19.08.2017 | 16:11
Ljudi bok!
Nekoliko problema sa iPhonom 7, postavit ću pitanje ovdje jer me zvuk najviše iritira. Mobitel je star 8 mjeseci i imam garanciju jos 4 mjeseca. Nisam siguran dal da nosim na servis ili ne:
1.) Od samog pocetka, ponekad se desi da kad zovem nekoga ili netko mene zove, da se na slušalicu čuju smetnje kao kad na starim radiou ređajima mijenjate frekvenciju. Recimo da se to desi u 1/50 poziva. Ako ne to, onda se ne čuje ništa na slušalicu. Mislio sam da je do zvučnika gore na uređaju, ali kad sam jednom pričao preko slušalica, i na njih se čulo isto. Problem sam rješavao tako da isključim telefon i upalim i miran sam kojih 2-3 tjedna. Nekad s eisti problem javljao i kada bih snimao video sa kamerom i umjesto zvukova sa snimke su se čule te smetnje. Mislim da mi se to dosta manje dešava od kad sam updateao softwer, ali opet sam zbunjen i nesiguran.
2.) Mobitel se puni kad prištekam punjač na jednu stranu, a kad okrenem na drugu ne puni. Ima nekih crnih "mrlja" na onim zlatnim crticama ali nisam siguran dal je to prljavština ili nešto spaljeno ako je u pitanju neispravan punjač. Ne usudim se pokušavat to skidati da nešto dodatno ne naštetim.
3.) Punjač se pregrijava za vrijeme punjenja. DOdatna zbunjenost.
--i hoće li ekipa u servisu uopce moci prepoznati problem ako se to krčanje na slušalicu ne dešava trenutno sada? jer fakat se ne desava cesto, ali me iritira cinjenica da sam skoro 1000 eurića dao za iphone koji možda nije ispravan.
Prijedlozi/rješenja...sve je dobrodošlo.
Hvala svima!