22.02.2015 | 12:31
Pozdrav vlasnik sam iphonea 4 i 4s i sa oba imam probleme.Naime na iphonu 4 mi je puklo staklo prilikom pada i na ebayu sam narucio novo staklo s ekranom.Prilikom mijenjanja ekrana sam zajedno promijenio power button te home tipku.Kad sam ga sastavio sve je radilo osim home tipke i prva sumnja je bila da mi je prodavac prodao tipku za 4s a ne za iphone 4.Taj problem nisam uspio rijesit.Ekran je bio dobar ali kako je to losa kopija prilikom laganog stiskanja ruba mobitela ekran se poceo razlivati po rubovima gdje sam stiskao i naravno odmah sam to poslikao te poslao prodavacu i uvazio mi je reklamaciju s uvjetom da mu slikam kod sa flata od ekrana i kad sam to rastavio i ponovno sastavio pocela je zezat power tipka i par puta sam ju vadio ali ista stvar.I nakon nekog vremena uspijem upalit mob i kada trebam utpikat pin mobitel zablokira i nista vise ne mogu s njim.Pa molim nekog ako je imo taj problem da mi kaze rijesenje.
Drugi iphone je 4s na njemu je bio promijenjen samo power button sve drugo original i nakon 2 god koristenja se ugasio sam od sebe i prilikom paljenja smo zavibrira par puta i stane a ekran se ne pali.Imao sam drugi iphone 4s koji je ispravan i preselio maticnu iz ispravnog u ovog koji se ne pali i mobitel radi normalno,stavim maticnu iz ovog koji ne radi u kuciste ispravnog iphona i sve radi,ali kada sam vratio ispravnu maticnu u njegovo kuciste mob ne radi vise.Sad mi nije jasno zasto ni taj koji je bio ispravan vise ne radi.
Molim pomoc.
Unaprijed hvala