01.09.2014 | 08:02
Krivo sam se izrazio, sto se mene tice, jer meni je to sve ukjluceno... I njegov slucaj me ponukao da vidim ima li sta od te aplikacije , ako bi se to meni dogodilo.
Osbno u zivotu tude nikad nisam,niti bi prisvoio. Jer sam tako odgojen,a i polazim,kako bi se ja osjeca da mi se to dogodi...
Ajmo iz pocetka. Upozorio sam ga da mu policija moze lako zakucat na vrata,,i jos dosta stvari sam mu objasnio, uglavnom da moze naheb.... i da nije u redu zadrzat mob....
Reka sam mu da bi ga ja odnio na policiju, bez obzira sto bi osta zauvik tamo.
A ovo za zaobilazenje sam pita iskljucivo radi sebe,jer imam par iphona, kcerki za odlican uspjeh i sve njezine vrllne kupio 5s.
Nekidan kupio kao sto znate macboook retiinu, i ukljucio app....
Mozda sam iz prve napisat jasnijii post.... I tom vise poznaniku( u istom smo ,moto, klubu), nema sanse da bi mu rekao postupak.
Obicno ne koristi forume,,, rado citam neke kako bi prosirio svoje znanje, iako je vecina foruma, beskorisna.
Nadam se da je sad jasnije zasto sam pita za tu app. Znaci za sebe, a ne da bi njega instruira kako to rijesit.
Pa ray ban naocale sam odnio u policiju, iako znam da ih vlasnik nece dobit, ali zato ja mirno spavam. Nikad tude nisam zadrza.
Ne mojte mislit da se pravdam, ali stvarno se na forumu treba post napisat tako da ga napises u tancine, jer moj prvi post, za koji sam mislio da ce bit jasan, ipak je nejasan i imali ste pravo odgovorit onako.
Ispricavam se radi moje pogreske. Sam znam da pomocu app,mogu izbriisat podatke, zakljucat i te neke sitnice, ali me stvarno zanima da li ga mogu pronac, iphone,laptop.
Ne morate objasnit proceduru da nebi bilo ( jer sam siguran) da bi bilo clanova koji mi nebi vjerovali. Znaci samo molim odgovor da li ga stvarno mogu pronac, ili je to samo za onih par sitnica.
Jos jednom isprike, jer mi nije bila namjera saznat kako bi poznanik/ prijatelj ostavio sebi iphone.