27.12.2017 | 16:22
Smayoo, sve opcije su iskušane i istestirane i ni jedna ne funkcionira, čak ni hardreset telefona, restart telefona, paljenje i gašenje opcija u više kombinacija.
Ali sa drugim telefonima radi. Možda jer u onom starom (5s) nema SIM Card makar ne vidim kako bi to bila prepreka. Na drugim iPhoneima nisam vadio SIM Card pa ne znam jel do toga.
Win koristim još od 95 verzije. I prošao sam sve iteracije. Kao mladac nisam imao za Mac inače bi vjerojatno bio na Appleu danas a ne na Win. Financije su mi bile važne za odluku a sklepati neku PC konfiguraciju je bilo moguće za 5x manje novaca nego što bih izdvojio za Mac. I još k tome sam htio igrati igrice.
Do dan danas nisam imao problema sa AirDropom i sada se desi na mojim iPhoneima i ne mogu dokučiti pa sam se obratio ovdje.
Znam kako funkcionira AirDrop, pa mi je baš zato i čudno da ne znam riješiti problem.
Žabac, imam i ja fotić, doduše ne DSLR sa izmjenjivim objektivom (imam par onih point & shoot sa nekim dobrim zoomom i optikom) ali mi je kamera na iPhoneu puno isplativija jer je STALNO uz mene i nije me iznevjerila. Čak i za razviti u veće formate od 10x15.
Postoje i apps koje imaju opcije za RAW i Full manual mode pa se mogu malo sa time “igrati”.
A kako onda to seliš sa mobitela na mobitel a da slike idu u Camera Roll folder? Ili su u pitanju Androidi.