29.05.2015 | 12:08
Ne bih se upustao u tu avanturu da sam svoj majstor budem ni po sto
A ova baterija koja se moze naruciti na ifixit i dobar majstor su dobitna kombinacija ?
u jednom od iStyle servisa su mi rekli cca baterija + ruke 100 eura jos se ceka 7-10 dana,tako ako je ova baterija sa iFixit prihvatljiva odlucio bih se na tu varijantu.
Simptomi su da moram puniti telefon dva puta dnevno ,da usage blesavi ,za vremenski period od 6 sati ,prikaze standby 6 usage 3 i po i slicno.
Da ne govorim da se zna zagrijati da se mogu jaja na njemu ispeci
Vec sam radio restore i set up as new i nisam imao neke koristi, jos sam isao da instaliram jednu po jednu aplikaciju,pa da vidim kako ce se ponasati ,do cega je ,pa sve tako i opet nikakve koristi ,sve isto.
Sve moguce savjete i ideje sam isprobao i na kraju sam zakljucio (nadam se pogresno) da je baterija.
Eh sad da li postoji sansa da ga nesto sa softverske strane ubija ,da mu svaki put nesto crpi bateriju a da ja nisam skontao,i da su ovi simptomi ,to bi mi morao reci neko sa dosta vise znanja i iskustva od mene.
Kontam kad mu ne radi Touch ID (nije nikad ni radio,hardwerski problem,iz kutije takav izasao:) ) sto ne bi i baterija bila felericna