28.02.2017 | 11:59
smayoo kaže:
Sve je stvar osobne preferencije, naravno, ali ja osobno smatram da je bolje kupiti (dobro očuvan) rabljeni iPhone, nego bilo koje android g*vno. Koliko vidim kod ljudi koji koriste android, da je ne znam koliko skup bio, nisam još sreo nikog da ima stariji od 4-5 godina.
Moja supruga koristi iP4 koji je još uvijek 100% funkcionalan, jedino je bilo malo gnjavaže za nabaviti Viber za njega jer je na iOS8. Davor, mislim isto ima 4S. Do prije godinu dana je imao 3S.
Moja kćer koristi moj stari iP5 koji ima 5 godina, sasvim uredno. Trebat će novu bateriju, 100-150 kn i to je to.
Nisu bez veze skupi. Kvalitetno su složeni i daju se dobro servisirati i održavati. Da mi se nisu posložile kockice da si nedavno kupim novi 6S, kupio bi polovni 6 iz nekog provjerenog izvora. U Njemačkoj ima nekoliko profija koji se time bave. Kupiš uređeni polovni uređaj s novom baterijom i 6 mjeseci jamstva.
samo odgovor na boldano: evo ja imam NOTE 2 vec preko 5 godina, uskoro ce biti i 6. Prvenstveno sam ga uzeo zbog puno razgovora i njegove ogromne baterije i mogucnosti koje je tada pruzao... Vec sa svim ostalim mobitelima iz Note serije nisam vidio nista vise od samo ubrzanja i nabrijavanja, pa nisam uzimao nista novog.
Tek u zadnjih 3-4 mjeseca sam primjetio da se malo usporio i da se baterija pocela prazniti puno brze (nekad je znala izdrzati i do 2 dana umjerenog/intenzivnog koristenja!) i moram ga puniti najmanje 1x dnevno :/
Zbog kupovine MBP i opcenito promjene kompletnog sustava planiram kupiti Iphone, ali Note2 mi je nekako prirastao srcu i planiram ga koristiti dok mu dusa ne ode. Strasno funkcionalan mobitel!