08.10.2013 | 14:17
ej ljudiii..pozdravicc
molim vas podhitno treban nekog ako mi moze pomoći...prije mozda par dana sam instalirala ios7 iman iphone 4S i sve mi je ok ostalo osim toga sto su mi tonovi za obavijesti (pod time mislim tonovi za whats up,viber,messenger,mail..) nestali!
MORAM NAPOMENUTI da u postavkama i tom centru za obavijesti mi piše da je SVE uključeno ali jednostavno mi ne zvoni kad mi npr dode poruka na whats up..
probala sam ih isključiti i ponovno uključiti te opcije te restartati mob ali opet isto od obavijesti nista....e da i kad udem u whats up ili bilo sto od ovih opcija koje sam nabrojala gjde mi nema vise zvuka,pojavljuje mi se obavijest kao u oblačicu citiram:"ZA KORIŠTENJE PROSLJEĐENIH OBAVIJESTI SPOJITE UREĐAJ NA ITUNES" naravno ja sam se spojila i updatean je itunes i sve da odgovara softveru na mobu ali kad se prispojin nema nikakvih opcija koje bi ukljucivale to da tamo namjestim ta zvona!!!
AKO NETKO IMA SLIČAN PROBLEM ILI ZNA O CEMU SE RADI JAKO BIH BILA ZAHVALNA DA MI POMOGNE...BILO KAKVA POMOC JE DOBRODOŠLA..hvala unaprijed:)