28.01.2015 | 23:19
Eto vratio se moj rekao bih 3u1 (prvi zadnji i jedini) Iqrac 5s sa servisa gdje sam ga poslao jer zvecka.
Kaže genije od servisera Saša B:
"Zveckanje prilikom trešnje uređaja je normalno kod svih iPhonea te je uzrokovano montažom kamere na posebni ovjes radi poboljšanja kvalitete slike i auto fokusa te metalnih tipki koji zbog propisane tolerancije između tipki i metalnog kućišta prilikom trešnje proizvode metalni zvuk; LO"
Dakle, vidio ja kako smayoou potkivaju pa i ja digao noge te si priuštio novi 5s koji je (avaj) od prvog trenutka zveckao.
Zveckanje potječe od dugmića (onih koji imaju "propisanu toleranciju"), iritantno je, smeta u razgovoru, čuje se na videu koji snimaš.
Pretpostavljam da postoje još neki izvori zveckanja - ali oni su meni potpuno nečujni kad selotejpom zalijepim on/off dugmić i nisu predmet ovog posta.
Postoji li netko tko je u međuvremenu riješio problem jer shvatio sam da ću se morati ozbiljno porazgovarati s agram servisom.
Dakle, molim cijenjeno pučanstvo da pridodaju pokoju ideju ili savjet kako se domoći ispravnog iPhonea.
I jel ima netko ringtone "potpetice zvec zvec zveckaju"?