23.02.2016 | 12:02
Zdravo svima, novi sam ovdje i odlucio sam se registrirati sa ciljem da mi pomognete (iako to zvuci sebicno malo, no eto).
Znaci ovako stoje stvari, prije par mjeseci sam kupio iPhone sa ovjerenom garancijom u T-Mobile. Inace iPhone je potpuno funkcjonalan u svim aspektima, no nije sada bas u top stanju posto ima par ogrebotina po rubovima i malo udubljenje kod headphone jack-a. Uglavnom, u proteklih 3 tjedna sam primjetio da mi gornji desni ekran uredaja pocinje pucketati kada se malo jace stisne, cuje se kao neki click te imam osjecaj kao da se ekran poceo odpjeplivati i to me iritira.
Inace osim sto je u takvom stanju kakav je, mobitel je kako sam rekao u potpunosti funkcjonalan, indikatori za vlagu nisu crveni sto je ok.
No ja bih zelio poslati uredaj na popravak da mi se sredi taj labavi ekran ili sto vec, no strah me je da ce ga odbiti posto ima tu malu udubinu sa strane pa sada ne znam da li se uopce isplati slati to i biti 2 tjedna bez uredaja. Cuo sam dosta losih stvari o servisima i kako se ponasaju prema iphone uredajima pa vas trazim za savjet. Inace i prednja kamera ima onaj mali polumjesec ili crescent moon kako ga zove no to meni ne smeta.
Unaprijed hvala