04.10.2013 | 15:35
Pozdrav svima.
Prije svega molim admine da ne zamjeraju sto otvaram novu temu, pregledao sam forum i ima stvarno dosta informacija no meni treba savjet iz prve ruke vezano bas za ovaj problem. Kolega mi je preporucio i rekao da pitam ovdje jer ima stvarno ljudi koji se dosta razumiju i zele pomoci, stoga nadam se da cete biti voljni dati svoje misljenje.
Ukratko:
Problem je taj sto sam prije koji mjesec kupio iPhone 3GS i vise-manje je sve bilo ok no znalo mi se dogadjati da mi se nekada usred poziva mob ugasi i kada ga idem ukljuciti prikazuje mi da je baterija prazna no ajde nekako sam ostao na tome.
No prije koji tjedan mi se dogodilo da sam bio u Istri i mob se ugasio i kada sam ga ukljucivao zamrznuo se na apple logu i malo sam to proguglao i to je kao cesci problem i pokusao sam s home+power tipkom gasiti i paliti no nista pa sam mislio kada ga spojim na komp onda cu nesto moci no nista i pronasao sam negdje da kombinacijom home, power i + tipke uđem u DFU mod (ako se tako zove) i uspio sam ga spojiti na laptop i kako su me uputili napravio sam restore no kao novi uređaj, znaci nikakav stari backup i ok sve je radilo, ostavio sam ga preko noci na punjacu i drugi dan obavim jedan poziv i pogledam bateriju i ona je puna i idem obaviti jos jedan poziv i mob se ponovno ugasi, i naravno kada sam ga htio upaliti opet mi je blicalo da je baterija prazna.
Kontaktirao sam servis i kazu da je sigurno baterija, e sada moze biti a moze biti da mi samo trgovac zeli prodati bateriju a da problem i dalje ostane. Kolega mi kaze da moze biti da je firmware problem i da treba update firmwarea.
Ne bih bas bacao novce na bateriju ako nije problem samo u njoj, jer neki kazu da moze biti i elektronika u mobu ili punjac razlog toga....
Zbog toga Vas molim ako znate u cemu je problem ili ako ste imali takav problem slobodno recite da li mislite da je zaista baterija ili je nesto drugo s tim simptomima
Unaprijed Vam puno hvala hehe i nadam se da su barem neki imali zivaca citati do kraja.
Lijep pozdrav,
Igor