18.09.2014 | 08:34
Sinoc sam kao i vecina u 19h skinuo iOS8 na iPhone 5. Kada se napokon skinuo na mobitelu nije radilo skoro pa ništa i još uvijek ne radi. Znaci cim se upalio tražio mi je da tri puta upišem password na svoj Apple ID da bi mi nakon treceg puta rekao da je pass netocan,a tocan je jer u međuvremenu ga koristim i na iPadu i Macu bez problema. App store ne radi i ne reagira na bilo sto,iCloud isto tako. Aplikacije koje koriste internet ne rade uopce. Kada udem u Instagram/Facebook ili bilo koju sl. kaže mi da mi treba intenet i da provjerim internet konekciju,a spojen sam na WiFi kucni koji radi normalno. Probao sam i preko 4G - ista stvar.Stavio sam iPhone u recovery mode i pokušao sam ga restorati i kada vratim backup (probao sam s više backupa) ponovo ista stvar. Cak sam pokušao i vratiti na iOS7 ali ne ide. Uopce ne znam sto da radim više. Clean restore ne dolazi u obzir jer su mi svi kontakti i svi bitni podatci na mobitelu i ne želim ih tek tako izgubit.
Btw: Jailbreak nikad nije bio instaliran na mobitelu ili bilo sto slicno. Normalno je sve radilo do sada.