28.08.2013 | 13:10
Sank kaže:
Dakle, zaboravi iCloud, a ako uključiš sinkronizaciju preko WiFi onda ti ne treba kabel i obrnuto. Preporučljivo je ne miješati ta dva načina sinkronizacije.
AAAAAAAAAA, boli me trbuh od smijeha!!!!!
Važno je da uvijek i svugdje ističeš kako je iCloud super stvar i kako je to fantastično i kako je to najveća prednost iPhonea. I onda na kraju ispadne da ga uopće ne koristiš!!! Jer zapravo ne radi za muziku, a i za još ponešto ako si na PC-u.
DJ, nemam PC pa ne znam kako radi s PC-om, ali s Macom radi ovako:
- ili prištekaš kabel, ili si iPhoneom spojen na isti LAN na kojem je i komp - ako radiš wifi, onda ti kabel ne treba
- komp ti može biti i žicom spojen, ali je bitno da su u istom LANu (IP adresa u istom subnetu), što je po kući gotovo uvijek tako
- na iphoneu uključiš wifi i spojiš se na tu istu mrežu
- pokreneš iTunes i čekaš da ti se s lijeva pojavi iphone (to je dio koji zna zezati, kao što je napisao Sank - ako se ne pojavi, pokušaj ponovno, isključi-uključi wifi na iphoneu, pa odštekaj-uštekaj komp s mreže, pospješi proces psovanjem, lupanjem, šutanjem...
)
- klikneš na njega i onda s desna na gumb "sync"
- čekaš beskrajno...
Ovaj zadnji korak je brži ako ideš kabelom, a i ne zeza u onom koraku gdje čekaš da se pojavi u iTunesu.
Inače, to što je Sank napisao da nije preporučljivo miješati syncanje kabelom i wifijem - ja nemam takva iskustva. Pretežno syncam Wifijem, a ponekad kabelom (kad je jako jako puno toga što se promijenilo). Nemam problema.