16.08.2014 | 13:25
Pozdrav ekipa, nov sam na ovom forumu!
Ovako, imam jedan problem, radi se o iPhoneu 4S. Radi mi praktički savršeno već dvije+ godine, na njemu je iOS 7.1.2, nikada jailbreakan. do sada baterija odlična bez obzira na često korištenje. Gotovo mi nikada nije ispao, na njemu nijedne ogrebotine. Stvar je sljedeća, nismo kući imali interneta nekih 11 dana zbog prelaska na drugog operatera pa sam koristio 3G, ALI JAKO MALO. Nedavno sam skontao da mi je usage time gotovo identičan standby timeu. Također sam shvatio da se to događa samo kada mi je mobitel spojen na WiFi ili Cellular. Pokušao sam ga restartirati, hard reset, restorao na tvorničke postavke pa back upao, restoreao na tvorničke postavke i postavio kao novi iPhone, svaki puta dakle sam bio bez ijedne aplikacije te je problem svaki put bio tu. Pokušao sam i sa nekim "trikom" sa neta gdje se iskljuci wifi, ukljuci sve na cellular dati, pričeka cca 5 min te se isključi samo 3G i nakon toga se upali WiFi - ovo je pomoglo koliko sam skontao većini. međutim ne i meni. izbrisao sam sve mailove, icloud mi se ne backupa osim manually preko iTunesa, background app refresh iskljucen, iskljucen location services. nista na push notifikacijama. dakle sve sam iskljucio sto sam mogao no medutim, cim sam spojen na net odmah mi nesto nabija usage time i samim time guta bateriju. nadam se da netko ima neku ideju. garancije nemam jer jer istekla a i mobitel nije kupljen u hrvatskoj. takoder prije cu odustati od smartphoneova nego kupiti novu bateriju. u attachmentu mozete pronaci test sa iBackupbota, takoder, mislim da je taj test u redu. nadam se da cete mi nekako pomoći. živili!
i.imgur.com/3iIVgvB.jpg