4s problem ili ne-ili mu je dosao kraj ;)
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

4s problem ili ne-ili mu je dosao kraj ;)

17.10.2016 | 11:58
bok, da vas pitam.
4s sa 9.3.5
znam da je spor i slab vec ali... ipak je to ajfon
sve se vise gasi(app) ne mob , blokira (pogotovo fejs app)
jako je usporen.
ne mogu imati 2-3 programa usporedno otvorena i da ih šaltam kao prije a da se ponovo se ucitavaju sto jako zivcira
ima li lijeka ili je to to ...
jbg, nemam love za SE - mozda bu na akciji krajem godine a ovi ostli su mi bzvz
to su televizori a ne telefoni ))))))
zato su mi SE i 4s taman
eh da i jucer mi se zblokao i trazio je id i pass- ne kuzim- nikada mi to nije trazio. pisalo je da je mob blokiran .wdf
17.10.2016 | 12:22
Iphone 5S nikada nije bio povoljni nego sada. Sve sto si nabrojao ce odraditi. Nije najnovija tehnologija ali nije ni cijena takva.
17.10.2016 | 15:06
Probaj restore pa postavi kao novi telefon. Mozda se nakupilo smeca pa ga ovako budes oslobodio. Pogotovo ako si samo nadigradjivao sistem a nisi nikad sa novim iOS-om isao od nule.
17.10.2016 | 16:51
jmarijano kaže:
Iphone 5S nikada nije bio povoljni nego sada. Sve sto si nabrojao ce odraditi. Nije najnovija tehnologija ali nije ni cijena takva.

ja sam jos uvijek na 5s i koliko god htio 6s ili SE (zbog bolje baterije i kamere) nemogu si to opravdat posto 5s i dalje besprijekorno radi. Nakon hrpe androida mislim da ce ovo biti prvi smartfon koji cu promijenit jer je crkao a ne nakon pol godine-godinu jer mi je popio zivce
17.10.2016 | 18:28
Meni je bio dovoljan jedan android tablet flagship da se odreknem izleta na android.
A sto se autora tice, slazem se da bi bilo dobro napraviti restore i set as new.
17.10.2016 | 19:18
nvarga kaže:
Meni je bio dovoljan jedan android tablet flagship da se odreknem izleta na android.
A sto se autora tice, slazem se da bi bilo dobro napraviti restore i set as new.

sto se tice tableta to nisam htio ni riskirat s androidom vec samo odma uzeo ipad air 2 nekako sam znao odma unaprijed da sam si ustedio dosta zivaca sto je ujedno i opravdalo nesto vise novaca dugorocno gledajuci.
18.10.2016 | 11:31
Dajte mi pojasnite
Imam backup u kompu
Njega povucem...
Jer ako idem iz nova
Kako cu staviti sve ovo kaj je unutra da mi bude isto kao sada
18.10.2016 | 14:58
Nikako. Jedno po jedno. SMS se gubi ako ga nisi posebno spremio. Gube se i ostale stvari koje su spremljene unutar programe.
Pozicije u igrama
iBook knjige i tako to.
Ako imas neki program koji cuva datoteke i to treba pospremiti.
Kazes da je telefon na granici upotrebljivosti, znaci nema stete, samo rizik da crkne i da izgubis sve.
Ja bi prvo poskidao na komp sve sto se poskidati dade, zatim bi isao vidjeti kako skinuti nesto sto se inace neda elegantno skinuti i prezalio ono sto se nikako ne da skinuti. Pospremio na sigurno i napravio restore i onda as new. Vidio kako se tlefon ponasa i ako je ista stvar koristio kao iPod.
18.10.2016 | 15:24
Icloud valjda imas ukljucen da ti povlaci kontakte, fotke, notes, kalendar?
18.10.2016 | 17:09
Da cloud je upaljen
Ali samo za kontakte ,kalendar i notes ako se ne varam
To mi je bitno
Slike su nebitne
Bum probao.
Thanks.
Ma samo da poživi jos malo
Dok nekaj ne nabavim.
Stvarno u ove 4 godine prosao je mali rat
Tako da sam prezadovoljan sa njime.
I jos imam oriđi bateriju i traje i traje
To ti je kvaliteta ))))))
18.10.2016 | 17:30
Ja imam 4Gi ma njemu je iOS7.1.2 (zadnji koji ide). Radi kao vurica, zašto tvoj ne bi radio?
18.10.2016 | 18:09
pa pise ti, odbija poslusnost
mozda mu sve ovo pompgne
18.10.2016 | 20:02
Bila konstatacija pitanje. Zaključio sam kako moj telefon dobro radi pa shodno tome zašti i tvoj ne bi dobro radio ako mu pomogne restore.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 19 sati, 9 minuta
  • jura22: Na danasnji da Steve Jobs je predstavio prvi komercijalni Macintosh.
  • Riba: Ja sam davno narucio sa UK Amazona ali vidim da tamo vise nije available.
  • Riba: Haha, je, evo nasao ga u order history, trebao bih nabaviti novi.
  • Yonkis: A kako to nabaviti jer vidim da je made in Scotland? Toga nema u RH ili..?
  • Vanjuška: Našao... Deo-go.com To buraz!
  • Vanjuška: Riba, nemrem naći tvoj post na forumu o onom čudesnom pripravku s Amazona koji je rješavao skorene mrlje od znoja na majicama... Sjećaš se toga? Imaš link? B>io sam kupio onomad i super je poslužilo, sad mi opet treba, a nemrem iskopati jer ne znam koji skup riječi bih koristio.
  • smayoo: Poslao sam ti nešto, ne znam je li to - to što trebaš?
  • Riba: Pogledat cu jos ali ne mogu reproducirati, posalji mi na mail developer console output u browseru, pretpostavljem da ne ucitava javascript ali ne znam zasto kod mene onda radi.
  • smayoo: Nije pomoglo
  • Riba: stefanjos i smayoo - kod mene je sve u redu na oba browsera, pokusajte ocistiti browser cache
  • jura22: Mozda postoji neka intimna povezanost. Tada se isplati.
  • kupus: Ne isplati se. Ispravan vrijedi par sto eura max, i to si sretan ako ga prodaš.
  • Damirst: Vidio sam da su nove po cca 100€. Isplati li se to s obzirom na starost uređaja?
  • Damirst: Koje grafičke mogu u taj model?
  • pbreaker: *5670 sam ja kupovao s 512mb za 2010...
  • pbreaker: Kupovao sam ja radeon 6770 za imac2010 preko aliexpressa i radi sve vec nekih godinu dana. 6970 je u 2011 modelima koliko znam, grafa s 2gb ne crkava ona je na aliju oko 80Eura. tako da bolje staviti nju nego od 1gb koja je nešto jeftinija.
  • drlovric: Imamo li nekog kolegu Jabucara iz Benkovca ili Zadra? :)
  • dpasaric: Teško ćeš to naći, to je jedino što može krepati u tim strojevima.
  • Damirst: Ekipa, ima li netko za prodati grafičku Radeon HD 6970M za iMac 27 mid 2010?
  • smayoo: I na ffox isto
  • stefanjos: oglasnik opet u banani, bar na chromeu
  • ZeljkoB: Ako netko trazi iPad Pro 11" ili iPhone 12 Pro Max, u oglasniku su, slike detaljne na zahtjev, sve kao novo
  • Lihto: Može :)
  • dpasaric: Ili ga stavi negdje sa strane. pa da ga baš ne frkneš donesi u muzej kada budeš prolazio nekom prilikom, baš ću ovih tjedana slagati novi Apple postav, pa ću vidjeti treba li mi još koji, znam da 2-3 imam sigurno u skladištu...
  • Lihto: Hvala Davore, znači ide u reciklažu..
  • dpasaric: Više ne vrijedi, njegovo vrijeme je davno prošlo, to je muzejska stvar, a i muzeju ih imamo hrpu...
  • Lihto: Jel vrijedi šta orginal Apple dock sa 30pin kablom za iPhone 4/4s? Ako netko želi kupiti može na pm..
  • dpasaric: Konačno neki hardver test, dugo mi nitko nije želio ustupiti računalo za test, ali sada se našao dobrovoljac! :)
  • dpasaric: Stigao mi je novi MacBook Pro M4 Pro na Jabučnjak test! :)
  • smayoo: RIP David Lynch
  • ^SuperUnknown^: Treba tko Time Capsule 1st gen? 500 i 2000 GB modeli, restauriranih napajanja (40/50E cijene). Javite u PM ako tko treba :)
  • accom: Windy. Meni odličan.
  • smayoo: Nije nijedna 100% i uvijek točna, ali za Hrvatsku je HRT Meteo meni najtočnija
  • smayoo: Za Hrvatsku HRT Meteo
  • Matija klc: Teski ocaj. Trenutno mecava u mom gradu a u njoj pise kisa da pada. Sta koristite vi ekipa?
  • Matija klc: Koju aplikaciju za vrijeme koristite? Ova standardna od Apple-a je postala
  • smayoo: Piši u forum
  • Air: Kod instalcije mi se oštetio jedan user na način da jedinio kod njega ne mogu otvoriti System preferece.
  • Air: @Bertone hvala. Odradio sam direktno preko instalera Apple. Spremim ovaj link za kasnije.
  • Bertone: [link]
  • Bertone: @Air, [link]
  • Yonkis: Settings , General, Dictionary. Bilo mi je uključeno. Nisam to upalio 100%
  • Air: netko je stavio na Jabucnjaku link sa operativnim sistemima koji nisu više podržani od Apple-a. Ja ne mogu naći taj post. Trebam Big Sur. Ako netko zna sa koje stranice je siguno sikuniti?
  • smayoo: Nemam pojma. Gdje si to našao? :)
  • Yonkis: Kakav je ovo hrvatsko engleski rječnik? [link]
  • ^SuperUnknown^: Ekipa, trazim tipkovnicu tj. top case za prvi Intel Macbook (Macbook1,1-4,1 A1181), po mogucnosti bijelu, ali moze i crna :) Ako tko ima od nekog krepanog javite :) Thx!
  • kupus: tražim 30 pin na lighting adapter, ako ima tko viška - PM
  • stefanjos: sretna nova!
  • Yonkis: Sretna vam ova nova 2025!
  • dpasaric: Kreativna vam 2025. godina! Kanpai! [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Ender, MacSlavko, Riba, Anonimci (316)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa