13.01.2018 | 13:50
Nisam mogao vjerovati da je to rješeno napokon. Jučer ih nazvao s posla, da malo škicnem tekmu kauboja, ako je ikako moguće. Ostao sam na liniji skoro pol sata, priča klasična, šta me zeza i da sam ih zvao već desetak puta i prijavljivo kvar. Nakon toga mi je ženska pustila muziku, dok je nešto radila i rekla da probam opet. Ja probam opet ista poruka o grešci. Uglavnom ta ženska nije odustajala, rekla je ako imam vremena da još ostanem na liniji, opet muzika, oni rade nešto, čujem i jedan muški glas u pozadini i kažu da je kod njih sve u redu, neka probam opet. Probam opet poruka o grešci. Dao sam im i svoje podatke login i pass i neće. Velim ja možda je greška u podacima, pa da napravim novi ID i pass, veli ona nije problem, ali nije do toga.
Uglavnom smo svi odustali i ženska je počela pisati neke prijavu da prosljedi negdje dalje, a rekoh ja dok pišete da probam ja još jedamput. Probam i nemam poruku o grešci nakon loganja, koja se skoro trenutno prikazivala, nego počne se vrtiti mali bijeli krug i nakon dvije sekunde otvori mi se max to go. Bingo, napokon...šta je bio uzrok svemu tome zna samo Svevišnji