Bluetooth slušalica - compatibility
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Bluetooth slušalica - compatibility

02.02.2014 | 17:00
Htio bih kupiti bluetooth slušalicu za iP5s ali nemam nikoga da bi mi mogao iz iskustva reći funkcioniraju li (mislim na kompatibilnost) BT slušalice sa iP5s.
Vidim da na Apple Storeu nude samo jedan model slusalice ( Plantronics A170 Margue) pa me zanima znači li to da je to jedino što Apple sugerira što će raditi sa iP5s pošto ima "Bluetooth 4.0 wireless technology".

Plantronics M55/25 ili neka Jabra bi bio moji izbor.
02.02.2014 | 17:38
Sve slušalice će raditi kao hands free, neke će raditi i kao audio slušalice. Imao sam Sony-Ericsson neku i radila je uredno. U slušalici je uvjek isto zvonilo (bez obzira na zvuk zvona iPhone-a), dok je s nekom Nokiom u slušalici zvonila ista melodia kako i na telefonu.
Bila je rudimentna podrška, ali je radilo. Čak je i glasovno biranje radilo (mada se nisam uspio izvještiti).
Trebaš vidjeti što očekuješ od slušalice/a.
02.02.2014 | 17:58
Parrot minikit. Parrot ugradni radi. Jabra drive radi. Sony autoradio s ugrađenim BT radi. Noname iz Chipoteke, koja se stavlja na uho isto radi... Po pitanju razine integracije, najzadovoljniji sam s Jabra drive. Po pitanju kvalitete zvuka - sa Sonyjem.
02.02.2014 | 18:17
Očekujem od slušalice da se upari sa iP5s i da ne puca veza usred razgovora. Očekujem da mi zazvoni (bilo kako) u uhu ukoliko je dolazni poziv. Ništa više.
Također mogućnost slušalice da se možda upari sa još jednim telefonom tj da podržava 2 telefona odjednom (plantronics m55/25)
Nemam u autu ugrađen autoradio sa BT funkcijom ili koji bi se povezivao sa BT slušalicom tako da mi to nije primarno.
02.02.2014 | 18:36
Nije smisao da se radio povezuje sa slušalicom, nego da se autoradio povezuje s mobitelom, tako da ti ne treba BT slušalica na uhu, nego koristiš audio sustav u autu (+ dodatni ugrađeni mikrofon).
Za to što očekuješ preporučam neku od Jabra slušalica. Također ti preporučam da si to kupiš preko njemačkog E-baya.
02.02.2014 | 20:10
Ja koristim neku obicnu od Nokie, mislim da je BH 105, najobicnija sto moze biti i radi mi odlicno. Lagana, ne boli uvo' a kostala oko 80 kn. Za moje potrebe vise nego dobra. I radi sa 5s naravno.
02.02.2014 | 23:47
Imam Nokiinu BH-210 ali mi je prestala raditi iz ne znam kojeg razloga. Jednostavno se ne povezuje tj ne vidi ju ni jedan mobitel. Reset se radi da ju spojim na punjač ali ne pomaže stoga gledam kupiti novu BT slusalicu.
03.02.2014 | 08:42
Što to znači? Svaki put kad je spojiš na pinjač ona se resetira ili kad je na punjaču treba još koju tipku stisnuti?
Teško da je ovo prvo.
Što se tiće uparivanja dva telefona s jednom slušalicom, to treba provjeriti, jer ih većina to nije u stanju (barem nekad nije bilo moguće ali danas u BT 4.0 možda je to podržano).
03.02.2014 | 11:06
Ovo za Nokiu i reset mi je smješno, mora se nešto još držati da se resetira i da je spremna za povezivanje s novim uređajem.
Ovo za Jabru je OK.
03.02.2014 | 11:58
Jedno je reset (postavki) a drugo je povezivanje. Povezivanje radi tako da se slušalica upali dugim držanjem tipke i uparivanjem sa 0000 (što meni sad ne radi sa ni jednim (pametnim)telefonom. A ni reset vjerovatno
03.02.2014 | 17:05
Izgleda crkla, kao i ona moja koju sam imao (baterija je vrisnula i gotovo). Radi 1/2 poziva.
03.02.2014 | 21:43
Nije baterija u pitanju. Pali se uredno i mogu je držati u pairingu modeu (zovi to kako hoćeš, stand byu) dva dana.. rado bi je nekom poklonio jer mi je glupo baciti jer meni ne radi.
03.02.2014 | 23:21
Ako si dovoljno vičan, probaj slušalicu otvoriti i odpojiti bateriju. Baterija ziher ima dvije žičice koje završavaju nekim minijaturnim konektorom koji je zaštekan na elektroničku pločicu. Odpoji bateriju i pusti tako 10 minuta. Onda spoji pa vidi da li je došao sebi.
Imao sam jedan handsfree za auto od Sonyja koji se znao tako zaglupaviti... Kad bi mu skinuo bateriju, onda bi se resetirao i proradio. Dok mi ga jednom prilikom nije došlo pun kufer pa sam ga lijepo nježno položio pod kotač moje Toyote i prevezao se preko njega. Nekoliko puta. I kupio si Parrota.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 9 sati
  • jura22: Na danasnji da Steve Jobs je predstavio prvi komercijalni Macintosh.
  • Riba: Ja sam davno narucio sa UK Amazona ali vidim da tamo vise nije available.
  • Riba: Haha, je, evo nasao ga u order history, trebao bih nabaviti novi.
  • Yonkis: A kako to nabaviti jer vidim da je made in Scotland? Toga nema u RH ili..?
  • Vanjuška: Našao... Deo-go.com To buraz!
  • Vanjuška: Riba, nemrem naći tvoj post na forumu o onom čudesnom pripravku s Amazona koji je rješavao skorene mrlje od znoja na majicama... Sjećaš se toga? Imaš link? B>io sam kupio onomad i super je poslužilo, sad mi opet treba, a nemrem iskopati jer ne znam koji skup riječi bih koristio.
  • smayoo: Poslao sam ti nešto, ne znam je li to - to što trebaš?
  • Riba: Pogledat cu jos ali ne mogu reproducirati, posalji mi na mail developer console output u browseru, pretpostavljem da ne ucitava javascript ali ne znam zasto kod mene onda radi.
  • smayoo: Nije pomoglo
  • Riba: stefanjos i smayoo - kod mene je sve u redu na oba browsera, pokusajte ocistiti browser cache
  • jura22: Mozda postoji neka intimna povezanost. Tada se isplati.
  • kupus: Ne isplati se. Ispravan vrijedi par sto eura max, i to si sretan ako ga prodaš.
  • Damirst: Vidio sam da su nove po cca 100€. Isplati li se to s obzirom na starost uređaja?
  • Damirst: Koje grafičke mogu u taj model?
  • pbreaker: *5670 sam ja kupovao s 512mb za 2010...
  • pbreaker: Kupovao sam ja radeon 6770 za imac2010 preko aliexpressa i radi sve vec nekih godinu dana. 6970 je u 2011 modelima koliko znam, grafa s 2gb ne crkava ona je na aliju oko 80Eura. tako da bolje staviti nju nego od 1gb koja je nešto jeftinija.
  • drlovric: Imamo li nekog kolegu Jabucara iz Benkovca ili Zadra? :)
  • dpasaric: Teško ćeš to naći, to je jedino što može krepati u tim strojevima.
  • Damirst: Ekipa, ima li netko za prodati grafičku Radeon HD 6970M za iMac 27 mid 2010?
  • smayoo: I na ffox isto
  • stefanjos: oglasnik opet u banani, bar na chromeu
  • ZeljkoB: Ako netko trazi iPad Pro 11" ili iPhone 12 Pro Max, u oglasniku su, slike detaljne na zahtjev, sve kao novo
  • Lihto: Može :)
  • dpasaric: Ili ga stavi negdje sa strane. pa da ga baš ne frkneš donesi u muzej kada budeš prolazio nekom prilikom, baš ću ovih tjedana slagati novi Apple postav, pa ću vidjeti treba li mi još koji, znam da 2-3 imam sigurno u skladištu...
  • Lihto: Hvala Davore, znači ide u reciklažu..
  • dpasaric: Više ne vrijedi, njegovo vrijeme je davno prošlo, to je muzejska stvar, a i muzeju ih imamo hrpu...
  • Lihto: Jel vrijedi šta orginal Apple dock sa 30pin kablom za iPhone 4/4s? Ako netko želi kupiti može na pm..
  • dpasaric: Konačno neki hardver test, dugo mi nitko nije želio ustupiti računalo za test, ali sada se našao dobrovoljac! :)
  • dpasaric: Stigao mi je novi MacBook Pro M4 Pro na Jabučnjak test! :)
  • smayoo: RIP David Lynch
  • ^SuperUnknown^: Treba tko Time Capsule 1st gen? 500 i 2000 GB modeli, restauriranih napajanja (40/50E cijene). Javite u PM ako tko treba :)
  • accom: Windy. Meni odličan.
  • smayoo: Nije nijedna 100% i uvijek točna, ali za Hrvatsku je HRT Meteo meni najtočnija
  • smayoo: Za Hrvatsku HRT Meteo
  • Matija klc: Teski ocaj. Trenutno mecava u mom gradu a u njoj pise kisa da pada. Sta koristite vi ekipa?
  • Matija klc: Koju aplikaciju za vrijeme koristite? Ova standardna od Apple-a je postala
  • smayoo: Piši u forum
  • Air: Kod instalcije mi se oštetio jedan user na način da jedinio kod njega ne mogu otvoriti System preferece.
  • Air: @Bertone hvala. Odradio sam direktno preko instalera Apple. Spremim ovaj link za kasnije.
  • Bertone: [link]
  • Bertone: @Air, [link]
  • Yonkis: Settings , General, Dictionary. Bilo mi je uključeno. Nisam to upalio 100%
  • Air: netko je stavio na Jabucnjaku link sa operativnim sistemima koji nisu više podržani od Apple-a. Ja ne mogu naći taj post. Trebam Big Sur. Ako netko zna sa koje stranice je siguno sikuniti?
  • smayoo: Nemam pojma. Gdje si to našao? :)
  • Yonkis: Kakav je ovo hrvatsko engleski rječnik? [link]
  • ^SuperUnknown^: Ekipa, trazim tipkovnicu tj. top case za prvi Intel Macbook (Macbook1,1-4,1 A1181), po mogucnosti bijelu, ali moze i crna :) Ako tko ima od nekog krepanog javite :) Thx!
  • kupus: tražim 30 pin na lighting adapter, ako ima tko viška - PM
  • stefanjos: sretna nova!
  • Yonkis: Sretna vam ova nova 2025!
  • dpasaric: Kreativna vam 2025. godina! Kanpai! [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?