17.02.2014 | 18:57
dibidango kaže:
hvala svima sto su ucestvovali u ovome sto sam trazio..misli mda cu bit prvo koji ce na iphoneu da reze suho meso...ja sam na njemu instaliro facebook,youtube,skype i neke od igricaa...ako ne dodjem do tih sifri onda ce moj iphone i da mi koristi kao daska za rezanje mesa
a sad da odg saint(mederatoru)
1. Hvala bolje vas nasao
2. Nisam se dero vec sam samo naglasavo(da je nov,da trazi sifru od 4 znaka)
3. Malo vise sam u bedu jer nisu to bile male pare
4. Za ovo sto sam piso skracenice od psovki to je moja greska nece se ponovit
5. Ne znam koja je to bila ilegalna radnja sto sam ja uradio
6. Jest pojavila se ta opcija find my phone nezz al to je moj telefon i nezz ko ce to da prijavi
7. Znam da mislis da je telefon ukraden al nije,a policija moze slobodno da dodje na vrata i da pokuca posto ja imam racun jos uvijek od tog telefona u radnji kojoj sam ga kupio
8. Ovo zadnje nisam bas dobro skonto,al odnijecu ga u radnju gdje sam ga i kupio pa da vidim jel se moze sta da uradi..
jos jednom hvala svima na pomocii
Sve je ok ali ocito nisi shvatio sta sam mislio pa cu probati da obrazlozim
1.
2.Otvaranje teme ide malim slovima(velika slova znaci deranje,svadju...)kao i postovi
3.Potpuno te razumijem i nadam se da ces uspjeti srediti problem
4.Sve je ok desava se
5.Hackiranje maila .....
6.Mislio sam na tu opciju da li se pojavila (nisam uspio shvatiti iz tvoje recenice da li je bas to)
7.Ne mislim ja nista i ako je ukraden to je tvoja stvar,nisam ja ovdje da nekom popujem da li ce da koristi nesto poplaseno ili ne
(sto se tice kucanja na vrata,policija je napokon pocela da radi svoj posao sto se ne odnosi direktno na tebe)
8.Ako nisi serviser,nisi dobar sa engleskim,nisi nikada kontaktirao Apple support.....Bolje je da se obratis nekome ko je to vec radio ili radi(servis ili sta vec)