10.10.2014 | 12:32
Tko ima Američki Apple ID, a želi zaraditi lovu na svome računu postoji način tako da ide na
m.freemyapps.com/
Ide na get started now
Dalje sto treba uraditi je da instalira profil, stranica ce ga automacki prebaciti u settings, i ide na install. Ovaj profil veze uredjaj i freemyapps po uuid broju da se nebi fejkalo.
Nakon toga sljedi skidanje aplikacija i zaradjivanje bodova.
Skinite jednu od aplikacija desno od nje pise koliko se bodova dobije za koju aplikaciju.
Aplikaciju je potrebno skinuti i pokrenuti 30 sec, nakon par minuta odete ponovo na freemyapps i vidite dali su se bodovi uracunali, kada se bodovi od aplikacije uracunaju, aplilaciju mozete slobodno izbrisati.
Pod tabom gifts mozete vidjeti sta mozete za koliko bodova reedemati.
Ja sam dosad jako mnogo novca zaradio pomocu freemyapps koje su mi omogucili da kupim aplilacije i uzivam u njima, legalno.
Ja sam kupio novi iphone prije nekih mjesec dana, tako da sam na ovom novom zaradio samo 10 dolara, ali još mi malo fali da novih 10$ zaradim.
U prosjeku treba mi nekih 20-30 dana da ukupim 3000 bodova (10$) nekada i puno manje. Kada mi je dosadno odem pogledam ima li kakvih aplikacija poskidam ih samo ih otvorim i zatvorim i nakon par min bodovi su tu.
Također postoji mogucnost da bodove zaradite i preko refferal linka, ako osoba klikne na njega i registrira se i skine app, dobivate 200 bodova, pa ako netko zeli i ako nije zabranjeno na forumu stavljat referale
evo moga
m.freemyapps.com/share/url/5dcb68c2
Ako smeta, slobodno izbrisite.
Ako bude jos kakvih pitanja slobodno pitajte, uslugu toplo preporucujem svima koji nemaju mogucnost da kupuju iz svoje zemlje aplikacije, bitno je samo da racun tj apple id bude americki racun, inace necete moci redeemati bodove na svoj apple id.