16.06.2014 | 07:00
jutro
jučer tokom dana sam sa appstore skinuo neki cleaner,neznam kako se točno zove samo znam da je bila slika app-a neka metla,žuto-crvena aplikacija...
i par puta je pokrenuo i odlučio je obrisati...išao sam je deinstalirati i kad je sve to završilo pozadina na mobu mi je bila skroz crna a ikone su bile označene samo tankom bijelom linijom,neznam kako se je to dogodilo i zašto....onda sam ja otišao u wintherboard da označim neku temu tek tako i kliknuo na responding da se on pokrene i da dođe na svoje,međutim ista stvar ko i prije
onda sam uradio hard reset i od tada se samo vrti jabuka i onaj mali kružić,tako da se iphone 4 više ne može dignuti...napravio sam već par puta hard reset ali ništa...čak sam i bateriju otkačio i ponovno je vratio i upalio mob i opeta isti problem...što je moglo biti uzrok ovom problemu...
evo upravo mi se dogodilo neš sasvim drugo,fon je stajao na punjaču i na jedan puta je počeo vibrirati i pojavio se bijeli ekran i crtta u vodoravnom stanju,i primijetio sam da je počeo rub oko ekrana da se crni sa nutarnje strane pa nisam znao što bi pa sam na brzaka otkopčao baterijui onda j e opeta vratio nazad i upalio ga i uvijek stoji jabuka ali sada ekran nije više tolko crn nego ima i bijele boje oko rubova...jel to možda kraj moba ili...
lijepi pozz