12.11.2024 | 15:24
Gledam u plakat i vidim da je to Šešeljeva famozna poštapalica Vivovitica -> Kavvobag, ali onda mi je sinuo crni scenarij po kojem je to moguće, ako ne i još malo crnje.
Trump mrzi EU, a bome i Putin mrzi EU. Kako će se osvetiti? Kako će nas kazniti?
Pa jednostavno. Nađu se oko Ukrajine da bi to riješili u 24 sata i Trump veli da si Putin uzme cijelu Ukrajinu, boli ga glava, samo da rat stane.
Putin se nadoveže da bi bilo dobro da se EU razbije na dva dijela, stari dio nek ovisi o Trumpu a novi dio ide nazad pod Rusiju. Veli Trump, Može, ne treba mi. Pita ga Putin, a što ćemo s Jugoslavijom? (Tito je Rusiju svojedobno ponizio i siguran sam da se Putin tu želi naplatiti). Ma uzmi si i Jugoslaviju, veli Trump dok si misli, kakava sad Jugoslavija, što se nije Jugoslavija raspala?
Pita ga Putin, A što će Melanija na to reći? A Trump se čudi: Kakve veze ima Melanija, ona je iz Slovenije!? Da, ali Slovenija je bila u Jogoslaviji.
Trump sad malo zbunjeno, Šta stvarno? Zanimljiv podatak, kao da sam to već negdje čuo. OK, ako je tako, uzmi si onda Jugoslaviju ali bez Slovenije.
Može, veli Putin. Ako se netko ne složi, oboje imamo atomsko oružje, nemaju izbor.