iPhone 5 Agram servis
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 5 Agram servis

21.03.2014 | 14:33
....
24.03.2014 | 21:35
Kako si na kraju prošao?

Meni su bez problema zamjenili Iphone 5.
25.03.2014 | 22:10
....
26.03.2014 | 13:14
....
26.03.2014 | 13:17
A ne bi trebalo..
26.03.2014 | 13:23
....
27.03.2014 | 15:30
....
27.03.2014 | 16:04
Radio sam u servisu IT opreme i teško da se može pobiti nalaz servisera kad ustanovi da je oxidiralo nešto. Ja bi ih tražio slike po kojima se vidi da je oksidirao i neka ti definiraju od čega je oksidirao jer znam da to mogu (voda, kava, kola, vino (bijelo/crno), mlijeko itd...). Ali time "priznaješ" da je oksidirao. Tvoja riječ protiv njihove s tim da ti imaš riječ oni imaju dokaz. Ne optužujem te, nego sam govorim kako je. Eventualno odnijeti uređaj u neki drugi servis ali vjerujem da njima ipak onda plaćaš dio servisa

Ili im tupi i plači da nisi tako bezosjećajan prema uređaju koji si tako masno platio pa da ga ostavljaš blizu vlage/vode, da ne paziš na njega pošto je totalno nov. Ja svoj sam držao dvjema rukama prvih 10 dana dok nisam stigao povjerenje. Možda je i meni mogao oksidirati od silnog znojenja da mi ne ispadne iz ruku malo šale na kraju
27.03.2014 | 16:08
....
27.03.2014 | 16:28
Nadam se da nisu tako aljkavi da su ga oni necim osvjezili pa sad tvrde da si ti taj a ne oni. Frustrirajuce a nije ni moj mob u pitanju.
27.03.2014 | 16:50
.....
27.03.2014 | 19:22
Jel moguće? Moguće je, al stvarno se nadam da ćete naći neko rješenje, iskreno se nadam. Ako su imalo profesionalni trebali bi priznat grešku, kompenzirati te toliko da ne trubiš o njihovom servisu kako su nestručni. Očekuj najgore, nadaj se boljem.
27.03.2014 | 19:23
....
28.03.2014 | 08:15
Svakako javi rasplet situacije.
28.03.2014 | 08:48
Ako su ga pod tim uvjetima zaprimili onda ne vidim zašto ga ne bi dobio natrag kakvog si ga predao. Oboružaj se strpljenjem, živcima, razumom i ne trči na prvu. Posjetio bih gospođu u VIPu, zatražio njeno imeprezime, popisao tijek događaja, pripremio se na pismenu žalbu. As said, očekuj najgore.. držim fige
13.04.2014 | 10:03
Mozda je OT ali imam pitanje, vec mi danima prekidac za mute radi pa ne radi, uglavnom vise neradi nego sto radi. Dali to direktno spada pod garanciju jer nema mehanckih ostecenja ili se moram brinuti zbog lesinara u servisu?
Hvala unaprijed
13.04.2014 | 18:45
Nosi to odma na garanciju. Ili ce ti to popravit ili ces dobit novi mob.
11.07.2014 | 12:40
Pozdrav, konacno sam odnio iP 5s u servis i sad mi nakon 10 dana javljaju da mi ne priznaju garanciju zbog "mehanickih ostecenja" ?? Ok, iphone ima nekih ostecenja sa strane i malo je udubljen sa jedne strane ali zaista malo i zbog tog mi odbijaju i nude popravak za samo 2299 kn! Skoro dzabe! Imam li kakvu opciju sada?
Molim za savjet i pomoc!
Unaprijed zahvalan, blizim korisnicima jabucnjaka placam pivo gemist cevape
11.07.2014 | 12:51
....
11.07.2014 | 12:59
The_Cleric kaže:
Pozdrav, konacno sam odnio iP 5s u servis i sad mi nakon 10 dana javljaju da mi ne priznaju garanciju zbog "mehanickih ostecenja" ?? Ok, iphone ima nekih ostecenja sa strane i malo je udubljen sa jedne strane ali zaista malo i zbog tog mi odbijaju i nude popravak za samo 2299 kn! Skoro dzabe! Imam li kakvu opciju sada?
Molim za savjet i pomoc!
Unaprijed zahvalan, blizim korisnicima jabucnjaka placam pivo gemist cevape

Možeš pisat žalbu Agramservisu i tražit pojašnjenje tog odgovora. I tražit da ti uvaže garanciju. Ali ako su oni utvrdili da je taj problem nastao mehaničkim oštećenjem, to ti garancija ne pokriva.

Jedino te može spasit ako su oni bili lijeni pa napisali da je mehaničko oštećenje a da uopće nisu provjerili.

A sad, ti najbolje znaš kad je i kako taj prekidač prestao raditi.
11.07.2014 | 13:11
Hvala vam na odgovorima. Ostecenja nedvojbeno postoje. Mobitel je pao par puta i nastale su ogrebotine i to famozno udubljenje koje nije ni blizu prekidaca za zvuk. Da bi 1-2 mjeseca nakon pada prekidac poceo pomalo stekati a onda i totalno riknuo. Ne trazim ni novi tj refrubished vec samo popravak ali to kao mogu samo uz onu simbolicnu naknadu od 2300 kn. Probat cu se jos zalit. Hvala hos jednom i svaki savjet je dobrodosao. Ako nista drugo bar da pojedemo cevape i popijemo pivo
11.07.2014 | 13:17
Piši žalbu, nemaš što izgubiti. Iz mog iskustva, nekad i pomogne.
Nemam pojma kako ti servisi funkcioniraju, ali bilo bi mi logično da su otvorili mob i slikali oštećenja i da ti mogu jasno pokazati i dokazati svoje tvrdnje.
Ako ne mogu onda bi ja tražio uvažavanje garancije.
11.07.2014 | 14:34
Napisah jedno lijepo dugacko i pristojno pismo na cijem kraju sam se sjetio inspektorata, potrosackih prava te zastitite istih i nla bla bla pa sad jedva cekam odgovor.
11.07.2014 | 15:49
The_Cleric kaže:
Napisah jedno lijepo dugacko i pristojno pismo na cijem kraju sam se sjetio inspektorata, potrosackih prava te zastitite istih i nla bla bla pa sad jedva cekam odgovor.

Obavezni nam javi rezultate da vidimo epilog, mada po meni su ucinkovitija kraca, malo manje pristojna pisma
11.07.2014 | 15:52
Bez brige, javit cu jer smatram da je ovo j....nje u mozak!
11.07.2014 | 22:10
....
12.07.2014 | 05:46
Ja sam imao isto problema s govnima, i kad im je moja odvjetnica poslala pismo sve je išlo. Ali isključivo preko operatora i Apple. Meni je Iphon imao ko fol dodira s vodom. Samo gas popustit će.
12.07.2014 | 11:03
Hvala na savjetima i pomoci. Nije sad toliko stvar u tom prekidacu koliko me smeta njihovo nonsalantno ponasanje. Oni meni kazu da je uzrok kvara, pazite ovo, MOZDA to sto je ogreban i malo udubljen. MOZDA??? Wtf ? Pa daj ga otvorite i postavite dijagnozu i recite mi, "to je uzrok" a ne ovako mozda. Kao da smo na buvljaku pa mozda radi ili mozda nesto ne radi. Svakako cu jos pisati posvuda cisto sad da ih zajebavam ako vec nemogu nista postici. Ja smatram da netrazim nista na sto nemam pravo a sad cemo vidjeti sto ce biti dalje. Nastavak slijedi...
Pozz od Clerica
16.07.2014 | 10:00
Nakon par mail-ova oni se drze copy/ paste odgovorima u kojima stoji kako nazalost, nemogu mi pomoc jer nazalost politika Apple-a ne dozvoljava zamjenu ostecenih uredaja i nazalost nemogu mi pomoci i nazalost jako im je kao zao. Rekli su mi toliko puta nazalost da mi je doslo da ih posaljem znate vec kud.
E sad, ja sam se kao zainatio pa bih htio istjerati ovo do kraja.
Sljedeci korak je da se obratim Apple-u sto cu i uciniti pa cemo vidjeti sto dalje iako mislim da necu nista postici, bar cu probati. Ako imate jos koji savjet dobrodosao je.
Pozz od Clerica sa plaze.
Bar sam na godisnjem pa se manje sekiram oko toga
16.07.2014 | 10:24
Ne trebaš se ništa obraćat appleu.

Apple nije taj od kojeg si kupio i apple nije taj koji ti daje garanciju. Provjeri malo zakon o zaštiti potrošača i vidi koje ti se opcije nude.

Vidi i tu:
potrosac.mingorp.hr/hr/potrosac/clanak.php?id=12488
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 6 sati
  • jura22: Na danasnji da Steve Jobs je predstavio prvi komercijalni Macintosh.
  • Riba: Ja sam davno narucio sa UK Amazona ali vidim da tamo vise nije available.
  • Riba: Haha, je, evo nasao ga u order history, trebao bih nabaviti novi.
  • Yonkis: A kako to nabaviti jer vidim da je made in Scotland? Toga nema u RH ili..?
  • Vanjuška: Našao... Deo-go.com To buraz!
  • Vanjuška: Riba, nemrem naći tvoj post na forumu o onom čudesnom pripravku s Amazona koji je rješavao skorene mrlje od znoja na majicama... Sjećaš se toga? Imaš link? B>io sam kupio onomad i super je poslužilo, sad mi opet treba, a nemrem iskopati jer ne znam koji skup riječi bih koristio.
  • smayoo: Poslao sam ti nešto, ne znam je li to - to što trebaš?
  • Riba: Pogledat cu jos ali ne mogu reproducirati, posalji mi na mail developer console output u browseru, pretpostavljem da ne ucitava javascript ali ne znam zasto kod mene onda radi.
  • smayoo: Nije pomoglo
  • Riba: stefanjos i smayoo - kod mene je sve u redu na oba browsera, pokusajte ocistiti browser cache
  • jura22: Mozda postoji neka intimna povezanost. Tada se isplati.
  • kupus: Ne isplati se. Ispravan vrijedi par sto eura max, i to si sretan ako ga prodaš.
  • Damirst: Vidio sam da su nove po cca 100€. Isplati li se to s obzirom na starost uređaja?
  • Damirst: Koje grafičke mogu u taj model?
  • pbreaker: *5670 sam ja kupovao s 512mb za 2010...
  • pbreaker: Kupovao sam ja radeon 6770 za imac2010 preko aliexpressa i radi sve vec nekih godinu dana. 6970 je u 2011 modelima koliko znam, grafa s 2gb ne crkava ona je na aliju oko 80Eura. tako da bolje staviti nju nego od 1gb koja je nešto jeftinija.
  • drlovric: Imamo li nekog kolegu Jabucara iz Benkovca ili Zadra? :)
  • dpasaric: Teško ćeš to naći, to je jedino što može krepati u tim strojevima.
  • Damirst: Ekipa, ima li netko za prodati grafičku Radeon HD 6970M za iMac 27 mid 2010?
  • smayoo: I na ffox isto
  • stefanjos: oglasnik opet u banani, bar na chromeu
  • ZeljkoB: Ako netko trazi iPad Pro 11" ili iPhone 12 Pro Max, u oglasniku su, slike detaljne na zahtjev, sve kao novo
  • Lihto: Može :)
  • dpasaric: Ili ga stavi negdje sa strane. pa da ga baš ne frkneš donesi u muzej kada budeš prolazio nekom prilikom, baš ću ovih tjedana slagati novi Apple postav, pa ću vidjeti treba li mi još koji, znam da 2-3 imam sigurno u skladištu...
  • Lihto: Hvala Davore, znači ide u reciklažu..
  • dpasaric: Više ne vrijedi, njegovo vrijeme je davno prošlo, to je muzejska stvar, a i muzeju ih imamo hrpu...
  • Lihto: Jel vrijedi šta orginal Apple dock sa 30pin kablom za iPhone 4/4s? Ako netko želi kupiti može na pm..
  • dpasaric: Konačno neki hardver test, dugo mi nitko nije želio ustupiti računalo za test, ali sada se našao dobrovoljac! :)
  • dpasaric: Stigao mi je novi MacBook Pro M4 Pro na Jabučnjak test! :)
  • smayoo: RIP David Lynch
  • ^SuperUnknown^: Treba tko Time Capsule 1st gen? 500 i 2000 GB modeli, restauriranih napajanja (40/50E cijene). Javite u PM ako tko treba :)
  • accom: Windy. Meni odličan.
  • smayoo: Nije nijedna 100% i uvijek točna, ali za Hrvatsku je HRT Meteo meni najtočnija
  • smayoo: Za Hrvatsku HRT Meteo
  • Matija klc: Teski ocaj. Trenutno mecava u mom gradu a u njoj pise kisa da pada. Sta koristite vi ekipa?
  • Matija klc: Koju aplikaciju za vrijeme koristite? Ova standardna od Apple-a je postala
  • smayoo: Piši u forum
  • Air: Kod instalcije mi se oštetio jedan user na način da jedinio kod njega ne mogu otvoriti System preferece.
  • Air: @Bertone hvala. Odradio sam direktno preko instalera Apple. Spremim ovaj link za kasnije.
  • Bertone: [link]
  • Bertone: @Air, [link]
  • Yonkis: Settings , General, Dictionary. Bilo mi je uključeno. Nisam to upalio 100%
  • Air: netko je stavio na Jabucnjaku link sa operativnim sistemima koji nisu više podržani od Apple-a. Ja ne mogu naći taj post. Trebam Big Sur. Ako netko zna sa koje stranice je siguno sikuniti?
  • smayoo: Nemam pojma. Gdje si to našao? :)
  • Yonkis: Kakav je ovo hrvatsko engleski rječnik? [link]
  • ^SuperUnknown^: Ekipa, trazim tipkovnicu tj. top case za prvi Intel Macbook (Macbook1,1-4,1 A1181), po mogucnosti bijelu, ali moze i crna :) Ako tko ima od nekog krepanog javite :) Thx!
  • kupus: tražim 30 pin na lighting adapter, ako ima tko viška - PM
  • stefanjos: sretna nova!
  • Yonkis: Sretna vam ova nova 2025!
  • dpasaric: Kreativna vam 2025. godina! Kanpai! [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?