10.03.2016 | 13:55
@bpodnar, hvala na informacijama. Probat ću je onda, čim promijenim telefon, jer mi na ovaj od 16GB - to ne stane. Naime, nemam vremena za prtljanje s tim kartama. Sad će mi trebati HR, a sutra Italija, idući mjesec Irska... To sve mora biti na mobu i točka. Inače me ne zanima. A 11 GB je podosta.
Inače, to što su karte toliko velike nema veze s tim koliko su detaljne, jer baš i nisu nešto puno detaljnije od drugih koje sam vidio. Usporedio sam upravo nekoliko lokacija koje znam, što po HR, što po BIH, IT, FR i DE. U odnosu na Mireo kartu HR, ove su jedno 90% točne i manje su detaljne (osim što piše kućni broj direktno na karti, ali nije baš uvijek točan). No, to nije loše, jer je Mireo karta HR zaista jako dobra. U odnosu na Teleatlasove karte IT, FR i DE, barem na onim lokacijama koje sam pogledao, u skroz najzadnjim detaljima je bitno manje točna od Teleatlasa. Ali i to opet nije loše. Samo skrećem pažnju da o detaljnosti (i točnosti) karte ne možeš suditi na temelju toga koliko su MB teške. Čini se jednostavno da ovi imaju lošiji algoritam pakiranja podataka.