12.07.2021 | 14:54
dpasaric kaže:
Mene oduševilo da će najnoviji iOS i dalje raditi na mom starom iPhoneu 7. Vidim da čak radi i na prvom iPhoneu SE!
Kapa dolje Appleu na tome, to je na Androidima gotovo neviđeno.
iPhone 7 je izašao godinu dana ranije od iPhonea X. A , ti to najbolje znaš jer imaš certifikat njihovog ovlaštenog prodavača - sve proizvode podržava servisima i updateima sedam godina. Ne sjećam se kada je točno izašao X, ja imam osmicu i mislim da ga imam četiri godine (dvije pretplate je odradio po dvije godine) - što će reći da si ti miran još dvije, a ja još tri.
Ali da, s te strane su izvrsni.
Podrška, djelovi, software, hardware...
Mene živciraju naši operateri. Kako nemam nikakav skin, mobitel mi se već poprilično ogulio sa svih strana. Sada mi ističe ugovor i zovu me tri puta dnevno (DOSLOVNO) da produžim ugovor sa A1. Ali samo Xiaomi nude za 9 kuna. Pitam ih, pa dajte mi prastari model iPhonea, samo da je nov, tipa X, za 9 kuna - jer vidim da nude iPhone 12 mini za 9 kn uz 150 kuna mjesečno + pretplatu (naravno najskuplju) = 450 kuna mjesečno x 24 mjeseci.
Ali ja ne želim plaćati ništa osim najjeftinije pretplate jer mi ne treba. I to mi je previše koliko malo pričam.
Xiaomi neću. Rađe ostanem na oštećenoj osmici koja još uvijek radi skroz OK.
Vele, nemamo "tako stare" modele u ponudi.
A nekada su imali, đubrad.