvijek
12.11.2024 | 16:12
IgorD kaže:
Gledam u plakat i vidim da je to Šešeljeva famozna poštapalica Vivovitica -> Kavvobag, ali onda mi je sinuo crni scenarij po kojem je to moguće, ako ne i još malo crnje.

Trump mrzi EU, a bome i Putin mrzi EU. Kako će se osvetiti? Kako će nas kazniti?

Pa jednostavno. Nađu se oko Ukrajine da bi to riješili u 24 sata i Trump veli da si Putin uzme cijelu Ukrajinu, boli ga glava, samo da rat stane.

Putin se nadoveže da bi bilo dobro da se EU razbije na dva dijela, stari dio nek ovisi o Trumpu a novi dio ide nazad pod Rusiju. Veli Trump, Može, ne treba mi. Pita ga Putin, a što ćemo s Jugoslavijom? (Tito je Rusiju svojedobno ponizio i siguran sam da se Putin tu želi naplatiti). Ma uzmi si i Jugoslaviju, veli Trump dok si misli, kakava sad Jugoslavija, što se nije Jugoslavija raspala?

Pita ga Putin, A što će Melanija na to reći? A Trump se čudi: Kakve veze ima Melanija, ona je iz Slovenije!? Da, ali Slovenija je bila u Jogoslaviji.

Trump sad malo zbunjeno, Šta stvarno? Zanimljiv podatak, kao da sam to već negdje čuo. OK, ako je tako, uzmi si onda Jugoslaviju ali bez Slovenije.

Može, veli Putin. Ako se netko ne složi, oboje imamo atomsko oružje, nemaju izbor.

viber_image_2024-11-08_15-50-35-986.jpg
12.11.2024 | 16:31
> I will give back you Kosovo.

Fakat rečenica u stilu dvogodišnjeg djeteta - dakle dokazano genuine Trump!
12.11.2024 | 17:45
cariblanco kaže:
I onda tak, nikom niš, ovo postaje normalno. Malo novogodišnjeg ugođaja i srpskog humora, kaj ne riječani, vi ste van zone na karti i sad ćete reći da vas opet smaram bez veze.

Ajde, skini se više, daj... Što si se na nas nakačio. Ako ti tako smeta što tamo budale okupiraju toliki medijski prostor, idi tamo pa se s njima nadmudruj.
12.11.2024 | 19:12
Kaj te pere ego, pa si počeo pričati u množini ? Možda moraš kao mod sve pročitati, ali se ne mora sve komentirati...rekli bi kod mene, taj bi progovorio i na guzicu da može.
12.11.2024 | 20:59
Napisao si "kaj ne riječani". Na koga si onda mislio, a da nije u množini i da se ne odnosi na mene i na ostale ljude koji žive u Rijeci? Aha, napisao si "riječani" malim slovom? To onda nisi mislio na Riječane, nego na...?
20.11.2024 | 10:54
Musk: Britanija ide u potpuni staljinizam

www.index.hr/vijesti/clanak/musk-britani..._izdvojeno_d_vijesti

Zašto se ovoj Maji Šuput, daje tolika pažnja ? Počeo je o svemu moralizirati i besplatno djeliti svoju pamet, koju nema za područja koja komentira. Da li se je kandidirao na nekim izborima, pa nije i nek se ostavi politike i neka slaže svoje igračke ako to zna. Fakat je postao naporan, čovjek se boji otvoriti paštetu, da ne iskoči...treba ga Kerum obuzdati, jer mu samo radi štetu.
20.11.2024 | 17:51
Čak i kad trkelja totalne besmislice ispadne da to radi vrlo ciljano.

Cijeli svijet mu se smijao kad je kupio Twitter i na pola ga uništio ali to ga je dovelo tu gdje je sad, na manje od metar od Trumpa. Nije on bedak, jednostavno ide malo zaobilazno do ciljeva ali ispada uspješno, barem za sada.
18.12.2024 | 15:19
Što kažete na moguću ovu vijest. Ne bi je stavio da nije s Informera, koji je Vučićev list i tv 100 %, tamo skoro da spava !!

informer.rs/politika/vesti/972505/aleksandar-vucic-ostavka
18.12.2024 | 15:46
hahahahahaa... jel se to snima - 'mission impossible 6'?
samo dizu prasinu da se zaboravi na tekuce proteste i probleme.
sad ce da krenu da ga mole da ne daje ostavku, pa ce on da se prenemaze...
deja vu.
a u srbiji se i bukvalno sve rusi. u Novom Sadu danas se srusila neka bus stanica za gradski prevoz, u roku od 'odmah' su sve pocistili i sklonili ostatke.
18.12.2024 | 15:59
Sad ce kontra protesti na ulicama uz povike "Aco Srbine ostani".

Spontano ce se okupiti svi SNS clanovi, budzetski uposlenici sa svojim obiteljima i placenici iz RS da to iskomuniciraju
18.12.2024 | 16:01
Nemoj da dižeš paniku. Udario ju autobus pa se srušila. Nije sama od sebe pala.
18.12.2024 | 16:21
Ender kaže:
hahahahahaa... jel se to snima - 'mission impossible 6'?
samo dizu prasinu da se zaboravi na tekuce proteste i probleme.
sad ce da krenu da ga mole da ne daje ostavku, pa ce on da se prenemaze...
deja vu.

a u srbiji se i bukvalno sve rusi. u Novom Sadu danas se srusila neka bus stanica za gradski prevoz, u roku od 'odmah' su sve pocistili i sklonili ostatke.

Moguće je i to, ali ja ipak mislim da je dobio jaku poruku iz Rusije da mu se sprema majdan. Rusi kad nešto obećaju to i ostvare, mada spinuju da je kakti zapadni majdan. Kakve bi veze imao majdan s zapada kad im je on sve dao...litij,rafale i puno još toga. Zapad ga je i čuvao sve ovo vrijeme.

Treba čitati što o svemu kaže rusofil Nestorović ( kojeg spremaju da zamjeni Vučića )

- "Ja sam najskloniji ideji da se napravi tehnička vlada koja bi u roku od tri do šest meseci pripremila izbore pod ravnopravnim uslovima za sve političke aktere, očistila birački spisak i omogućila medijsko predstavljanje svim učesnicima. Samo normalni izbori mogu da razreše tenzije u društvu. U protivnom, preostaju nam diktatura kroz proglašenje vanrednog stanja, ili državni udar. Ovakve krize mogu da se razreše samo ako vlast ustukne, ali Vučić za sada ne pokazuje tu nameru - rekao je Nestorović, čime su pale sve maske.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić kategorički je u više navrata odbacio mogućnost formiranja prelazne vlade."

U ovu cijelu priču isključio bi studenski bunt i mislim da je on autentičan i nije vođen s bilo koje političke strane. U svakom slučaju meni kao "Srbofilu" kako me neki predstavljaju, neće biti dosadno
19.12.2024 | 02:56
cariblanco kaže:
Što kažete na moguću ovu vijest. Ne bi je stavio da nije s Informera, koji je Vučićev list i tv 100 %, tamo skoro da spava !!
informer.rs/politika/vesti/972505/aleksandar-vucic-ostavka

Spinaj, spinaj, spinaj me...
Ne znam kako bi se "Informer" i "vijest" ikako mogli staviti u isti kontekst. Informer je propagandna tvorevina. Služi jedino Vučiću za širenje svojih bolesnih ideja i Vučičeviću za grebanje para sebi i svojim orcima.
Ta "vijest" je u rasponu od spina (što bi bilo najbenignije tumačenje i ishod) do poziva radikalnih birača Ace Vučića da izađu na ulice boriti se (dakako, fizički) protiv studentskih prosvjeda.
Čini mi se da su ovi studentski prosvjedi najveća kriza za Vučića i da se ovaj put zbilja ne nosi najbolje s tim. Njegovi provokatori nisu postigli apsoluno nikakav učinak da se bilo kakva sjena sumnje baci na studente. Kapa dolje studentima i svima koji ih podržavaju.
Ako bih spin proglasio najbenignijom opcijom, na drugu stranu klatna bih stavio građanski rat kao najgoru moguću opciju. Ne vjerujem da će se to dogoditi, ali ovaj Vučićev potez svakako može voditi i u tom smjeru. Razlika između "izbio je građanski rat" i "nije izbio građanski rat" zbilja se svodi na to jel taj dan vjetar zanjihao žito na lijevu ili desnu stranu.
U HR, a i u BiH, početkom '90ih mogli smo vidjeti kako se takve stvari kuhaju. Preneseno na današnje stanje u Srbiji... Studenti žele neku pravdu, neki smisao, kajgot. Vučiću to ne odgovara iz političkih razloga. Probao je s provokatorima, nije išlo. Treba mu neka konkretna sila protiv studentskih prosvjeda. Informerovom objavom galvanizira i provjerava kolika je stvarna podrška njegovih... njegove... štajaznamčega... zealota. Ako ta njegova ekipa izađe na ulice protiv studenata, sigurno će se dogoditi teži incidenti. Tada će imati pravo na ulice izvesti i muriju i vojsku (što god mu treba) da napravi "tampon zonu" među incidentnim stranama. Onda će "netko od studenata baciti molotovljev koktel na blindirano vozilo" i eto ti belaja. "Snage pravde i sigurnosti odgovaraju vatrom na napad studenata".
Ono što Vučiću trenutno treba je "(zbilja) snažni otpor velikog broja građana protiv studentskih prosvjeda" da bi mogao izvesti takvu makinaciju.
Milošević je tu priču uspio zakuhati u zemljama bivše Juge, pa je opet popušio. Nisam siguran da bi Vučić prošao bolje.
19.12.2024 | 03:06
cariblanco kaže:
Moguće je i to, ali ja ipak mislim da je dobio jaku poruku iz Rusije da mu se sprema majdan...

Poruka iz Rusije je da će ga koknuti. Kako god da ova priča završi za Rusiju, Aco neće uživati ni u pobijedi ni u porazu. Rusi će ga koknuti prije ili kasnije. Nije dorastao tome što je preuzeo na sebe.
  • Air
  • Korisnik
  • 72
19.12.2024 | 09:49
Gjuroo kaže:
cariblanco kaže:
Moguće je i to, ali ja ipak mislim da je dobio jaku poruku iz Rusije da mu se sprema majdan...

Poruka iz Rusije je da će ga koknuti. Kako god da ova priča završi za Rusiju, Aco neće uživati ni u pobijedi ni u porazu. Rusi će ga koknuti prije ili kasnije. Nije dorastao tome što je preuzeo na sebe.

Zbog paranoje će izbaciti sve prozore iz kuće i preći ne OSX.

Ne bi se iznenadio novom korisniku na Jabučnjaku:

Dobar dan, ja sama Aco, zbog jednog egzistencijanog pitanja morao sam se odreći prozora...
...pomizite mi
!
19.12.2024 | 10:05
ne dao ti Bog da zivis u zanimljiva vremena!
a izgleda nailaze takva vremena u Srbiji.
protesti su na sve strane - studenti, prosvetni radnici, ekolozi, poljoprivrednici...
onaj mali adolf vucic salje tajnu sluzbu, navijace, kriminalce, svoje aktiviste da provociraju i ako se situacija otrgne kontroli da uvede vanredno stanje. al mu to nece proci.
poslednja afera je da su otkrili spijunski softver instaliran u telefone aktivista i novinara, plus uredjaji za pracenje i prisluskivanje u zadnje vreme uvezeni a finansirani nenamenskim trosenjem para iz EU fondova za pomoc.
ne sme da ode na sastanak BRICS-a na direktan poziv putina ponovljen nekoliko puta.
USA sprema sankcije ruskom gazprom-u koji je vecinski vlasnik naftne industrije, sto znaci verovatno nemogucnost uvoza nafte. nadajmo se da zima nece biti hladna.
sad jos samo da srbi s kosova dodju u srbiju, a kako ih je prodao i izdao i lagao, sigurno mu to nece oprostiti.
adolf vucic je sateran u misju rupu, i uskoro ce poceti trka ko ce prvi stici do njega i njegovog brata i ostale ekipe. ni zbog cega drugog, nego zbog para, ovi su se toliko nakrali da je to tesko opisivo.
ulazi se u zonu velike nestabilnosti.
19.12.2024 | 17:43
Air kaže:
Gjuroo kaže:
cariblanco kaže:

Zbog paranoje će izbaciti sve prozore iz kuće i preći ne OSX.

Morat će izbjegavati i tople napitke poput Jave
20.12.2024 | 04:18
Ender kaže:
ne dao ti Bog da zivis u zanimljiva vremena!
a izgleda nailaze takva vremena u Srbiji.

Ne nailaze. Takva vremena u Srbiji traju već duže vrijeme samo što je malo tko (u Srbiji) obraćao pažnju na to. Kao, "ipak to još uvijek nije tako strašno". Sada ti je jasno koliko mali korak je potreban od "nije tako strašno" do "otišlo je sve u krasni k***c".
Mi stariji u HR i BiH smo prošli taj put od "WTF?!" do "ubijamo se, koljemo se, silujemo se", kao da prije toga nije bilo ništa... Od "WTF?!" do "koljemo se" potreban je samo prstohvat propagande.

protesti su na sve strane - studenti, prosvetni radnici, ekolozi, poljoprivrednici...
onaj mali adolf vucic salje tajnu sluzbu, navijace, kriminalce, svoje aktiviste da provociraju i ako se situacija otrgne kontroli da uvede vanredno stanje. al mu to nece proci.

Što će učiniti srpski narod da mu to ne prođe?

poslednja afera je da su otkrili spijunski softver instaliran u telefone aktivista i novinara, plus uredjaji za pracenje i prisluskivanje u zadnje vreme uvezeni a finansirani nenamenskim trosenjem para iz EU fondova za pomoc.
ne sme da ode na sastanak BRICS-a na direktan poziv putina ponovljen nekoliko puta.
USA sprema sankcije ruskom gazprom-u koji je vecinski vlasnik naftne industrije, sto znaci verovatno nemogucnost uvoza nafte. nadajmo se da zima nece biti hladna.
sad jos samo da srbi s kosova dodju u srbiju, a kako ih je prodao i izdao i lagao, sigurno mu to nece oprostiti.

Većinu srpskog naroda na Kosovu vjerojatno boli dupe za Srbiju. Većinu ljudi općenito boli dupe za bilo što osim za sebe i za familiju. Vjerujem da većina Srba na Kosovu sebe ne vidi prvenstveno kao Srbe već se vide kao ljude koji nešto rade da bi prehranili sebe i obitelj.
Budimo iskreni, da Kosovo sutra postane ekonomska sila u kojoj bi plaće bile 3x veće nego u Srbiji, vjerujem da bi većina Srba na Kosovu uzeli puške u ruke i branili Kosovo (od Srbije) kao svoju državu.

adolf vucic je sateran u misju rupu, i uskoro ce poceti trka ko ce prvi stici do njega i njegovog brata i ostale ekipe. ni zbog cega drugog, nego zbog para, ovi su se toliko nakrali da je to tesko opisivo.
ulazi se u zonu velike nestabilnosti.

Što se tiče mog spominjanja građanskog rata u Srbiji, nadam se da to nisi uzeo previše k srcu. Ne želim da vam se tako što dogodi, pogotovo u ovom dobu i civilizacijskom mjestu na kojem su nam takve stvari nezamislive. Nije stvar u tome koliko se Hrvati i Srbi međusono mrze. Nije stvar u tome koliko se Srbi međusobno mrze. Stvar je u tome koliko daleko je Vučić spreman ići da ostane u poziciji moći.
Kako bi Zagorci rekli: "Ne bih se štel mešat." Na Srbima je da odluče o svojoj budućnosti.
20.12.2024 | 12:53
Gjuroo kaže:

Većinu srpskog naroda na Kosovu vjerojatno boli dupe za Srbiju. Većinu ljudi općenito boli dupe za bilo što osim za sebe i za familiju. Vjerujem da većina Srba na Kosovu sebe ne vidi prvenstveno kao Srbe već se vide kao ljude koji nešto rade da bi prehranili sebe i obitelj.
Budimo iskreni, da Kosovo sutra postane ekonomska sila u kojoj bi plaće bile 3x veće nego u Srbiji, vjerujem da bi većina Srba na Kosovu uzeli puške u ruke i branili Kosovo (od Srbije) kao svoju državu.

To bi bilo logično za očekivati, ali, povijest nas uči da je realnost ipak nešto drugačija.

Srbi koji su živjeli u Dubrovniku i okolici početkom '90-ih godina prošlog stoljeća imali su barem deset puta bolji standard od svojih sunarodnjaka koji su, u uniformama JNA i TO, napali Dubrovnik i okolicu (većina je podrijetlom bila iz siromašnih ruralnih krajeva iz zaleđa Trebinja i okolice Ljubinja i Gacke, te iz brdskih područja Crne Gore), ali su ipak, gotovo svi, čast izuzecima (osobito onima koji su se bili branitelji i suprotstavili se svojim sunarodnjacima), kao po dogovoru, napustili Dubrovnik par dana prije napada na Dubrovačko područje, ostavili žene i žensku djecu u Dubrovniku, a oni se pridružili napadačima, i zdušno im pomagali u napadnim djelovanjima i uništavanju Grada i okolice.

Tako, da baš i ne bih dao ruku u vatru da bi se Srbi na Kosovu suprotstavili nekakvoj agresiji od strane Srba iz Srbije, pa taman imali standard Saudijskih šeika.
20.12.2024 | 17:23
m@xym kaže:
Gjuroo kaže:

To bi bilo logično za očekivati, ali, povijest nas uči da je realnost ipak nešto drugačija.

Srbi koji su živjeli u Dubrovniku i okolici početkom '90-ih godina prošlog stoljeća imali su barem deset puta bolji standard od svojih sunarodnjaka koji su, u uniformama JNA i TO, napali Dubrovnik i okolicu (većina je podrijetlom bila iz siromašnih ruralnih krajeva iz zaleđa Trebinja i okolice Ljubinja i Gacke, te iz brdskih područja Crne Gore), ali su ipak, gotovo svi, čast izuzecima (osobito onima koji su se bili branitelji i suprotstavili se svojim sunarodnjacima), kao po dogovoru, napustili Dubrovnik par dana prije napada na Dubrovačko područje, ostavili žene i žensku djecu u Dubrovniku, a oni se pridružili napadačima, i zdušno im pomagali u napadnim djelovanjima i uništavanju Grada i okolice.

Tako, da baš i ne bih dao ruku u vatru da bi se Srbi na Kosovu suprotstavili nekakvoj agresiji od strane Srba iz Srbije, pa taman imali standard Saudijskih šeika.

Je, spetljao sam to.
Trebao sam napisati da Srbi na Kosovu ne bi mislili da im je loše da nema snažne propagande iz Srbije.
01.01.2025 | 16:45
Zanimljiva ispovjed bivšeg udbaša Kekića, s mnoštvom imena koje su pratili od 80-90 godine, te kakve su sve metode koristili i kako su službe bile ustrojene i još puno toga.

01.01.2025 | 18:23
Drugi dio. Najkraće rečeno u te dvije emisije je jako dobro objašnjeno kako se je stvarala država iza pada Berlinskog zida.

16.01.2025 | 09:42
Evo malo ludila s informera, da li su nam komšije zrele za EU

informer.rs/politika/vesti/980891/aleksa...-tonino-picula-napad

"Ustaški Pediculis Pubis Tonino, je reagovao čak i na međusobnu tuču pijanih i drogiranih studenata na Pravnom fakultetu, kada je osudio nasilje nad studentima od strane vlasti, koje se nije dogodilo. Picajzla Tonino je neozbiljan čovek, zlonameran, neobavešten, nedostojan funkcije u EU, i nedorastao ulozi. Mali ustaški zgubidan, ali opasan, zao. On umesto da bude profesionalan, on podržava antisrpsku opoziciju, zbog toga što ona prima naloge od ustaša iz Zagreba, mudžahedina iz Sarajeva i fašista iz Prištine. Što se tiče regiona, Balkana, demokratske vrednosti se gaje samo u Srbiji, od svih republika bivše SFRJ. Kako bi Tonino Picajzla, reagovao da agenti srpskih službi vršljaju po blokiranim fakultetima u Zagrebu? Sigurno bi osudio i blokade i Srbiju. Preporučio bih Toninu udarne doze antibiotika, jer je fasovao trišu! Tonino tripuje na triperu "- rekao je Nebojša Bakarec.

To je izrekao visoki funkcioner SNS...šta kaže "ustaša Emil" na sve ovo
16.01.2025 | 14:12
cariblanco kaže:
Evo malo ludila s informera, da li su nam komšije zrele za EU

informer.rs/politika/vesti/980891/aleksa...-tonino-picula-napad

"Ustaški Pediculis Pubis Tonino, je reagovao čak i na međusobnu tuču pijanih i drogiranih studenata na Pravnom fakultetu, kada je osudio nasilje nad studentima od strane vlasti, koje se nije dogodilo. Picajzla Tonino je neozbiljan čovek, zlonameran, neobavešten, nedostojan funkcije u EU, i nedorastao ulozi. Mali ustaški zgubidan, ali opasan, zao. On umesto da bude profesionalan, on podržava antisrpsku opoziciju, zbog toga što ona prima naloge od ustaša iz Zagreba, mudžahedina iz Sarajeva i fašista iz Prištine. Što se tiče regiona, Balkana, demokratske vrednosti se gaje samo u Srbiji, od svih republika bivše SFRJ. Kako bi Tonino Picajzla, reagovao da agenti srpskih službi vršljaju po blokiranim fakultetima u Zagrebu? Sigurno bi osudio i blokade i Srbiju. Preporučio bih Toninu udarne doze antibiotika, jer je fasovao trišu! Tonino tripuje na triperu "- rekao je Nebojša Bakarec.

To je izrekao visoki funkcioner SNS...šta kaže "ustaša Emil" na sve ovo

Ciljana publika tih tabloida su siromasni ljudi da imaju o cemu pricati na njivama ili pored kazana za rakiju. Cisto eto da malo zaborave kako zbilja zive.

Ucini sebi uslugu i ignoriraj taj maliciozni sadrzaj.

Ja osobno kada vidim Informerov tekst, odumru mi dvije mozdane vijuge. Vecina normalnih gradjana Srbije tako razmislja...
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 5 sati, 10 minuta
  • dpasaric: Konačno neki hardver test, dugo mi nitko nije želio ustupiti računalo za test, ali sada se našao dobrovoljac! :)
  • dpasaric: Stigao mi je novi MacBook Pro M4 Pro na Jabučnjak test! :)
  • smayoo: RIP David Lynch
  • ^SuperUnknown^: Treba tko Time Capsule 1st gen? 500 i 2000 GB modeli, restauriranih napajanja (40/50E cijene). Javite u PM ako tko treba :)
  • accom: Windy. Meni odličan.
  • smayoo: Nije nijedna 100% i uvijek točna, ali za Hrvatsku je HRT Meteo meni najtočnija
  • smayoo: Za Hrvatsku HRT Meteo
  • Matija klc: Teski ocaj. Trenutno mecava u mom gradu a u njoj pise kisa da pada. Sta koristite vi ekipa?
  • Matija klc: Koju aplikaciju za vrijeme koristite? Ova standardna od Apple-a je postala
  • smayoo: Piši u forum
  • Air: Kod instalcije mi se oštetio jedan user na način da jedinio kod njega ne mogu otvoriti System preferece.
  • Air: @Bertone hvala. Odradio sam direktno preko instalera Apple. Spremim ovaj link za kasnije.
  • Bertone: [link]
  • Bertone: @Air, [link]
  • Yonkis: Settings , General, Dictionary. Bilo mi je uključeno. Nisam to upalio 100%
  • Air: netko je stavio na Jabucnjaku link sa operativnim sistemima koji nisu više podržani od Apple-a. Ja ne mogu naći taj post. Trebam Big Sur. Ako netko zna sa koje stranice je siguno sikuniti?
  • smayoo: Nemam pojma. Gdje si to našao? :)
  • Yonkis: Kakav je ovo hrvatsko engleski rječnik? [link]
  • ^SuperUnknown^: Ekipa, trazim tipkovnicu tj. top case za prvi Intel Macbook (Macbook1,1-4,1 A1181), po mogucnosti bijelu, ali moze i crna :) Ako tko ima od nekog krepanog javite :) Thx!
  • kupus: tražim 30 pin na lighting adapter, ako ima tko viška - PM
  • stefanjos: sretna nova!
  • Yonkis: Sretna vam ova nova 2025!
  • dpasaric: Kreativna vam 2025. godina! Kanpai! [link]
  • JOHN: Sve najbolje u novoj godini. Puno zdravlja, sreće i uspjeha.
  • zoranowsky: Sretna Nova!
  • Miro Spiro: Sretna Nova godina
  • Matija klc: Sretna Nova svima
  • Gjuroo: Sretna nova!
  • Bertone: Sretna Nova
  • Zdravac: Sretna Nova, i svako dobro vam želim!
  • dpasaric: Svako dobro i da vam 2025. bude još bolja! :)
  • smayoo: SRETNANOVAGODINAAAAAAAA!!!! :D
  • Yonkis: dpasaric, I think you're gonna love it :)
  • dpasaric: Kako imamo Lisu u Pikiju, to mi je na listi za gledanje!
  • Yonkis: [link] netko već gledao?
  • Zdravac: :)
  • JOHN: Jel prolazi integralni? :)
  • Zdravac: @JOHN, lagano sa ugljikohidratima (kruh), rakija je, s druge strane, preporučljiva :)
  • ping: Sretan Božić
  • JOHN: Sretan i blagoslovljen Božić. Pazite na slatko i slano. Samo kruh i voda i ajde može i pijača!:)
  • zoranowsky: Sretan Božić!
  • dpasaric: Sretan Božić i se najboljshe judi! :)
  • smayoo: Sretan Božić, svima svima neka bude veseo, miran, topao, sit i napit! :)
  • Gjuroo: Sretan Božić!
  • Zdravac: Sretan Božić!
  • drpongrac23: Sretan i blagoslovljen Božić!
  • Damirst: Sretan Božić svima!
  • Bertone: Sretan Božić
  • Yonkis: Sretan Božić svima, koliko god vas ima!
  • drlovric: Hvala hvala :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (298)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.29 Seconds

Provided by iJoomla SEO