Instaliranje aplikacija sa "Kompa" na "iPhone"
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Instaliranje aplikacija sa "Kompa" na "iPhone"

03.08.2013 | 23:23
Napokon i ja JailBrejkao mob:D

Sada me zanima skinio sam aplikacije na komp koje su kompaktibilne sa iOS-om 4.2.1 tipa (Viber,Messenger,Facebook) i sada me zanima kako da ih instaliram na iPhone
03.08.2013 | 23:31
sinkas ih preko itunesa. one se same instaliraju
04.08.2013 | 01:25
ako mozda neces preko iTunesa-a...mozes i programom'iFunBox'....
www.i-funbox.com
04.08.2013 | 02:01
I pokusao sam preko iFunBOxa i preko iToolsa i uvjek error:(

I molio bih nekoga da mi napise korake kako da to napravim:(( hvala puno
04.08.2013 | 04:53
Googlaj "AppSync". Moras to imati instalirno za tvoj iOS.
04.08.2013 | 14:36
Evo probao sam sa ovim tutorialom

www.redmondpie.com/appsync-4.2-for-ios-4...-available-on-cydia/

I izbacuje mi gresku:(

04.08.2013 | 15:54
Pa traži bilo koji repo gdje ima taj app sync
04.08.2013 | 18:07
"Repo"
Sta je to??? O.o
04.08.2013 | 21:05
Makni jailbrake i vidi je li ide.
04.08.2013 | 21:25
repo je repository, serveri di se hostaju aplkacije za cydiu
04.08.2013 | 22:14
Kak da maknem JailBrejk iss? Kad mi to on omogučava?

De pomozitee iss
05.08.2013 | 10:31
Kao i neki ljudi ovdje videni i ti bi trebao "manit se corava posla" i uzet android ili bilo sto drugo a ostavit iPhone i mir. Bez uvrede. Pozz
  • Sank
  • Moderator
  • 221
05.08.2013 | 13:31
The_Cleric kaže:
Kao i neki ljudi ovdje videni i ti bi trebao "manit se corava posla" i uzet android ili bilo sto drugo a ostavit iPhone i mir. Bez uvrede. Pozz

Apsolutno se slažem. iPhone definitivno nije jeftina igračka za one koji nemaju para da umjesto da popiju kafu kupe kakvu aplikaciju. Na Google Play barem ima hrpa besplatnih aplikacija, a valjda se među njima može naći i štogod korisnog
05.08.2013 | 13:47
Kad trazim pomoc onda mi je potrebna pomoc a ne vaša glupa misljenja da izvinete..

Hvala drlovric
05.08.2013 | 13:50
Android ima hrpu odlicnih aplikacija, i prilicno sam siguran da sve sto je dobro postoji na obje platforme (ili u obliku jednako kvalitetnog ekvivalenta). Jako je malo ekskluziva...

Istina na Play Store je i hrpa smeca, ali sve vise toga je i u AppStore. Nemoguce je imati stotine hiljada kvalitetnih aplikacija

Ja na iPhone nemam nista piratsko. Cak ga nisam htio ni JB, i teskog srca priznajem da 4G radi brze bez JB

Kupim sto mi se svidja, samo mi ide na zivce ovaj Freemium koncept. Takve aplikacije iz principa zaobilazim u sirokom luku.

Kronicno mi nedostaje Caller Fix ID, jer nikako se dogovoriti sa mrezama na Bliskom Istoku. U kojem god formatu da snimim kontakte, njima ne pase. Nikako ustimati da prikazuje ime kada primim poziv i SMS. Radi ili jedno ili drugo.

Cydia tweak je to odradjivao perfektno.

Ima li neko legalno rjesenje za taj problem?
05.08.2013 | 14:34
Nažalost,Nema legalnog riješenja za taj problem barem kako ja znam:((
Ima jedino kada se JB pa preko Cydie da se instalira

CallerID-Format Fix FW 3.x

Ili za bilo koji veci FW pa tako i za 6.x barem kako znam:(

I da još jedno pitanje vezano uz moju temu..

Kako da napravim APPSync za iOS 4.2.1 pošto je problem sa hackulo.us

(

Lp.
05.08.2013 | 16:00
The_Cleric kaže:

I mislis da bi se problem rijesio? Mislis da je Android imun na rootanje i greske koje generira. Koliko sam citao, rootanje je jos gore nego jailbreak-anje jer uz malo nepaznje ode mast u propast.
05.08.2013 | 16:03
Sudeci po znanju Sanka i mene, definitivno mogu reci da nasa misljenja nisu glupa, iako ih ti mozes tumaciti kako hoces. Kao drugo cini mi se da ne trazis pomoc nego da ti se kao malom djetetu sve nacrta i pokaze. Pored ovog odlicnog foruma postoji isto tako odlicni pretrazivac imenom Google koji sluzi sa puno vise stvari nego za sto ga ti koristis. A jos interesantnija stvar je da znas da nema leg rjesenje za Caller fix a neznas sloziti App Sync?!?!
Nebilo ti tesko malo prosurfaj pa kad treba malo pomoci svi ovdje ce to rado uciniti. Ili uzmi mobitel pa daj nekome da ti to uradi jer tebe sam proces ocigledno uopce ne zanima vec zelis samo krajnji "proizvod". Vidis mi ovdje volimo i onaj dio procesa. Izvinite na dugom postu. Pozdravlja vas Ivan
05.08.2013 | 16:05
Zabac u pravu si . Znam da je root-anje zajebano ali sam to naveo kao primjer. Ima i odlicni Siemens C35 za uzivanje.
05.08.2013 | 16:27
Eeeee, kad se sjetim. A T28?
05.08.2013 | 16:46
Znam ljudi znam,Ali pretrazio sam google i što god nađem moram upisati u cydiu onaj hackulo.us a to neradi:(
Zato sam i trazio pomoc no dobro.

Jest da root je više [cenzura] nego JB Tako da

Što se tice ovog JB moba i to sve pokusavam sam ali nemam bas neka iskustva zato sam i tu.

Pozdravlja vas Robi
05.08.2013 | 20:12
Evo sada sam Napravio APPSync sa ovime

http://www.sinfuliphone.com/showthread.php?t=50254

ali i dalje mi nece na iTunesu instalirati
05.08.2013 | 20:28
Koji error piše?
06.08.2013 | 01:36
i na iTunesu i u iFunBox-u samo zašteka

• Sank
  • Moderator
  • 221
06.08.2013 | 15:52
Moraš svakako pripaziti da aplikacija koju instaliraš zaista može raditi na iOS 4.2.1. Ako ćemo iskreno, takvih je sve manje. Ukoliko aplikacija traži višu verziju iOS onda ili se neće dati instalirati ili ako i prođe instalacija neće se htjeti pokrenuti.

Pored toga, ako si skinuo aplikacije sa neta, znači one koje nisi ti kupio pa nemaju tvoj potpis, a to vrijedi čak i za besplatne, onda moraju biti crackane, a ne od nekog korisnika koji ih je kupio na svoj Apple ID jer opet neće raditi. Jabučnjak pak ne podržava piratstvo i zato tu svaka druga pomoć prestaje.
06.08.2013 | 19:53
Trebao bi napraviti custom firmware i podignuti software na 6.1.1 recimo pa bi ti sve radilo. E sad, tu pocinju problemi, neznamo koji iphone imas, koji mrezu imas odnosno dali zavisis od unlocka ili ne. Nedavno sam upgrade-ao jedan 3gs jer mi se korisnik zalio da zaista aplikacija na 4.2.1 ima jako malo ili uopce nema a tu je i problem koji Sank opisuje ( mi smo ona dva sa glupim misljenjima , svakako bi software morao podignuti jer nema smisla vise biti na 4.2.1.
Napisi podatke o telefonu,baseband dali trebas unlock itd
06.08.2013 | 21:41
iPhone 3g
Mreža T-Mobile HR
Kapacitet 6,9 GB
Verzija 4.2.1 (8C148)
Operater T-Mobile HR 9.0
Model MB490CR
Modem Firmware 05.15.04

Eto ako to trazis
07.08.2013 | 00:01
A da kupis barem 3GS? Ovaj ostavi kao MP3 svirac.
07.08.2013 | 02:54
Hvala "Svima" na pomoci.

Istalirao sam Facebook,Messenger i Viber

To je sve što mi je trebalo:)
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 13 sati
  • jura22: Na danasnji da Steve Jobs je predstavio prvi komercijalni Macintosh.
  • Riba: Ja sam davno narucio sa UK Amazona ali vidim da tamo vise nije available.
  • Riba: Haha, je, evo nasao ga u order history, trebao bih nabaviti novi.
  • Yonkis: A kako to nabaviti jer vidim da je made in Scotland? Toga nema u RH ili..?
  • Vanjuška: Našao... Deo-go.com To buraz!
  • Vanjuška: Riba, nemrem naći tvoj post na forumu o onom čudesnom pripravku s Amazona koji je rješavao skorene mrlje od znoja na majicama... Sjećaš se toga? Imaš link? B>io sam kupio onomad i super je poslužilo, sad mi opet treba, a nemrem iskopati jer ne znam koji skup riječi bih koristio.
  • smayoo: Poslao sam ti nešto, ne znam je li to - to što trebaš?
  • Riba: Pogledat cu jos ali ne mogu reproducirati, posalji mi na mail developer console output u browseru, pretpostavljem da ne ucitava javascript ali ne znam zasto kod mene onda radi.
  • smayoo: Nije pomoglo
  • Riba: stefanjos i smayoo - kod mene je sve u redu na oba browsera, pokusajte ocistiti browser cache
  • jura22: Mozda postoji neka intimna povezanost. Tada se isplati.
  • kupus: Ne isplati se. Ispravan vrijedi par sto eura max, i to si sretan ako ga prodaš.
  • Damirst: Vidio sam da su nove po cca 100€. Isplati li se to s obzirom na starost uređaja?
  • Damirst: Koje grafičke mogu u taj model?
  • pbreaker: *5670 sam ja kupovao s 512mb za 2010...
  • pbreaker: Kupovao sam ja radeon 6770 za imac2010 preko aliexpressa i radi sve vec nekih godinu dana. 6970 je u 2011 modelima koliko znam, grafa s 2gb ne crkava ona je na aliju oko 80Eura. tako da bolje staviti nju nego od 1gb koja je nešto jeftinija.
  • drlovric: Imamo li nekog kolegu Jabucara iz Benkovca ili Zadra? :)
  • dpasaric: Teško ćeš to naći, to je jedino što može krepati u tim strojevima.
  • Damirst: Ekipa, ima li netko za prodati grafičku Radeon HD 6970M za iMac 27 mid 2010?
  • smayoo: I na ffox isto
  • stefanjos: oglasnik opet u banani, bar na chromeu
  • ZeljkoB: Ako netko trazi iPad Pro 11" ili iPhone 12 Pro Max, u oglasniku su, slike detaljne na zahtjev, sve kao novo
  • Lihto: Može :)
  • dpasaric: Ili ga stavi negdje sa strane. pa da ga baš ne frkneš donesi u muzej kada budeš prolazio nekom prilikom, baš ću ovih tjedana slagati novi Apple postav, pa ću vidjeti treba li mi još koji, znam da 2-3 imam sigurno u skladištu...
  • Lihto: Hvala Davore, znači ide u reciklažu..
  • dpasaric: Više ne vrijedi, njegovo vrijeme je davno prošlo, to je muzejska stvar, a i muzeju ih imamo hrpu...
  • Lihto: Jel vrijedi šta orginal Apple dock sa 30pin kablom za iPhone 4/4s? Ako netko želi kupiti može na pm..
  • dpasaric: Konačno neki hardver test, dugo mi nitko nije želio ustupiti računalo za test, ali sada se našao dobrovoljac! :)
  • dpasaric: Stigao mi je novi MacBook Pro M4 Pro na Jabučnjak test! :)
  • smayoo: RIP David Lynch
  • ^SuperUnknown^: Treba tko Time Capsule 1st gen? 500 i 2000 GB modeli, restauriranih napajanja (40/50E cijene). Javite u PM ako tko treba :)
  • accom: Windy. Meni odličan.
  • smayoo: Nije nijedna 100% i uvijek točna, ali za Hrvatsku je HRT Meteo meni najtočnija
  • smayoo: Za Hrvatsku HRT Meteo
  • Matija klc: Teski ocaj. Trenutno mecava u mom gradu a u njoj pise kisa da pada. Sta koristite vi ekipa?
  • Matija klc: Koju aplikaciju za vrijeme koristite? Ova standardna od Apple-a je postala
  • smayoo: Piši u forum
  • Air: Kod instalcije mi se oštetio jedan user na način da jedinio kod njega ne mogu otvoriti System preferece.
  • Air: @Bertone hvala. Odradio sam direktno preko instalera Apple. Spremim ovaj link za kasnije.
  • Bertone: [link]
  • Bertone: @Air, [link]
  • Yonkis: Settings , General, Dictionary. Bilo mi je uključeno. Nisam to upalio 100%
  • Air: netko je stavio na Jabucnjaku link sa operativnim sistemima koji nisu više podržani od Apple-a. Ja ne mogu naći taj post. Trebam Big Sur. Ako netko zna sa koje stranice je siguno sikuniti?
  • smayoo: Nemam pojma. Gdje si to našao? :)
  • Yonkis: Kakav je ovo hrvatsko engleski rječnik? [link]
  • ^SuperUnknown^: Ekipa, trazim tipkovnicu tj. top case za prvi Intel Macbook (Macbook1,1-4,1 A1181), po mogucnosti bijelu, ali moze i crna :) Ako tko ima od nekog krepanog javite :) Thx!
  • kupus: tražim 30 pin na lighting adapter, ako ima tko viška - PM
  • stefanjos: sretna nova!
  • Yonkis: Sretna vam ova nova 2025!
  • dpasaric: Kreativna vam 2025. godina! Kanpai! [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?