06.04.2014 | 07:09
Imam isti "problem". Ista stvar je sa tri nano sima i pretplatničkim brojevima u firmi, a u okviru VPN-a koji imamo ugovoren s HT-om. Ostali pretplatnički brojevi u okviru tog VPN-a u firmi a koje klasične sim kartice (koriste se uz neke druge mobilne aparate) su prošle jeseni dobili novi vizualni logo na ekranima tih, drugih mobitela, dok je s pretplatničkim brojevima koji koriste nano kartice HT-a ostao stari logo. Pokušavao ovo riješiti s korsničkom podrškom i službom HT-a; prvo "daljinski" gdje sam resetirao iPhone, resetirao mrežne postavke, oni nešto petljali s njihove strane (isključivali i uključivali nešto na svojoj strani) no ništa nije pomoglo. Neki dan me nazvali dvaput iz službe za poslovne korisnike, jer je to valjda negdje ostalo "nerješeno" u njihovim evidencijama, te me obavijestili da je problem u STARIM nano karticama te da centar u Sisku sad ima nove nano kartice (moš' mislit') i da odem i zamijenim iste. Napravio to, ali nikakve promjene nema.. Sve je ostalo po starom. BTW, na korvertama u kojoj su bile te "nove" nano kartice i dalje je logo T Mobilea
Inače, mislim da to ustvari ne bi trebalo imati veze sa samim sim karticama. Znam nekoliko primjera gdje su korisnici sjekli stare, klasične sim kartice (stare puno godina) jer nisu htjeli mijenjati sim kartice kod operatera pa je prošle jeseni i na tim karticama - u redovnom postupku HT-a, proradio novi vizualni identitet i na tim iPhonima redovno stoji HT na displayu a ne više T-Mobile HR..
Ideja???