20.03.2019 | 14:04
kinsif kaže:
nisu me svi najbolje shvatili, sto je moja greska jer sam nejasno pisao, isprika.
kada sam pisao u updateu iphona SE, nisam mislio na update iOS-a, sto mi nije briga dok su podrzane aplikacije koje koristim, nego na fizicki novi uredjaj, kao iphone SE 2, ili kako god da se zove. dakle zadrzati taj manji format, a da je harverski blizu flagship modela (doslovno ono sto je bio iphone SE kada je izasao).
zaslon moze i biti nesto veci obzirom da sada idu od ruba do ruba bez home buttona, ali da cijeli telefon ne bude veci od tih gabarita.
sto se dugovjecnosti iphona tice, dakleko smo ispred bilo kakvi androida.
Nažalost, novog iphonea SE nije bilo, pa je nasljednik mojeg 5s postao "preveliki" XR. Trebalo mi je 2 tjedna da se priviknem na veličinu, a tjedan dana da se odviknem od home tipke.
Doma su još uvijek 2 primjerka iphonea 5s od kojih je jedan s novom baterijom, drugi je "za silu". Oba rade, no više ne zadovoljavaju moje potrebe za pohranom (službeni mail).
Obzirom da Apple ne radi sam ekrane za svoje uređaje, a kako niti LG ni Samsung nemaju više "manjih" ekrana, mislim da je teško za očekivati da će SE uopće dobiti nasljednika.
U usporedbe s Androidom ne bih išao jer mi se ne flejma, no moje potrebe niti jedan iz svijeta Android uređaja ne može zadovoljiti, a ja nisam (jako) zahtjevan korisnik.