18.11.2013 | 22:40
JOHN kaže:
Auto lak ima garanciju. Garancija je definirana uvjetima korištenja.
Ta famozna boja je u sklopu garancije uređaja i definirana je uvjetima korištenja.
Ako se lak skida, a izlozen je prema uvjetima koristenja, onda se garancija mora priznati.
Ako cemo brojat zrnca oko svega, onda ce se garancija priznat maltene samo ako dođe do samozapaljenja uređaja, auta, kuće, stana itd.
Dobro, mogao sam i bolju analogiju smisliti, no činjenica je da smatram da se uz normalno korištenje mobitela, dakle - grebanje, navlačenje po džepovima sa ključevima i kovanicama, padovi i slično moraju desiti wear & tear oštećenja koja neću smatrati nekvalitetom već normalnim procesom koji nastaje uslijed korištenja. To što scarface ide muljati i izmišljavati svašta, samo da opet dobije "novi" mobitel je po meni ljigavo. Netko bi to nazvao sposobnošću i majstorijom, ali ma koliko volio Only Fools & Horses, ne volim takve muljatore, prekupce i probisvijete. Ne kažem da je scarface takav, ne poznajem ga, no on se ponosi time što radi, a ja imam pravo misliti da to nije nikome na ponos već na sramotu.
Al sad već filozofiram
zabac kaže:
Ono što scarface prića neiju u Hrvatskon, već vani u Evropi.
Znam, no bilo to u Nizozemskoj, UK, USA, u nas, bilo gdje je isto sranje - muljanje i varanje.