20.08.2013 | 18:19
Jabučnjak wizardi molio bih vas za pomoč, taj moj nesretni iPhone 5 poslije 4-5 mjeseci predivnog druženja na FW 6.0.1 i JBem (evasion) došlo je do problema, vozio sam se kući s posla i primjetio kako mi je iPhone zakuhao, te prikazao je ovako nešto
, sve bi to bilo ok da je on bio na vrućini ili preopterečen ali nije. Poslije tog događaja život baterije je možda i preko 50% manji, više manje stalno je na punjaču.
Kupljen je u t-comu. E sad ja bi njega i dao u servis i vjerojatno dobio novog samo nezelim 6.1.4 nego nešto ispod 6.1.2. Kontaktirao sam direktno servis od t-coma gdje mi se javila gospođa koja tvrdi da samo moram odnijet iphone u t-centar i napisat na ceduljicu koji FW želim i ukoliko se ustanovi da je uređaj neispravan šalje se novi iPhone sa FW-om kojim sam ja zatražio (meni djeluje pusta priča s obzirom na "signani" FW koji je trenutno 6.1.4). Drugi je problem taj što sad bi trebao maknut JB sa iphonea , zanime me dali se može maknut JB i ostat na 6.0.1. Svaki savjet je dobrodošao. Unaprijed hvala.