Vodafone Easybox 802???
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Vodafone Easybox 802???

25.07.2014 | 14:00
Dobio sam od prijatelja ovaj modem...ima dosta toga korisnog,a dosta je brzi od ovaga sto mi daje moj Telekom...mislim na wifi:-)
Uspeo sam da mu pristupim,podesim smb,dlna...ali mogu sve to da koristim samo ako mu pristupim preko njegove ip adrese....
Zna li neko kako mogu da ga iskoristim da mi sluzi samo kao wifi ruter...vidim po oglasima na nekim aukciskim sajtovima,da ga prodaju otkljucnog i da moze to sto ja hocu...
30.07.2014 | 19:55
Rešeno, može off
31.07.2014 | 10:29
Sto je rjeseno? Ne postavljaj pitanja ako rjesenje zadrzis za sebe.
Ispada da se hvalis kako si rjesio problem.
31.07.2014 | 11:53
U pravi si... Ubacio sam novi FW... I rucno promenio parametre... I sad sljaka kao WIFI ruter, a radi takodje i kao 3g modem... Odlican uredjaj....
31.07.2014 | 11:58
Korisna info. Znači, da se otključati i flashati bez neke velike muke?
31.07.2014 | 14:56
Da, jako zanimljiv uredjaj... Moze da radi i kao DLNA server, Samba server.. Ima 3 usb ulaza, od kojih je jedan namenjen za 3G modem... Kazu likovi po forumima da uglavnom rade svi ovi naši sa naših prostora....
uploadfromtaptalk1406815093523.jpg
31.07.2014 | 15:39
Aha, dakle on sam nema 3G modul, nego u njega uštekaš USB stick za mobilni internet od kojeg hoćeš operatera?
31.07.2014 | 15:56
Offtopic, ima od Tcoma sada mobilni router, znaci karticu u njega, i salje van wifi signal. Super za auto
31.07.2014 | 16:00
smayoo kaže:
Aha, dakle on sam nema 3G modul, nego u njega uštekaš USB stick za mobilni internet od kojeg hoćeš operatera?

ne znam bas da li radi svaki sa nasih prostora,ovamo uglavnom likovi pominju neke modele huawei...uskoro dobijam par komada na test,pa javim sta radi...
a da dodam ,da se po aukciskim sajtovima po Srbiji polovan Ruter krece oko 1500 din(98 kuna)...a da ne pominjem gradski buvljak(znam da ima jako dobar u Zagrebu)gde ovakve igracke Romi valjaju za 500 din,a ne znaju ni sta je to...
Upravo sam saznao da na ovom EasyBox-u odlicno radi Usb modem`HUAWEI E1550`
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 sati, 16 minuta
  • Zdravac: @JOHN, lagano sa ugljikohidratima (kruh), rakija je, s druge strane, preporučljiva :)
  • ping: Sretan Božić
  • JOHN: Sretan i blagoslovljen Božić. Pazite na slatko i slano. Samo kruh i voda i ajde može i pijača!:)
  • zoranowsky: Sretan Božić!
  • dpasaric: Sretan Božić i se najboljshe judi! :)
  • smayoo: Sretan Božić, svima svima neka bude veseo, miran, topao, sit i napit! :)
  • Gjuroo: Sretan Božić!
  • Zdravac: Sretan Božić!
  • drpongrac23: Sretan i blagoslovljen Božić!
  • Damirst: Sretan Božić svima!
  • Bertone: Sretan Božić
  • Yonkis: Sretan Božić svima, koliko god vas ima!
  • drlovric: Hvala hvala :)
  • Yonkis: Happy belated bday drlovriću!
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • JOHN: Sretan rođoš!
  • smayoo: Oho! Sretan rođendan i od mene! :)
  • VanjusOS: sretan rođendan @drlovric
  • miomika: nisam znao. Ja sam na A1, tamo još ni ne razmišljaju..
  • Zdravac: danas naručio, stiže za 3-5 dana, pa kad stigne, napisati ću iz prve ruke kako radi :)
  • ZeljkoB: Jel vec tko isprobao eSIM sa Apple Watch?
  • ZeljkoB: @Zdravec, ovo je super vijest!
  • cariblanco: Elon postaje gori od Ele Dvornik, nije za vjerovati, mada mu i ja osim širim propagandu, ali čovjek ne može šutjeti na sve ove gluposti :(
  • Zdravac: ht - naknada dodatno na mjesečnu tarifu 4 eur
  • Zdravac: ht podržava multi sim i za apple watch (za galaxy watch već neko vrijeme)
  • Yonkis: iStyle počeo prodavati Apple Watch Cellular model.. Opa bato! Nismo više ograničeni :)
  • drlovric: Ne bih ja podcijenjivoa tako to trziste. Ogromna vecina ljudi u USA koriste iPhone, pa im je i Apple Maps logican izbor :)
  • smayoo: Ajd... Iako... zašto više troše novac na to. Kasne za Google Mapsom 20 godina, a za OSM-om 10.
  • Yonkis: Jeste li znali za Apple Mape na webu? [link]
  • Piko: Skužio, AppleInteligence, kategorizacije u Mailu, Image Playground i sl. se pjavi kada podesim sistemski jezik na Engleski …. Kada je na hrvatskom, toga ničeg nema… Bezveze.
  • smayoo: Podsjetnik, vidimo se sutra u Kokolu u 18h! [link]
  • drpongrac23: Čestitke!!! [link]
  • drpongrac23: Nemam, čak sam ugasio i upalio mob, sve izgleda po starom
  • Yonkis: Ja sam u Zagrebu :)
  • miomika: Nemam....to je zigleda privilegija Amerike i Australije.
  • Yonkis: Nemaš ove kategorizacije na vrhu? [link]
  • drpongrac23: Ja ne primjećujem nikakav update Mail app
  • Yonkis: Zanimljivo da je Mail app dobio update na telefonu ali ne i na iPadu i Macu. Očigledno smišljaju kako to prikazati na većim ekranima.
  • Zdravac: ...sa Apple intelligence
  • Zdravac: OS X Sequoia 15.2 update
  • drlovric: Mail app je fin redesign
  • drlovric: Bez veze je iskreno....niskoristi od svega toga
  • Piko: 18.2 isti ko i prijašnji .... nažalost "Image Playground" nije dostupan u HR
  • Gjuroo: Sam da se pridružim karminama za Šveca. Legenda stojedinice i svih nas koji smo tada bili privilegirani biti dio tog pokreta. Svima nama, koji smo morali slušati Raosa kako s balkona na Trgu viče "Strepiteee!", Radio 101 nije bio samo radio. Švec je bio veliki dio tog pokreta.
  • Yonkis: Pa baš ništa novo osim što se video sad prikazuje full screen na otvaranju. Baš sam to trebao (sarkazam). I naravno, spravci
  • drlovric: Instalira se 18.2 :)
  • hal9000: Linus VOLI novi Mac Mini! Hihihi! [link]
  • Beli: Počivaj u glazbi kume. My Hand Over My Heart...
  • smayoo: RIP. Ostaješ u sjećanju, Švec!
  • smayoo: Stvarno prerano. :/

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.98 Seconds

Provided by iJoomla SEO