04.10.2016 | 14:10
Ja razmisljam potpuno drugacije od Zabca. Radije bi uzeo starije auto nakrcano opremom, nego nov model koji nema nista. Poput BMW kojeg uvezu jer je bio jeftin u nabavi, a imas rucnu klimu i moras okretati rucicu da spustis prozor
Puno ogranicenja koje Apple namece je radi sigurnosti samih uredjaja. Da pretjeruju, pretjeruju. I malo su idioti, koji lagano popustaju doduse...
Android je dijametralno drugacija platforma, koja je po defaultu otkljucana i podlozna raznim prilagodbama. Medjutim, praksa pokazuje da korisnici u 99% slucajeva naprave vise stete nego koristi, popravljajuci ono sto nije pokvareno.
Meni je nepojmljivo da ti na flagship Androidu, koji kosta kao i iPhone, moras prazniti ram i nesto optimizirati. Resetirati mob svako malo. Prazniti, cistiti, na dnevnoj bazi... Na iPhone tih problema nema.
Mislim da bi idealan kompromis bio da Apple omoguci dva moda rada. Neki switch za Advanced i sl., da pruzi malo vise slobode korisnicima koji to zele. Ali tada vec pocinju da otvaraju pandorinu kutiju
Citam bas kako je iPhone opisao hard core korisnik Androida:
www.preporucamo.com/apple-iphone-7-testu/2016/09/23/