09.03.2013 | 00:13
Ovako stoje stvari, nakon dugog cekanja iphonea 5 napokon sam ga uspio nabaviti pocetkom prvog mjeseca i onda je krenulo veselje
, prva stvar iphone 5 je ocajno lovio signal za wifi i gubio se na istom mjestu gdje je moj stari iphone 4 imao full signal, najgore je bilo to sto sam ga vec bio podigao na 6.1.1 tako da se definitivno trebao bio rijesti onaj problem signala koji je bio prisutan na 6.0. Kako je to trajalo i dalje odlucio sam ga odnjeti na servis. U servisu je bio nekih 5 dana nakon cega se vratio sa 6.1.2 i rekli su da problema nema da je do updatea. Napokon sam mislio kraj je problemima napokon sam dobio nazad iphone i bit ce sve u redu, ali naravno zajeb. Nekih 5 dana nakon sta sam ga napokon dobio sa servisa ljudi me zovu, javim se no nema tona u slusalici, a na speakeru radi normalno i sve cujem, vratim na slusalicu ne radi... Nista nije preostajalo nego ponovno put pod noge i via servis tj tmobile jer sam tamo kupio mobitel. Ovog puta kako je bio mehanicki kvar a kod nas nemaju dozvolu otvaranja mobitela nego se za mehanicki kvar odmah dobije novi, tako sam i ja dobio novi ip5. I sav sretan sam se nadao da ce biti sve ok. Sada drugi dan od kada sam dobio novi ip5 ponovno problemi s novim iphoneom 5. Vecinu vremena radi kako spada, dok ujutro nakon sto cijelu noc stoji na punjacu jednostavno nece zvonit, primit poruke niti nista, isto tako ne mogu niti slat poruke niti nazvat nekoga. Tek kada restartam mobitel onda se probudi i radi sve normalno... i sada me zanima jel imao tko slicnih problema, da vidim jel ima koje rjesenje ovog problema jer mi to polako ide na jetra da stalno nesto mora zaje..... na iphoneu