29.10.2014 | 14:13
Pozdrav svima!
Imam problem u vezi svog iPhone 4S, kupila sam ga dok je izašao na tržište i prvi sam vlasnik. Slušao me cijelo vrijeme, nisam imala nikakvih problema s njim.
No, u zadnje vrijeme me ne sluša Home tipka, gledala sam na internetu, kako resetirat tipku i poboljšat funkciju, uradila i bilo je bolje.
I prije 2-3 dana, počne mi se javljati Kontrol voice ili ti Siri.. Iskreno, ludim na nju! Svako malo mi se javi, Siri ovo, Siri ono! Gledala sam u postavkama da ju isključim, ali nemam tu opciju isključivanja, (dok iPhone od prijateljice ima), očito da ju moram trpiti!
Mobitel mi je blago za reć 'poludio' od kako se ona pojavila. Aktivira se, i onda zove random ljude preko FaceCall-a.
Pokušam kliknuti dva puta na Home tipku, kako bi 'ugasila' aplikaciju u pozadini, i opet se aktivira Kontrol voice; dopisujem se preko iMessage ili Facebooka na Safariu, javi mi se Kontrol voice ili mi ponudi da 'ugasim' aplikacije u pozadini. Zaključam Loockscreen, Kontrol voice se sam javi. Onda nazove nekoga i tako u krug.
Kad bi ga odnjela na popravak bojim se da mi nebi puno love iz đepa izbili, pa ću se prvo posavjetovat tu, a onda vidjet što ću dalje i jel se isplati popravljati.
LP