24.05.2015 | 14:03
drlovric kaže:
Ne bi ja se prijatelju oko toga toliko zamarao. Raspast ce se i jedan i drugi
Ako ti pase zadrzi ga, ako ne rijesi ga se...
Zašto bi volio da je original? Ne zbog jabuke ili samog natpisa, nego kao sto sam rekao nekog pouzdanja da kad već nosim nešto na uređaju i plaćam to, želim biti siguran da mi bar dijelom daje određen veći faktor sigurnosti u trenutku pada.
Apple Case i druga originalna oprema treba zadovoljavati sljedece uvijete:
"...Apple devices from drops up to a 1 meter onto a hard surface like pavement. That includes protection of the device in any orientation including the usually exposed cover glass on the Apple device."
9to5mac.com/2014/12/11/apple-mfi-case-standards/
Zato mi je bitno znati mogu li računati bar na taj nivo zaštite inače mi maska gotovo ništa ne znaci.
Ali dijelom se slažem da se nemora time zamarati u smislu koji ce se prije raspasti
Ipak mi je zanimljivo vidjeti da postoje proizvodi koji toliko dobro imitiraju originalne Apple proizvode i da se sam Apple nije suviše potrudio stati tome na kraj.
@ smayo : što se tiče same cijene, slažem se da su im cijene često više nego bi trebale biti i sama cijena nije garancija kvalitete, ali kad već postoji neki standard kvalitete, onda očekujem da se toga ipak drže, a taj standard sam spreman koju kn vise platiti, a ne sam biti tester tih proizvoda