27.09.2018 | 11:20
Unaprijed samo želim reći da mi nisu jasne sve moguće kombinacije gore navedenog pa ako netko ima iskustva (ili koristi navedeno) da mi pojasni i zato evo mojih pitanja:
Ako u Do Not Disturb podesim Scheduled, da ide npr od 22:00 do 06:00 i aktiviram dodatnu opciju Bedtime, da li to znači da će Bedtime biti aktivan kao da sam ga aktivirao kroz Clock/Bedtime app? Jer se kroz Clock/Bedtime može dodatno isključiti (iako je Bedtime odabran u DND a i dalje je aktivan).
Da li to znači da "switch on" u DND za Bedtime, je neovisan od samog Bedtimea ili ima neka tajna veza?
Također, ukoliko me probudi Bedtime u 06:00 (kako sam ga podesio u DND) da li to znači da mogu napraviti još jedan Alarm u 06:10 (ako zaspim na ovaj u 06:00)?
Ili je opcija u DND za Bedtime samo da se Lock screen dodatno zamrači, pozivi će biti utišani a notifikacije će biti u Notification center te će po isteku DND u 06:00 pojaviti se na Lock screenu?
Jer DND samo utiša pozive i notifikacije ali je sve na Lock screenu.
*mislim da sam doživio prosvjetljenje po tom pitanju pa je moguće zaboraviti sve prije navedeno te se skoncentrirati na niže napisano*
A što ako podesim DND u 22:00-06:05 a Bedtime od 23:00-06:00 te Alarm u 06:10 da li to onda ide ovako:
1) iPhone utiša od 22:00 sve obavijesti tj nadolazeće poruke (iMessage/WhatsApp/Viber...), pozive i podsjetnike ali se i dalje pokazuje na Lock screenu (obavijesti dolaze po namještenosti u Settings/Notifications)
2) u 23:00 se Lockscreen dodatno zatamni, sve daljnje obavijesti se ne prikazuju iako su dostupne povlačenjem odozgo (Notification Center) i ostaje tako do 06:00 kada me budi (ali ne Alarm)
3) u 06:00 se isključuje Bedtime i prikazuje na Lock screenu sve obavijesti te su utišane do 06:05 kada se iPhone miče iz Do Not Disturb i sve je onda aktivno
4) ukoliko sam zaspao zvoni alarm u 06:10 i vidim sve i zvoni sve
Da li sam dobro to shvatio?