26.07.2017 | 20:43
Kloba kaže:
Ne znam zaista - pokušavam ti pomoć na slijepo. A da probaš nazvati njihovu podršku i pitati ih isto? Tko zna, možda ti nešto i uspije. A možda ti netko ovdje kasnije da i stručniji savjet, samo se strpi da pročitaju
Kada bih znao - rekao bih ti.
Ali mislim da ima veze s tim. Kada kupiš zaključan telefon, tebi su mrežne postavke već predinstalirane. Kod otključanih, logično - nisu. I onda nije niti čudno da se nakon brzog unlocka zblesira jer traži mrežu, a da ima negdje nešto točno ukucano - vjerojatno ne bi.
Samo razmišljam nekom starom logikom, možda danas već sve to drugačije radi...
Hoću reći, ništa te ne košta da ih nazoveš, kažeš o čemu se radi - i pitaš imaju li kakve postavke koje negdje u tom i tom telefonu te i te generacije treba ukucati.
@Kloba nazvat cu ih u svakom slucaju, al nekako sam mislio da ce bit bezbolnije da pitam ovdje
jer im korisnicka podrska i nije nesto. Ima smisla to sto ti pricas ali ako je 2 godine sa ovim postavkama radilo normalno, nevidim sto se promjenilo prije 10 dana, a i ako se nesto promjenilo zasto onda malo radi malo ne. Ali budem provjerio i te postavke , nemam sto izgubiti
@JOHN sve sam vec to probao, nisam bio samo u centru bio sam po citavom gradu i problem se javi bilo gdje, jutros se javio u kaficu gdje je zadnju godinu sve bilo normalno
Ovo za sim je dobra ideja ali se i meni s mojim simom zna dogoditi da je 2 dana sve uredu tako da to malo otezava stvar.
Al kad si to vec spomenio mozda moj sim nije uredu pa bi ga mozda trebao zamjeniti, ne znam ima li to smisla?