04.10.2018 | 16:30
Pozdrav
Prije svega bez osude jer koristim windows
na iphoneu 6s 64gb mi je stalno izbacivalo da mi je icloud pun, te sam uzeo veći paket 50gb za cca 7-8kn mjesečno, te sam naručio iphone od 256 gb.
1. zanima me backup kad radim da li mi je bolje raditi backup preko itunesa ili preko iclouda? Imam veliki problem s memorijom na laptopu, te mi neće napravit backup u itunes pa s 256gb nema ni smisla...
2. koliko iznosi backup od iphonea 64gb, a koliko od onog koji ima 256gb, (vjerujem da je manje gb nego sto iphone ima..?
3. Gdje windows sprema stare backup-e? mogu li se neki backupi obrisati od prije kako bih oslobodio memorije?
4. Backup fotografija da ili ne preko iclouda?
5. Ukoliko se radi samo backup preko iClouda i na novi iphone se povuče taj backup hoće li se prenijeti sve postavke kao što su npr. pozadina, mrežne postavke.., sve aplikacije? kako ne bih morao podešavati sve opet, znam da backup s itunesa doslovno prekopira cijeli iphone s postavkama..
Imam dojam kako backup preko iClouda bude nekako sažet a i samim tim što je memorija iclouda manja od memorije iphonea me buni hoće li biti dovoljna...