02.01.2015 | 11:25
baš to .... i ne očekujem odn. uvjeren sam da ni na koji način neće poduzeti nista oko toga ..... ja ga osobno ne poznam, nasao sam ga na fejsu, i kontaktirao, a prema odgovorima i neartikuliranosti vidio sam da oko toga nema nista sa njegove strane .....
jedino mi ide na ruku što taj lik, pod svojim punim imenom i prezimenom ima icloud account i sam potvrdjuje da je to bio njegov telefon, pa se zna da nije ukraden ili nesto slicno ....
ali kad tad cu ga prodavat, iako to nije neki iznos više, pa bi htio izbjeci razgovor oko iclouda sa potencijalnim kupcem ....
ukratko, glupa situacija kad imas provtng vlasnika koji je blago rečeno razmažen i boli ga dupe .....
sumnjam da ce mi apple ikako pomoci, bez obzira sto ga oni mogu kontaktirati, ali sigurno nece dok on ne pokaze inicijativu, koju nezeli pokazati ...... tako da .... kontaktirao sam ikliniku, i onu to mogu napraviti , ali za 400 kn, što je skoro pa vrijednost telefona i to mi je neisplativo ... dakle, rješenje na neki način postoji ..... video tutoriali oko micanja iclouda mi ne pomazu jer su svi glupost koja vodi ka spamu, ali isti su kada je kompletan telefon zakljucan, pa je to ustvari kriminalna radnja, ali kod mene to nije slučaj ....