26.11.2014 | 21:30
3D Bnet koristim oko 8godina(nekoć davno su se zvali DCM). Zadnji ugovor na 24 mjeseca sam sklopio prije 3 tri godine. Dogodilo se to da su iz osnovnog paketa izbacili neke programe, ja to nisam ni primjetio jer ih ionako nisam gledao, povećavali su brzinu u dva navrata, prvo na 5mbit/sec, pa onda na 10 Mbit/sec, a izmjereno oko 12 mbit/s. I to sve plaćam nekih 190kn(bez najma modema, oslobođen sam plaćanja jer sam ga isplatio nakon tri godine suradnje, to vrijedi za sve korisnike). Neki dan mi uvale letak u kaslić, nude silne popuste prvih par mjeseci, a onda puna cijena. Preračunam kroz 24 mjeseca i ispalo je oko 225kn/mjesečno. Dakle skuplje od onih 215kn(sa najmom modema), odnosno 190kn koje ja plaćam.
Skuplji je nego prije ali gledajući konkurenciju ipak nešto povoljniji.
+ usluga, kvaliteta
- fučka im se živo za postojeće korisnike(nema benficija za produljenje ugovora), malo poskupili
Iskon imaju moji na zapadu Zagreba. Dva put router bio na zamjeni, dan danas redovito pukne veza ali se brzo uspostavi, slika inaće ok, onaj njihov program za upravljanje totalno smeće, poluproizvod. Ja ti ga ne bi preporučio. Moji su se definitivno odlučili oprostit s njima, baš im neki dan istekao ugovor.